Blog

Dieta cu lichide – rezultate spectaculoase, plus detoxifiere

Dieta lichida biovitamina retete

Dieta cu lichide are rezultate spectaculoase, pierdere rapidă în greutate fără deficienţe de minerale sau vitamine. Este o dietă care nu este greu de ţinut şi are, în acelaşi timp, un efect de detoxifiere a organismului.

Când ne hotărâm să ţinem o dietă, pentru a pierde în greutate sau pentru o viaţă sănătoasă, găsirea dietei potrivite este cea mai grea decizie. Există o varietate largă de opţiuni disponibile, dar ce e important când cauţi o schimbare de greutate este să îţi alegi planul cel mai bun pentru obiectivele pe care le ai.

Când cauţi un plan alimentar adecvat – este o dietă lichidă o opțiune?

Dieta lichida biovitamina retete

Ce este dieta lichidă?

O dietă lichidă este o alternativă la consumul de alimente solide.

Dieta lichidă este în principiu ceea ce implică numele: procesul de a bea calorii în loc să le mănânci.

Această dietă este folosită ca o modalitate eficientă de a pierde în greutate şi o metodă de îmbunătăţire a sănătăţii, atunci când este sugerată de un medic.

Atuul acestei diete este că păcăleşti foamea bând multe lichide, iar cel mai important este că aportul de vitamine şi minerale poate fi foarte mare, ceea ce la alte diete reprezintă un aspect ce crează probleme. Dacă ai voinţă nu este o dietă greu de ţinut, iar pe parcursul ei nu eşti lipsită de vitalitate. Mai mult, are rol detoxifiant.

Puteţi consulta un dietetician pentru a vă asigura că primiţi vitaminele necesare pe parcursul curei sau vă puteţi face un plan de aport de băuturi vitaminizante.

Atât în comerţ puteţi găsi astfel de produse, dar puteţi voi să vă preparaţi foarte uşor unele și vă vom oferi câteva sugestii. De exemplu, producătorii de produse precum Eco Slim și Chocolate Slim abordează acest concept de „băutură sănătoasă”, oferind în același timp aport de vitamine.

Ce trebuie să aveți grijă când utilizați o dietă lichidă pentru scăderea în greutate

Poţi alege să ţii o dietă lichidă pentru pierderea în greutate, fără a fi monitorizată medical. Dar, trebuie să fii atent la câteva lucruri.

Trebuie să fii atent ce aport de minerale, vitamine şi calorii ai în lichidele pe care le consumi, asta indiferent dacă băutura o cumperi din magazin sau o prepari acasă.

Citiți eticheta atunci când cumpărați produsul alimentar din magazin – organismul are nevoie de cantitatea și tipul de vitamine și minerale potrivite pentru a supraviețui. Deci, asigurați-vă că obțineți ceea ce este necesar din dietă, acest lucru este valabil în special în cazul proteinelor și fibrelor. Dacă nu obțineți suficientă proteină, pierderea inițială în greutate ar putea fi, în majoritate, musculară. Majoritatea oamenilor vor să-și piardă grăsimea, nu mușchii. De asemenea, dacă nu aveți fibre suficiente, este posibil să aveți probleme cu constipația.

Cel mai bun mod de a obține rezultate dintr-o dietă lichidă

Folosind o dietă lichidă pierderea în greutate poate da rezultate spectaculoase! Acest lucru este valabil mai ales atunci când persoanele reduc caloriile la 400-800 pe zi.

Pentru a vedea rezultatele pe termen lung, după dieta lichidă includeţi una sau două mese solide pe zi. O alternativă ar fi să adăugați câteva gustări solide doar pentru a transforma proteinele și grăsimile sănătoase. Acest lucru poate fi util pentru că pregătesc obiceiuri alimentare sănătoase. În cele din urmă, menținerea unei alimentații sănătoase va susține rezultatele pierderii în greutate pe termen lung. Pierderea în greutate pe termen lung se referă la obiceiurile de alimentaţie sănătoase susţinute. O dietă echilibrată lichidă poate fi utilă în pregătirea unei mentalități de obiceiuri sănătoase.

Folosind o dietă lichidă pentru a pierde greutatea: Chirurgie de bypass gastric

Uneori medicii vor sugera o dietă lichidă înainte de bypass gastric sau de proceduri cu manșon gastric. În acest caz, o dietă lichidă ar fi monitorizată din punct de vedere medical.

În mod obișnuit, medicii sugerează această soluție persoanelor care sunt foarte grase. Când se utilizează înainte de operația de scădere în greutate, poate ajuta o persoană să ajungă la o greutate mai sigură pentru a diminua riscul de complicații chirurgicale. Este important ca persoanele care ţin dieta să primească în continuare substanțele nutritive necesare, deoarece organismul are nevoie de ele să se recupereze și să se vindece.

Care este cea mai bună dietă lichidă?

Întotdeauna căutăm ce e mai bun şi asta e normal. În cazul unei diete lichide, cel mai bine nu este întotdeauna generic. Ce poate fi cea mai bună dietă lichidă pentru o persoană, nu poate fi cea mai bună pentru alta.

De exemplu, o persoană care încearcă să piardă în greutate înainte de o operație de scădere în greutate poate constata că o dietă total lichidă este cea mai benefică, în timp ce altcineva ar putea să găsească o dietă lichidă cu mai multe calorii pentru o perioadă de detoxifiere fără a avea ca scop să piardă mult în greutate.

Este important să găsiți o dietă lichidă care să fie cea mai bună pentru dumneavoastră. Este probabil ca un plan echilibrat să fie bun pentru aproape oricine în mod moderat. Dacă vreţi să slăbiţi mai mult, puteţi opta pentru băuturi cu aport redus de calorii.

Când căutati cele mai bune rezultate, masa ideală de lichide pentru pierderea în greutate este una asociată cu exerciţiul fizic şi cu anumite suplimente alimentare care au ca scop scăderea în greutate.

Opțiuni populare pentru persoanele care urmează o dietă cu lichide

Smoothie-urile, lapte degresat, apă vitaminizată, ceai verde, cafea, supă, ceai de ghimbir, iaurt, sucuri cu legume şi fructe, precum şi multă apă sunt opţiunile populare în dieta lichidă. Pe parcursul acestei diete blenderul sau storcătorul de fructe devin ustensilele din bucătărie cel mai folosite.

Persoanele care se pregătesc pentru o dietă lichidă trebuie să să fie atente şi la produsele populare de înlocuire a mesei. Eco Slim este în prezent unul dintre cele mai apreciate suplimente alimentare de pe piață. Chocolate Slim este de asemenea recunoscut pentru rezultatul său bun.

Ca idei în dieta lichidă vă sugerăm câteva reţete de succes:

Deși sunt multe beneficii beneficii, pot exista și îngrijorări. Unele dintre cele mai frecvente includ:

  • Nu obține cantități adecvate de nutrienți și vitamine
  • Recuperarea greutății după o dietă cu conținut scăzut de calorii lichide
  • Reducerea metabolismului de la consumul prea mic de calorii
  • Creșterea în greutate ca rezultat al foamei extreme
  • Oboseala de a lua prea putine calorii
  • Diaree sau constipație

Această listă nu este exclusivă. Fiecare persoană care ţine dietă este diferită și poate face reacţiona diferit, în funcție de planul exact de dietă lichidă urmărit.

Cei care au ţinut o dietă lichidă au avut rezultate spectaculoase. Au slăbit mult, având un tonus ridicat datorită aportului de vitamine şi minerale. Această dietă vă permite să faceţi sport pe parcursul ei, având un tonus ridicat. Dieta este apreciată pentru că nu conţine cantităţi limitate şi bine definite, ca alte diete, câteva grame dintr-un produs, alte câteva din altele, cu ore precise. Asta lasă la latitudinea fiecăruia să îşi stabilească un plan în funcţie de ceea ce doreşte să obţină: să scape de multe kilograme, să aibă o viaţă sănătoasă, să urmeze o perioadă de detoxifiere.

Şi durata dietei poate fi personalizată în funcţie de ceea ce vă doriţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *