Nutriție

Ceai verde cu ghimbir – te scapă de grăsimea de pe burtă

Biovitamina.ro vă propune ceai verde cu ghimbir, recomandat pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă.

Rădăcina de ghimbir este bogată în potasiu, zinc, calciu, cupru şi magneziu, vitaminele B6, C şi D, precum şi uleiuri esenţiale cu multiple proprietăţi benefice: acţionează ca tonic general, au acţiune afrodisiacă, înlătură oboseala şi toxinele accumulate în organism. Ceaiul de ghimbir combate disconfortul digestiv prin îmbunătăţirea absorbţiei de substanţe benefice din alimente şi prevenirea supraalimentaţiei.

Ceaiul verde este recomandat în curele de slăbire, dar are proprietăţi nu numai de eliminare a kilogramelor în plus, ci şi pentru detoxifiere.

Reţeta ceai verde cu ghimbir este:

-o lingură de rădăcină de ghimbir decojită şi răzuită

-un pliculeţ ceai verde

-o linguriţă de miere (opţional)

La foc mediu, într-un ibric se pun un pahar cu apă, o lingură de rădăcină de ghimbir decojită şi răzuită, se fierbe timp de cinci minute. Se pune apoi un pliculeţ de ceai verde şi se lasă timp de trei minute. După cele trei minute scoateţi pliculeţul şi beţi amestecul cât e cald. Îndulciţi după gust cu o linguriţă de miere.

Biovitamina.ro recomandă la acest ceai şi folosirea unor suplimente alimentare, precum Eco Slim, Chocolate Slim, Detoxic. Pe biovitamina.ro aflaţi mai multe informaţii despre aceste suplimente, dar şi ce spun cei care le-au utilizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *