Slăbire

Lives (Pectin) – gustul plăcut care-ţi oferă slăbire şi detoxifiere

lives-pectin-cura-slabire-suc-mere-efecte-detoxifiere

Lives (Pectin) este o băutură cu gust plăcut, care vă ajută să dați jos kilogramele în plus, asigurând și detoxifierea organismului. Este un produs natural, care vă ajută metabolismul să funcționeze mai bine și reduce senzația de foame. Acesta ajută la normalizarea tranzitului intestinal, dar și la îndepărtarea metalelor grele din organism, folosindu-se de efectele benefice ale pectinei, o fibră solubilă. lives-pectin-suc-mere-instructiuni-slabit-cura

Ce este Lives (Pectin)

Problemele legate de greutate afectează tot mai multe persoane, iar efectele grăsimii acumulate în organism sunt, adeseori, devastatoare. Băutura pentru slăbire Lives (Pectin) vine să sprijine eforturile de reducere a greutății corporale și să îmbunătățească tranzitul intestinal.

Bolile cardio-vasculare s-au înmulțit, astfel că se înregistrează multe cazuri de infarct, chiar la vârste tinere. Diabetul produce, de asemenea, probleme grave.

Dincolo de aceste boli grave, sunt și alte aspecte care vă creează neplăceri. Astfel, coloana vertebrală este afectată de kilogramele în plus, presiunea fiind mai mare la nivelul acesteia, și apar durerile, mai ales, în zona lombară.

În unele cazuri, greutatea excesivă favorizează apariția varicelor. Obosiți mai ușor, iar activitățile sportive ușoare vă pot crea dificultăți de respirație.

Nu în ultimul rând, confortul dumneavoastră psihic merită să luați măsuri pentru a vă reduce greutatea. Standardele fizice, promovate intens în ultimele decenii, au creat probleme legate de stima de sine pentru foarte multe persoane. Magazinele înțesate de îmbrăcăminte dedicată persoanelor din categoria slim și oferta slabă pentru persoanele mai plinuțe conduce la noi probleme de acceptare a propriei constituții fizice.

Standardele lumii moderne nu ar trebui să ne afecteze starea interioară și este recomandat, pentru binele nostru, să ne acceptăm și să ne iubim pentru ceea ce suntem, nu pentru felul în care arătăm.

Însă este important să fim sănătoși, iar țesutul adipos consistent nu prea atrage după el o stare de sănătate grozavă. De aceea, este necesar să faceți ceva pentru a vă reduce indicele de masă corporală.

lives-pectin-pret-farmacia-catena-efecte-detoxifiere

Ce conţine Lives (Pectin)

Lives (Pectin) este o băutură naturală, care folosește elementele benefice din măr pentru a normaliza activitatea întregului tract digestiv, pentru a accelera metabolismul, favorizând scăderea în greutate.

  • Mărul este unul dintre cele mai indicate fructe în curele de slăbire. Acesta este bogat în vitamine, minerale și fibre, dar are puține calorii. Veți avea senzația de sațietate, nu veți simți nevoia să consumați dulciuri și veți accelera metabolismul, astfel că veți slăbi și veți elimina și toxinele din organism, fără să vă periclitați sănătatea.
  • Pectina este o fibră solubilă, responsabilă pentru senzația de sațietate. Aceasta se transformă într-un gel, odată ajunsă în organism, și reduce absorbția grăsimilor.
  • Fructoza, în combinație cu fibrele dietetice, vă ajută să vă simțiți sătul mai repede, astfel că veți slăbi treptat. Totodată, echilibrează nivelul glucozei în sânge.
  • Minerale ca potasiu, magneziu, zinc, calciu, fosfor și iod vă ajută să vă mențineți starea de sănătate:
  • Potasiul este un bun diuretic, fiind responsabil cu eliminarea surplusului de apă din organism.
  • Magneziul stimulează metabolizarea alimentelor, reduce nivelul colesterolului și normalizează tranzitul intestinal.
  • Zincul asigură apărarea organismului, stimulând sistemul imunitar, menține nivelul glicemiei din sânge, reduce pofta de mâncare, favorizând scăderea în greutate.
  • Iodul acționează asupra glandei tiroide, echilibrând producerea de hormoni.
  • Calciul asigură sănătatea oaselor, dar reglează și metabolizarea grăsimilor, vă ajută să vă simțiți sătul mai repede, ajutându-vă să slăbiți.
  • Fosforul este o adevărată hrană pentru neuroni, ajutând sistemul nervos, dar fiind benefic și asupra sănătății oaselor.

lives-pectin-pret-farmacia-tei-mere-slabire-detoxifiere-instructiuni

Cum acţionează Lives (Pectin)

Dificultățile în orice cură de slăbire vin de la incapacitatea noastră de a ne înfrâna apetitul. Numai gândul că trebuie să ne abținem de la a mânca ceva ce ne face plăcere determină o creștere a dorinței. Acest produs se folosește de calitatea pectinei de a oferi o stare de sațietate.

Pectina are capacitatea de a căptuși stomacul și intestinul cu o substanță gelatinoasă, care ne face să ne săturăm mult mai repede. Grăsimile sunt împiedicate să se depună, iar tranzitul intestinal este normalizat.

Veți obține nu numai o scădere a greutății corporale, dar și o detoxifiere a organismului. Băutura Lives (Pectin) vă ajută să eliminați și metalele grele acumulate în organism.

Reveniți la o greutate optimă, vă recăpătați tonusul și optimismul, buna-dispoziție, fără să suferiți de foame.

Acest produs nu va face însă totul în locul dumneavoastră. Este ca un prieten care vine să vă încurajeze, să vă sprijine să faceți primii pași spre silueta dorită.

Pentru ca procesul de slăbire să continue și să nu puneți la loc kilogramele de care vă debarasați pe parcursul acestei cure, este important să adoptați un stil de viață sănătos: să optați pentru un program de masă regulat, cu un meniu echilibrat, fără fast food și excese alimentare, pentru mișcare în aer liber și respectarea orelor de odihnă. Nimic complicat, doar mai multă atenție și echilibru.

lives-pectin-moid-folosire-efecte-secundare-detoxifiere-mar

Mod de utilizare

Băutura Lives (Pectin) are un gust plăcut, astfel că administrarea sa nu va ridica probleme. Este recomandat ca aceasta să fie luată dimineața, pe stomacul gol, și seara, la două ore după cină.

Doza recomandată este de 10 ml. Producătorul susține că perioada de tratament este de două până la patru săptămâni, efectele urmând să se facă observate în această perioadă de timp.

Succesul acestei cure de slăbire depinde de viteza de reacție a fiecărui organism în parte la ingredientele din această băutura, dar și de modul în care veți găsi de cuviință să acționați, complementar cu acest tratament, pentru a vă însuși un stil de viață sănătos și să faceți mișcare 

Efecte secundare

Ingredientele naturale, care se bazează pe beneficiile merelor în curele de slăbire, nu ridică probleme în ceea ce privește reacțiile negative ale organismului, astfel că efectele secundare sunt practic anulate.

Există însă o categorie redusă de persoane care au probleme anterioare cu alergiile. Acestea ar trebui să parcurgă lista de ingrediente pentru a exclude o intoleranță personală la unul dintre acestea.

Este important să urmați instrucțiunile și să nu încercați să măriți dozele pentru a grăbi efectul produsului sau pentru a intensifica arderea grăsimilor.

Nu oferiți acest tratament copiilor, fără să consultați un specialist!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *