Sănătate, Terapeutice

Prostect – Rezolvă problemele prostatei şi creşte libidoul

Prostect este un supliment pentru sistemul circulator, recomandat în problemele prostatei. Sistemul circulator este responsabil pentru multe probleme de sănătate și, din păcate, de-a lungul anilor devine mai predispus la diferite afecţiuni.

Prostatita este una dintre cele mai comune boli la bărbaţi. Potrivit statisticilor, mai mult de 40% dintre bărbaţii de peste 40 de ani suferă de această boală perfidă. Aduce mult disconfort și te face să nu ai o viaţă împlinită, în special din cauza afectării vieţii sexuale. Procentul real de oameni care suferă de prostatită este mult mai mare decât cifrele oficiale. Şi asta deoarece boala poate rămâne în stare latentă pentru o lungă perioadă de timp și pentru că mulți oameni se tem să caute ajutor medical într-o astfel de ”problemă sensibilă”.

Cei care au probleme cu prostata au acum o soluţie eficientă bazată pe ingrediente 100% naturale: Prostect.

Ce este Prostect

Prostect este un supliment alimentar. Specialiştii susţin că principalul atu al produsului este efectul intens de restaurare a ţesutului prostatei. În acest fel ai parte de mai multă putere, energie, un libido crescut şi o potenţă mai mare. O astfel de soluţie, bazată pe ingrediente naturale este recomandată pentru că nu are efecte adverse. Tratamentul cu Prostect reduce durerile încă de la începutul administrării produsului.

Simptomele de prostatită sunt:

-urinare frecventă, inclusiv pe timp de noapte;
-dureri în zona perineului și cea pelviană;
-deteriorarea erecției și dorinței sexuale
-stima de sine scăzută

Pe lângă faptul că afecţiunile prostatei reprezintă o problemă ce te afectează fizic, acestea pot agrava relațiile în familie și chiar să ducă la divorț.

Prostect poate fi de ajutor pentru oricine care se confruntă cu prostatita sau cu disfuncţia erectilă. Deşi produsul este adresat exclusiv bărbaţilor, recomandăm femeilor să îl comande pentru partenerii de viaţă în cazul în care aceştia au probleme cu prostata şi dacă în acest fel le e afectată viaţa intimă.

Prostect nu numai că elimină simptomele bolii, el se luptă cu cauza principală a problemelor: prostatita cronică, chiar dacă aceasta a fost diagnosticată cu ani în urmă și s-au încercat multe tratamente fără succes.

Ce conţine Prostect

Prostect conţine ingrediente naturale, a căror acţiune stimulează sistemul circulator, reduce durerea, scade inflamaţia de la nivelul prostatei.

Compuşii naturali ai Prostect sunt:

 • ienupăr: ajută urinarea şi îmbunătăţeşte spermatogeneza; se spune despre ienupăr că e planta care poate trata peste 100 de boli, dar eficienţa sa e în stimularea funcţiilor renale şi a vezicii urinare
 • ghimpe: reduce inflamaţia de la nivelul prostatei; este un antiinflamator (decongestiv) al prostatei, este un cicatrizant eficient, antiseptic urinar (acţionează asupra colibacililor şi asupra Proteus vulgaris), antitumoral
 • urzică-moartă albă: creşte libidoul, contribuie la menţinerea sănătăţii prostatei, susţine buna funcţionare a tractului urinar; are efecte antiinflamatoare, depurative, cicatrizante, vasoconstrictoare; este întrebuinţată în cazul afecţiunilor uro-genitale: cistite, pielonefrite, hipertrofia benignă de prostată
 • pufuliţa: restabileşte circulaţia sângelui în glanda prostatei; este un binecunoscut antiinflamator şi antitumoral, acţionează în special la nivelul vezicii urinare şi prostatei, în acest fel ameliorează diureza
 • rădăcină de pir: scade presiunea şi durerea din timpul urinării; pirul are proprietăţi diuretice, antibacteriene şi antifungice. Are efecte benefice în afecţiunile căilor urinare. 

Cum acţionează Prostect

Siropul Prostect este un produs conceput special pentru bărbaţi, având în vedere că doar aceştia sunt afectaţi de prostată. Bazându-se pe proprietăţile plantelor folosite în compoziţia siropului, Prostect reuşeşte să amelioreze şi chiar să elimine inflamaţia şi durerile de la nivelul prostatei.

Durerile resimţite la nivelul perineului, rectului şi testiculelor scad în primă fază, iar la finalul unui ciclu de tratament durerile ar trebui, în mare parte, să dispară. Urinarea redevine normală. Sănătatea sexuală se îmbunătăţeşte şi asta se întâmplă pentru că disconfortul, inflamaţia şi durerile prostatei dispar, în felul acesta libidoul creşte, dorinţa şi potenţa revin la valori normale.

Persoanele suferinde de prostatită care au folosit Prostect au apreciat eficienţa acestuia încă din primele zile de folosire. Fluxul sanguin a redevenit normal la nivelul prostatei, cei care au folosit produsul fiind încântaţi că viaţa lor sexuală a redevenit activă. Cei mai mulţi au fost mulţumiţi de rezultate, spunând că simptomele pe care le aveau au dispărut în primele trei săptămâni de tratament.

Cum se utilizează

Prostect e disponibil sub formă de tinctură. O jumătate de linguriță de produs concentrat este dizolvat într-un pahar de apă caldă și se bea de trei ori pe zi, timp de o lună.

Pentru a evita disconfortul la nivelul stomacului, e de preferat ca produsul să fie administrat după mesele principale.

Este necesar ca tratamentul să fie administrat zilnic, de trei ori pe zi pentru ca rezultatele să apară. O astfel de metodă s-a dovedit eficientă pentru tratarea cazurilor de prostată cronică aflate într-un stadiu avansat.

În urma studiilor, s-a constatat că tratamentul cu Prostec a fost eficient în marea majoritate a cazurilor. În plus, administrarea se face la domiciliu, ceea ce e foarte comod şi necesită foarte puţin timp pentru preparare şi administrare.

E foarte important de menţionat că Prostect, fiind un produs natural, e compatibil şi cu alte metode de tratament, neinfluenţându-le în mod negativ. 

Cât de sigur e Prostect

Eficiența Prostect a fost confirmată de urologi cu experiență. După cum aţi putut citi la descrierea componentelor Prostect, toate au fost alese pentru eficienţa în tratarea afecţiunilor de prostată sau a afecţiunilor căilor urinare. Componentele sunt naturale, fără efecte secundare, de aceea Prostect e soluţia ideală pentru cei care au probleme cu prostata.

Singurul lucru la care trebuie să fii atent este alergia la vreunul dintre ingrediente.

Faptul că e un produs 100% natural face ca Prostect să fie sigur, căutat şi eficient. Ambalajul acestuia are dimensiuni mici, care îţi permit să îl porţi cu tine pentru a nu rata niciuna dintre cele trei doze zilnice.

În concluzie, Prostect e recomandarea specialiştilor, un produs natural şi eficient, pe care ţi-l poţi administra acasă, iar rezultatele se simt încă de la primele folosiri. Pe lângă eliminarea problemelor la prostată, apar şi beneficii în viaţa sexuală, creşte libidoul şi creşte şi potenţa.

Articole asemănătoare

2 păreri la “Prostect – Rezolvă problemele prostatei şi creşte libidoul

 1. Cristi barbu spune:

  Recomand

 2. Bobi G spune:

  Am citit informații despre Prostect pe site. Impresionant! Un produs extrem de benefic pentru bărbații în etate. Testosteronul te apără de bătrânețe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *