Sănătate, Terapeutice

Recardio – remediu natural pentru hipertensiunea arterială

recardio-pret-pareri-capsule

Recardio este un medicament compus din ingrediente naturale, al cărui obiectiv principal este combaterea cauzelor hipertensiunii arteriale. De asemenea, produsul poate fi utilizat pentru a preveni creșterea tensiunii. Prin urmare, este indicat pentru pacienții care, datorită muncii lor, se confruntă cu un nivel ridicat al stresului sau au un stil de viață sedentar.

Tratamentul durează o lună de zile și nu ridică probleme în ceea ce privește administrarea sau toleranța organismului. Este important să tratați de la început orice probleme legate de tensiunea arterială, pentru că, în caz contrar, consecințele pot fi din cele mai grave.

recardio-producator-compozitie-ingrediente-inima

Ce este Recardio?

Tot mai mulți oameni se confruntă, în ultimele decenii, cu probleme cardio-vasculare. Ritmul alert de viață, derapajele alimentare, stresul, lipsa unui program echilibrat în ceea ce privește odihna sunt doar câteva dintre cauzele ce conduc la apariția hipertensiunii arteriale.

Recardio este o soluție naturală de ținere sub control a tensiunii arteriale. Hipertensiunea provoacă dureri de cap, amețeli, sângerări nazale, poate conduce la accident vascular cerebral sau insuficiență renală ori poate afecta grav inima.

Multe persoane nici nu știu că suferă de hipertensiune, pentru că simptomele pot fi trecute cu vederea sau pot fi puse pe seama unor situații stresante ori obositoare.

Există anumiți factori care pot conduce la instalarea hipertensiunii. Dintre aceștia amintim:

 • Moștenirea genetică
 • Stresul
 • Anxietatea
 • Diabetul
 • Obezitatea
 • Sedentarismul
 • Excesul de sare și de alcool

Hipertensiunea apare mai ales la persoanele vârstnice, dar acest lucru nu înseamnă că nu poate afecta și tinerii, uneori chiar copiii. Presiunea constantă exercitată asupra vaselor de sânge va crea probleme mai devreme sau mai târziu. De aceea, este important să acționați imediat ce ați aflat că sunteți hipertensiv.

Medicina modernă oferă multe soluții pentru echilibrarea tensiunii arteriale. Persoanele care suferă de această afecțiune evită însă tratamentele, gândindu-se că substanțele chimice ingerate perioade lungi de timp le-ar putea afecta anumite organe, cum este ficatul. Din fericire, există și variante naturale.

recardio-atac-cerebral-inima-infarct-tensiune

Ce conține Recardio?

Capsulele Recardio pentru tratamentul hipertensiunii arteriale sunt produse din ingrediente naturale, cunoscute din vechime pentru efectele lor.         

 • Urzica îmbunătățește circulația sanguină, distruge cheagurile de sânge și întărește vasele;
 • Vitamina B2 este importantă pentru că ajută la formarea de globule roșii și anticorpi;
 • Păducelul dilată vasele, normalizează bătăile inimii, îmbunătățește circulația sângelui și tonifiază mușchiul inimii;
 • Vitamina B1 contribuie la formarea de sânge și îmbunătățește circulația sanguină;
 • Vitamina B6 reduce tensiunea arterială în țesuturile și organele corpului.

Este important, dacă vă confruntați cu hipertensiune arterială, să conștientizați faptul că trebuie să schimbați ceva în stilul dumneavoastră de viață, pentru a vă bucura de o bună stare de sănătate. Nu puteți lăsa totul pe seama tratamentului, pentru că acesta nu poate face minuni.

Reduceți cantitatea de sare din alimentație, odihniți-vă, evitați, pe cât posibil, situațiile stresante, renunțați la fumat, dacă sunteți fumător, consumați alcool rar și cu moderație și, cel mai important, faceți mișcare.

Studiile au arătat că exercițiile fizice contribuie decisiv la protejarea vaselor de sânge și a inimii dumneavoastră. În plus, un creier oxigenat va gândi mai bine, iar stresul va fi înlăturat sau diminuat.

Mersul pe jos este cel mai simplu mod de a face mișcare și de a vă rezolva și diverse probleme. Deplasați-vă, ori de câte ori este posibil, pe jos. Dacă locuiți la etaj, urcați și coborâți pe scări, fără să folosiți liftul.

În timpul liber, vă puteți plimba, puteți dansa în casă sau vă puteți juca cu copiii. În acest fel, vă veți binedispune, vă veți simți energizat și vă veți ajuta și organismul să funcționeze mai bine.

recardio-mod-administrare-inima-tensiune

Cum acționează Recardio?

Capsulele Recardio luptă cu presiunea crescută la nivelul vaselor de sânge, prin mijloace naturale. Complexul de vitamine este esențial pentru o bună sănătate a organismului. Acestea ajută la regenerarea celulelor, la combaterea colesterolului, întăresc țesuturile, ajută la producerea anticorpilor care să protejeze organismul, facilitează aprovizionarea organismului cu oxigen, au proprietăți antioxidante.         Extractul de urzică, așa cum se știe, contribuie la fluidizarea circulației sanguine. Toate aceste ingrediente, puse împreună, ajută la normalizarea tensiuniii arteriale.

Principalele proprietăți ale produsului:

 • Stabilizarea presiunii arteriale la un nivel normal.
 • Îmbunătățirea activității inimii.
 • Creșterea elasticității pereților vaselor.
 • Normalizarea somnului, grație acțiunii calmante.
 • Protejarea rinichilor.
 • Prevenirea aterosclerozei.

Dacă ne gândim la ce consecințe nefaste are hipertensiunea, este posibil ca perspectiva să ni se pară înfricoșătoare. Însă există soluții și încă unele la îndemâna oricui pentru a ne feri de necazuri.

Până la urmă, sănătatea este cea mai importantă. Nu ar trebui să o lăsăm pe planul doi. Cu cât vom avea mai mare grijă de corpul nostru, cu atât vom fi mai fericiți, chiar dacă nu realizăm acest lucru decât când este prea târziu.

După aplicarea terapiei cu Recardio este posibil să simțiți că starea generală a fost îmbunătățită. Energia vitală revine și vă ajută să vă dedicați cu mai mult entuziasm activităților obișnuite.

recardio-pastile-pret-farmacia-catena

Mod de utilizare

Acest preparat poate fi administrat în mod simplu, fără restricții deosebite. Luați câte o capsulă de două ori pe zi. Este important să urmați tratamentul, în mod consecvent, timp de 30 de zile.

Pentru ca efectul să fie de durată, țineți cont de sfaturile legate de stilul de viață adoptat, de regimul alimentar sărac în sare și grăsimi, cele privind mișcarea, odihna, alcoolul și tutunul.

Pentru o bună funcționare a întregului organism, mișcarea este cuvântul cheie. Renunțați la sedentarism pentru că vă poate costa sănătatea și chiar viața!

Totodată, consumul de apă este important pentru întregul organism. Rinichii vor fi protejați, dar și circulația sanguină va fi îmbunătățită.

Efecte secundare

Fiind un produs natural, administrarea Recardio nu ar trebui să vă provoace îngrijorare. Trebuie însă să respectați recomandările privind dozele zilnice. Nu depășiți numărul de capsule indicat.

Persoanele cu diverse intoleranțe sau alergii trebuie să consulte lista de ingrediente.

Produsul nu este recomandat persoanelor hipotensive, femeilor însărcinate sau celor care alăptează, copiilor. Dacă vă aflați în una din aceste situații, cereți sfatul medicului.

Produsul poate fi administrat însă diabeticilor și persoanelor de diferite vârste. Acesta nu provoacă dependență.

Nu lăsați flaconul în preajma copiilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *