Sănătate, Terapeutice

Urotrin luptă contra prostatitei cronice

Urotrin este un produs natural sub formă de capsule care îmbunătățește funcționarea aparatului urinar masculin, asigurând buna funcționare a prostatei. Efectele se văd în scurt timp prin eliminarea disconfortului la urinare, creșterea libidoului, eliminarea problemelor legate de potență sau disfuncții erectile și creșterea fertilității.

Producătorul susține că aceasta este o soluție sigură și eficientă, cu ajutorul căreia vă puteți relua viața sexuală normal, în doar câteva săptămâni de tratament.

Extractul de afine, urzică și mușețel, printre altele, au rol antiseptic și antiinflamator, ajutând la normalizarea producției de testosteron, cu rol deosebit în funcționarea aparatului urogenital.

urotrin-pret-farmacia-tei

Ce este Urotrin?

Mulți bărbați se confruntă cu diverse dificultăți în ceea ce privește viața sexuală. Procentul crește odată cu înaintarea în vârsta, dar nici tinerii nu sunt feriți de probleme.

Adesea, bărbații amână tratarea acestor probleme din cauza prejudecăților, astfel de subiecte fiind considerate tabu. Din păcate, situația ar putea să se agraveze, iar problemele generate nu sunt doar de ordin fizic, ci au și implicații emoționale, cuzând dificultăți de comunicare, izolare, scăderea încrederii în forțele proprii.

Soluția propusă de producătorul Urotrin are două avantaje: este naturală și nu generează efecte adverse și poate fi administrată simplu, discret, fără a fi expuși comentariilor și prejudecăților altor persoane.

De regulă, atunci când ne gândim dacă să urmăm un anume tratament sau nu, luăm în considerare mai mult factorii care ar putea dăuna organismului nostru și abia apoi analizăm posibilitățile de vindecare. Raționamentul nu este deloc greșit dacă avem în vedere multiplele probleme pe care le pot genera medicamentele sintetice asupra altor organe, în timpul în care tratează o anumită afecțiune.

În acest caz, fiind vorba de un produs natural, cel puțin scad considerabil riscurile, astfel că putem încerca, chiar dacă suntem reticenți în ceea ce privește potențialul de vindecare.

Dacă obținem o îmbunătățire a funcțiilor sexuale, vom avea și alte beneficii, pornind de la echilibrul hormonal, cel emoțional, creșterea încrederii în sine ce poate fi asimilată cu creșterea performanței pe toate planurile, și ajungând la armonie în cuplu, relații sociale stabile.

urotrin-prostatita-urinare-efecte-secundare-mod-folosire

Ce conține Urotrin?

Urotrin este un produs natural, ce se bazează pe efectele pozitive ale extractului de pin și afine. Producătorul dă asigurări că aceste capsule nu conțin substanțe chimice nocive.

Compușii folosiți pentru realizarea acestui produs sunt:

 • Extractul natural de pin are efect în creșterea nivelului de testosteron și creșterea fertilității. În acest fel, se produce și o creștere a libidoului.
 • Extractul de flori de mușețel elimină toxinele din sânge, reglează tensiunea arterială și îmbunătățește transportul ingredientelor importante în tot organismul.
 • Extractul de afine este un ingredient larg folosit în tratarea problemelor urologice, elimină infecțiile și bacteriile și îmbunătățește eliminarea urinei.
 • Extractul de urzică ajută la reducerea inflamației prostatei, stimulează circulația sanguină, fluidizând sângele și reduce riscul de a dezvolta boli mai grave la nivelul prostatei. Totodată, are capacitatea de a stimula sinteza testosteronului.
 • Extractul de mure combate eficient infecțiile la nivelul sistemului urogenital.

Aceste ingrediente au un rol important în tratamentul antiseptic și antiinflamator și stimulează circulația sanguină, în acest fel generând o creștere a libidoului.

urotrin-prostect-forum-recomandari

Cum acționează Urotrin?

Urotrin a fost creat pentru a trata o parte din problemele apărute la nivelul sistemului urogenital masculin. Astfel, combinația de ingrediente folosită contracarează probleme ca:

 • disfuncțiile erectile,
 • fimoza,
 • dezechilibrul hormonal,
 • previne inflamarea prostatei,
 • înlătură disconfortul la urinare,
 • îmbunătățește calitatea spermei,
 • reduce stresul.

Acest produs previne și infecțiile care ar putea contribui la inflamația prostatei. Substanțele sale active împiedică microorganismele să pătrundă în tractul urinar.

Prostatita, inflamația ușoară a prostate, este frecventă la bărbații de orice vârstă, dar afectează mai ales bărbații de peste 50 de ani. De cele mai multe ori, aceasta nu produce simptome evidente, astfel că poate trece neobservată, agravându-se odată cu trecerea timpului. Unul dintre efecte este scăderea libidoului, până la pierderea potenței sexuale.

Acest produs vine să acționeze la baza problemei, restabilind echilibrul hormonal, responsabil de cele mai multe efecte neplăcute. Odată ce echilibrul hormonal este normalizat, inflamația se reduce și actul sexual redevine unul aducător de satisfacții.

Ingredientele folosite acționează din interior, ajutând la buna funcționare a organismului, în general.

Ignorarea problemelor de ordin sexual conduce la o creștere a frustrărilor, a nervozității, generează conflicte în cuplu și scăderea stimei de sine. Toate acestea pot provoca stări conflictuale și la locul de muncă, în relațiile cu prietenii, greu de gestionat și cu efecte de durată.

urotrin-prostata-durere-instructiuni-folosire

Mod de utilizare

Capsulele de Urotrin se administrează cu un pahar de apă. Luați o capsulă dimineața și una după-amiaza, într-o cură de 10 zile. Este important să nu uitați să luați nicio capsulă.

La finalul unei cure, faceți pauză 4 zile, și începeți o nouă cură de 10 zile. Puteți face până la 8 astfel de cure, pentru un efect de lungă durată.

Nu încercați să măriți doza recomandată pentru rezultate spectaculoase, ci încercați să fiți consecvenți, să luați capsulele conform orarului stabilit!

Pentru a ajunge mai repede la efectul scontat, este recomandat să acordați atenție activităților fizice, sportul ajutând la îmbunătățirea fluxului sanguin. Pe de altă parte, încercați, pe cât posibil, să reduceți stresul, să mâncați sănătos și să evitați consumul de alcool în exces sau fumatul. Aceste măsuri pot ajuta ca efectul tratamentului să acopere o perioadă lungă de timp.

Este știut că alcoolul în exces afectează viața sexuală, de aceea este bine să evitați consumul constant de băuturi alcoolice și, mai ales, fiți atenți la cantitatea de alcool consumată.

Efecte secundare

Urotrin are avantajul de a fi un produs natural, din ingrediente vegetale, astfel că riscul administrării acestui produs sunt reduse la minim.

Cazurile în care ar trebui să fiți vigilenți sunt cele legate de posibilele alergii individuale la vreunul dintre compuși. Dacă vă înscrieți în această categorie de persoane, citiți cu atenție lista de ingrediente și nu luați produsul dacă știți că sunteți alergic la vreun compus.

Nu întrerupeți tratamentul indicat de medic, dacă aveți alte afecțiuni ce necesită îngrijire medicală!

Feriți produsul din calea copiilor mici pentru a evita ingerarea accidentală a capsulelor!

3 păreri la “Urotrin luptă contra prostatitei cronice

 1. viorica tomescu spune:

  mai e la reducere? vreau sa mai comand un urotin, am luat pentru bunicul meu si a zis sa ii mai iau ca e bun. Dar data trecuta am avut un bonus. multumesc.

  1. BioVitamina.ro spune:

   Este, da. Click pe oricare dintre poze si ajungeti la pagina produsului. Multa sanatate!

 2. Cornel spune:

  Am citit recenzii și mi-am dat seama că trebuie să iau! Mă duc să fac o comandă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *