Sănătate, Terapeutice

Motion Free – te scapă de durerile de articulaţii şi de spate

Motion Free este soluţia pentru unele dintre cele mai întâlnite afecţiuni: durerile de articulaţii şi de spate!

Suntem într-o mişcare constantă, fie că mergem mult pe jos în oraş, fie că stăm mult în picioare, că lucrăm în aer liber, prin curte sau prin grădină, tot acest efort se va resimţi la un moment dat la nivelul articulaţiilor. Astfel de afecţiuni sunt dificil de vindecat şi ele afectează persoane de toate vârstele.

Crema Motion Free ajută la prevenirea acestor dureri la nivelul articulațiilor. Formula sa naturală ameliorează treptat durerea și inflamația. Acest produs este perfect pentru a preveni deteriorarea articulaţiilor.

Motion Free nu numai că are proprietăți analgezice, ci şi elimină cauza bolii.

Ce este Motion Free

Motion Free este un unguent care declanşează în mod eficient procesul de regenerare a cartilagiului deteriorat, fără nici un alt medicament. Acest produs elimină durerea, acţionează împotriva umflăturilor, elimină inflamaţiile. Cei mai mulţi care au folosit Motion Free au fost încântaţi că de la primele folosiri ale cremei au scăpat de durerea chinuitoare de articulaţii sau de spate.

Puteţi să vă păstraţi un stil de viaţă activ, indiferent dacă e vorba de sport, muncă fizică sau alte activităţi fizice susţinute, dacă aveţi grijă de sănătatea voastră. E nevoie doar să nu ignoraţi primele semne ale afecţiunii şi să interveniţi pentru a vă proteja articulaţiile.

Dacă vă întrebaţi care e secretul pentru care Motion Free este atât de popular, e foarte simplu: produsul e foarte uşor de folosit, conţine ingrediente naturale, despre care se ştie că nu au efecte secundare. Mai mult, Motion Free acţionează foarte rapid, încă de la prima aplicare. Cei care l-au folosit sunt mulţumiţi şi de raportul calitate – preţ.

Ce conţine Motion Free

Unguentul este un remediu terapeutic eficient, conceput pentru a combate problemele articulaţiilor, precum şi durerile de spate.

Durerile articulare afectează toate grupele de vârstă: copii, adulţi, vârstnici. O categorie aparte sunt sportivii, deoarece sunt supuşi riscului de a prezenta traumatisme, în timp ce persoanele cu vârstă înaintată suferă frecvent de slabă rezistenţă osoasă. Totodata, cei care suferă de obezitate sau supraponderabilitate prezintă frecvent dureri articulare la nivelul genunchilor şi gleznelor din cauza presiunii exercitată de kilogramele în plus.

Eficienţa Motion Free se datorează componentelor naturale, alese atent şi combinate pentru a obţine o cremă care te va face să uiţi de dureri, eliminând cauzele afecţiunilor.

Acest unguent conține un amestec de substanțe naturale și utile:

  • polisorbat: extras obţinut din ulei de nucă de cocos presat la rece. Compusul întăreşte oasele şi articulaţiile, reface procesele enzimatice din celule şi accelerează regenerarea.
  • alantoină: o substanţă produsă din iarbă de grâu sau rădăcini de tătăneasă. Are efecte antiinflamatorii şi antimicrobiene. Un alt beneficiu al ingredientului e că ajută la regenerarea şi vindecarea accelerată a ţesuturilor.
  • mentol: obţinut din uleiul esenţial de mentă şi are ca beneficii alinarea durerii musculare şi articulare, reduce tensiunea şi are un efect calmant.
  • salicilat de metil: componentă a uleiului esenţial de mesteacăn, are ca beneficii efecte anestezice şi antiinflamatorii la nivel de celule.

Motion Free are ca ingredient activ acid succinic, având o acţiune puternic detoxifiantă.

Cum acţionează Motion Free 

Durerile articulare şi cele de spate sunt cauzate de factori diverşi, de la accidentări, la uzura degenerativă cauzată de înaintarea în vârstă. Odată cu trecerea timpului, afecţiunile articulare pot provoca deteriorări ale cartilagiilor. În plus, calciul nu mai este asimilat foarte uşor în organism, ca în tinereţe. Aici intervine Motion Free, declanşând producţia de alantoină şi polisorbat din corpul tău, întărindu-se astfel ţesuturile, sistemul de ligamente, meniscul, oasele în general.

Studiile clinice au arătat că persoanele care au folosit Motion Free au scăpat de durere în prima săptămână de utilizare. Pentru cei mai mulţi, procesele de deteriorare a articulaţiilor şi cartilagiilor s-au oprit.

Experţii susţin că Motion Free e recomandat în cazul celor care au dureri de coloană sau probleme cu articulaţiile, unguentul ameliorează în scurt timp durearea şi inflamaţia, se refac articulaţiile şi ligamentele, luptă împotriva umflăturilor de la nivelul articulaţiilor.

Efectul Motion Free e unul rapid şi de lungă durată: încă de la primele aplicări dispare din durere, iar după folosirea recomandată de 30 de zile este înlăturată şi cauza problemelor. 

Cum se utilizează Motion Free 

Motion Free se aplică foarte uşor, ca orice alt unguent. Se apasă tubul până aveţi cantitatea de cremă necesară, apoi o aplicaţi pe zona cu probleme. Masaţi uşor pielea până crema se absoarbe complet. Aşteptaţi cel puţin o oră pentru ca ingrendientele să intre în piele, abia după aceea vă puteţi relua activităţile obişnuite. Nu spălaţi zona unde v-aţi dat cu unguent timp de o oră de la aplicare.

Utilizaţi unguentul de trei ori pe zi şi puteţi observa încă de la primele folosiri că durerea dispare şi că articulaţiile îşi recapătă mobilitatea.

Pentru a obține cele mai bune rezultate e recomandat să folosiţi Motion Free pentru o perioadă de 30 de zile.

Motion Free nu e doar recomandat pentru a fi utilizat ca tratament al unor probleme ale spatelui sau articulaţiilor, nu trebuie să aşteptaţi ca durerea să devină persistentă. Unguentul poate fi folosit şi cu rol preventiv. Este ideal în cazul celor care aleargă mult şi solicită articulaţiile, dar şi în cazul muncitorilor care stau mult în picioare sau care ridică diverse greutăţi şi forţează astfel spatele şi articulaţiile. În cazul tuturor, Motion Free poate fi ajutorul necesar!

Cât de sigur e Motion Free 

Produsul are în componenţă ingrediente naturale, atent selectate pentru proprietăţile lor. Fiind 100% natural, nu are efecte secundare sau contraindicaţii. Trebuie însă să fiţi atenţi să nu aveţi vreo alergie la vreunul dintre ingrediente.

Motion Free poate fi folosit de prsoane de toate vârstele. Cei care au folosit unguentul s-au declarat încântaţi de aroma de mentă a acestuia.

Unul dintre momentele în care se dovedeşte un ajutor de nădejde este atunci când plecaţi în călătorie sau în vacanţă. De acum încolo nu o să vă mai văitaţi că vă deranjează plimbările lungi, drumeţiile montane sau că durerile de spate vă strică vacanţa. Aveţi Motion Free şi datorită acestuia puteţi uita de durerile articulare şi de cele de spate!

Conform producătorilor, unguentul Motion Free este certificat şi îndeplineşte toate cerinţele standard.

O părere la “Motion Free – te scapă de durerile de articulaţii şi de spate

  1. Cornel Marin spune:

    Va multumesc pentru crema, ma simt mult mai bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *