Fumusețe, Îngrijire Păr

Bliss Hair – combate căderea părului şi îi redă strălucirea

Bliss Hair este o loţiune eficientă pentru un păr puternic şi sănătos. Formula sa naturală reuşeşte să combată căderea părului, elimină mătreaţa, iar scalpul este revitalizat. Rezultatele se văd chiar după primele trei folosiri.

Nu toată lumea are parte de un păr sănătos şi strălucitor, care să nu se rupă şi să nu cadă. Multe persoane trebuie să apeleze la trucuri cosmetice pentru a-şi menţine părul cât mai sănătos. În cazul femeilor care îşi vopsesc des părul sau îl decolorează, acest proces devine şi mai dificil. Traumele de la nivelul firului de păr îl subţiază, îl ard şi de multe ori părul se răreşte. Aici intervine Bliss Hair, o loţiune bazată pe componente naturale care ajută la refacerea firului de păr şi îi oferă acestuia o rezistenţă sporită.

Bliss Hair nu e recomandat doar femeilor. Şi bărbaţii care au probleme cu căderea părului sau cu mătreaţa pot beneficia de efectele pozitive ale loţiunii.

Ce este Bliss Hair

Bliss Hair este o loţiune care reuşeşte să realizeze două obiective: redă sănătatea părului tău şi reuşeşte să îi ofere acestuia un aspect plăcut, strălucitor.

Bliss Hair asigură îngrijirea firului de păr de la rădăcină (scalp) şi până la vârf. Principalul atu al loţiunii este compoziţia bazată pe extracte naturale, neconţinând, spre deosebire de alte produse cosmetice, chimicale dăunătoare. Mixul de uleiuri esenţiale, minerale, extracte vegetale, vitamine şi proteine reuşeşte să hidrateze scalpul, normalizează activitatea glandelor sebacee, care asigură respiraţia naturală a pielii, redând astfel rezistenţă firului de păr.

Formula naturală a Bliss Hair permite ca acesta să fie folosit şi alături de alte produse cosmetice, nefiind influenţat de acestea, păstrându-şi proprietăţile şi eficienţa.

Zona de piaţă a produselor de îngrijire a părului este foarte aglomerată, de la produse cosmetice până la costisitoarele şi dureroasele transplanturi de păr, balsamuri, şampoane şi unguente. De aceea e foarte important să fiţi bine informat şi să alegeţi produse eficiente, dar şi fără efecte adverse.

Ce conţine Bliss Hair

Formula organică a Bliss Hair include un complex de vitamine, minerale şi uleiuri esenţiale, toate alese pentru proprietăţile care ajută la revigorarea firului de păr.

Bliss Hair este un produs 100% natural şi conţine uleiuri esenţiale, minerale, vitamine şi proteine, extracte din plante.

Loţiunea stimulează scalpul, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, iar rădăcina părului e hrănită corespunzător. Efectul la nivelul pielii capului e unul plăcut, răcoros. Pe lângă senzaţia revigorantă, Bliss Hair oferă şi o acţiune antibacteriană, combate infecţiile fungice şi este absorbită uşor de pielea capului, fiind combătută astfel uscarea acesteia. 

Cum acţionează Bliss Hair

Compuşii naturali ai produsului aigură o acţiune antialergică, oferă o hidratare a scalpului, combat infecţiile fungice şi normalizează activitatea glandelor sebacee, asigurând o respiraţie naturală a pielii.

Este stimulată creşterea şi regenerarea părului într-un mod natural. Bliss Hair nu conţine chimicale dăunătoare.

Pe lângă un fir de păr sănătos, Bliss Hair îmbunătăţeşte şi aspectul părului, oferind strălucire acestuia. Dispar iritaţiile, exfolierile şi mâncărimile de la nivelul scalpului, observându-se că loţiunea se poate folosi şi de cei care au un scalp sensibil şi pretenţios.

Mătreaţa e una dintre afecţiunile scalpului care dispare după primele folosire ale loţiunii Bliss Hair. Mătreaţa este o afecţiune comună, de care suferă peste jumătate din populaţia globului, dar acum poate fi învinsă foarte uşor. Cel mai adesea cauza apariţiei mătreţii e o piele a capului prea uscată. De aceea hairstyliştii recomandă folosirea produselor non-agresive, catre nu usucă scalpul. Mătreaţa apare şi după vopsirea părului, de aceea este obligatoriu un tratament pentru scalp. Şi aici intervine Bliss Hair!

Mătreaţa dispare prin hidratarea intensivă a scalpului, iar activitatea glandelor sebacee se normalizează, pielea capului respirând normal.

Stratul protector creat de loţiune previne uscarea părului, despicarea acestuia şi îl face strălucitor și puternic. Foliculul de păr se vindecă în timp, iar creşterea părului sănătos este stimulată. La finalul unui ciclu de folosire a Bliss Hair părul tău va fi de nerecunoscut: sănătos, puternic, des şi strălucitor, lipsit de mătreaţă.

Cum se utilizează

Loţiunea se aplică de două-trei ori pe săptămână pe părul curat. Se masează cu mişcări uşoare pentru 1-2 minute pentru a stimula scalpul şi a distribui uniform loţiunea. În felul acesta veţi avea un strat protector în jurul părului, iar acesta va fi sănătos şi va arăta mai bine ca niciodată!

Folosirea Bliss Hair nu vă schimbă în niciun fel obiceiurile de până acum de utilizare a produselor cosmetice de coafat (fixativ sau gel), acestea nu interacţionează cu Bliss Hair şi nici nu îi influenţează eficienţa.

Nu e nevoie să clătiţi după ce aplicaţi Bliss Hair, soluţia este absorbită de scalp şi de firele de păr.

Perioada optimă recomandată pentru a obţine cele mai bune rezultate este de cel puţin două luni. 

Cât de sigur e Bliss Hair

Loţiunea nu conţine chimicale dăunătoare şi nu cauzează probleme părului. Pielea scalpului este protejată împotriva uscăciunii excesive cauzată de spălarea frecventă a părului. Compoziţia inovatoare nu cauzează alergii şi nu are efecte secundare. Toate ingredientele produsului sunt naturale. În plus, eficienţa acestuia a fos testată clinic, loţiunea a primit recenzii pozitive din partea stiliştilor şi a coaforilor, fiind un produs recomandat celor care au un păr pretenţios.

Un tub de Bliss Hair asigură suficientă loţiune pentru mai mult de 150 de utilizări.

În concluzie, Bliss Hair e un produs esenţial pentru îngrijirea părului, fiind recomandat atât femeilor cât şi bărbaţilor. Loţiunea îndeplineşte ambele cerinţe ale unui produs eficient, însănătoşeşte firul de păr şi îi oferă un aspect plăcut, strălucitor.

Prin folosirea loţiunii Bliss Hair dispare una dintre cele mai persistente probleme cu care se confruntă foarte multă lume: mătreaţa. Scalpul este mai hidratat, părul mai puternic şi creşte mai repede, iar vârfurile acestuia nu mai sunt despicate, tocite.

Bliss Hair e recomandarea stiliştilor şi a coaforilor, dar şi a celor care l-au folosit până acum şi au obţinut rezultate clare.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *