Sănătate, Terapeutice

Heart Tonic – învinge hipertensiunea şi reduce riscul de atac cerebral

Heart Tonic este un supliment alimentar recomandat pentru persoanele cu hipertensiune, de asemenea reduce riscul de atac cerebral şi de atac de cord.

Menţinerea unui stil de viaţă sănătos şi echilibrat este un obiectiv al fiecăruia dintre noi. În felul acesta ne protejăm de problemele cardiace, încercăm să avem o dietă sănătoasă şi asta poate ajuta la prevenirea problemelor cardiace. De asemenea folosirea unui supliment alimentar poate fi de folos. Specialiştii spun despre Heart Tonic că poate face uitată hipertensiunea pentru totdeauna!

O dietă sănătoasă din care să nu lipsească fructele şi legumele combinată cu Heart Tonic ajută la combaterea bolilor cardiovasculare, la stoparea procesului de înfundare a arterelor. Arterele înfundate înseamnă o creştere a riscului de boli cardiovasculare şi chiar pot duce la atac de cord sau accident vascular cerebral. Există tratament pentru acest tip de afecţiuni, dar este recomandat să luaţi pe lângă acesta şi Heart Tonic. Mai mult, dacă nu ai o formă gravă a bolii şi pentru prevenţie, Heart Tonic este soluţia pentru o inimă sănătoasă!

Ce este Heart Tonic

Heart Tonic e un supliment alimentar recomandat atât de specialişti, cât şi de cei care l-au folosit până acum. Este indicat pentru a combate hipertensiunea. De asemenea reduce riscul de accident vascular cerebral sau riscul de atac de cord.

Hipertensiunea arterială este o afecţiune des întâlnită la români. Chiar termenul hiper din numele afecţiunii arată faptul că avem un parametru peste limita normală, mai exact fiind vorba de creşterea presiunii sanguine sau a tensiunii arteriale. Statisticile din România arată că bărbaţii de peste 40 de ani, atât din mediul urban, cât şi din rural, sunt mai predispuşi afecţiunii decât femeile.

Presiunea sanguină are tendinţe de creştere pe măsură ce înaintăm în vârstă, iar cauza principală e că vasele sanguine îşi pierd din elasticitate şi devin ceva mai rigide. Heart Tonic este recomandat pentru că are ingrediente 100% naturale care acţionează pentru normalizarea tensiunii arteriale şi tonifică sistemul vascular.

Doctorii atrag atenţia că şi alimentaţia este extrem de importantă pentru persoanele predispuse a avea o tensiune oscilantă sau care chiar suferă de acestă afecţiune. Astfel, trebuie limitate consumul de alimente bogate în calorii, precum untul, carnea cu grăsime multă, sosurile sau dulciurile. Sunt recomandate legume, fructe, cereale integrale, peşte, apă în loc de suc, carne macră la grătar.

Excesul de sare poate duce la hipertensiune arterială, deci atenţie la cât de sărat mâncaţi. Este recomandat consumul de apă, care să înlocuiască sucurile cu adaos de zahăr. Apa reduce pofta de mâncare, iar hidratarea corectă este indicată pe parcursul întregii zile. Nu trebuie să rataţi mesele, nutriţioniştii recomandă 5-6 mese pe zi, cu porţii reduse, astfel încât digestia să ajute reglarea glucozei din sânge, să fie topite grăsimile şi să fie controlat nivelul colesterolului. De asemenea sunt recomandate plimbări zilnice, de cel puţin 30 de minute. În acest mod vă protejaţi inima şi veţi avea un tonus ridicat.

Ce conţine Heart Tonic 

Heart Tonic are în compoziţie substanţe bioactive, 100% naturale. Au fost aleşi compuşi eficienţi, fiecare acţionând pentru eliminarea unor cauze sau simptome ale afecţiunilor cardiovasculare, efectul general fiind evident, chiar la câteva ore de la prima folosire a produsului.

 • Extract de castan – este folosit pentru îmbunătățirea  circulației sângelui și pentru întărirea capilarelor și a vaselor de sânge.
 • Bioflavonoide – unul dintre cele mai importante beneficii este efectul antioxidant; pot peveni arteroscleroza (rigidizarea arterelor), în plus consumul de bioflavonoide ajută la sănătatea inimii prevenind atacul de cord şi accidentul vascular cerebral; datorită rolului său antioxidant ajută la suprimarea mutaţiilor celulare.
 • Concentrat de venin de albine – ajută la diminuarea îngroşării sângelui şi întăreşte pereţii vaselor de sânge.
 • Extract de salcie albă – ajută la reducerea cantităţii de zahăr din sânge, prevenindu-se astfel diabetul zaharat; acidul acetsalicilic, componentă principală a renumitei aspirine, a fost extras pentru prima oară din scoarţa de salcie albă, în anul 1835, chiar denumirea de acid salicilic a aspirinei este împrumutată de la numele latin al zecilor şi sutelor de specii de salcie răspândite pe întreg globul (salix sp.).
 • Ginkgo biloba – ajută în cazul persoanelor care suferă de obezitate stimulând pierderea în greutate, reglează metabolismul şi stimulează funcţia renală; acționează ca inhibitor al factorului de agregare a plachetelor sanguine, leucocitelor, macrofagelor, cu rol în agregarea plachetară, a reacțiilor inflamatorii. Flavonoidele au rol de captare a radicalilor liberi. Datorită acestor proprietăți se pot explica numeroasele efecte ale extractului de frunză. Extractul are acțiune asupra tulburărilor de circulație sanguină la nivelul creierului și extremităților, ameliorând astfel metabolismul energetic la nivel cerebral prin creșterea captării glucozei și a oxigenului la nivel molecular. La nivel ocular mărește acuitatea vizuală. Inhibă factorul de activare a trombocitelor, ceea ce reduce tendința de coagulare a sângelui.

Cum acţionează Heart Tonic 

Prin folosirea Heart Tonic se îndepărtează cauzele hipertensiunii şi se reduce riscul de atac cerebral şi de atac de cord. Încă din primele şase ore de la prima folosire se observă o normalizare a tensiunii arteriale. Sistemul vascular se tonifică şi vasele de sânge îşi recapătă flexibilitatea. Nu are efecte secundare sau contraindicaţii, datorită componentelor 100% naturale.

S-a observat la cei care folosesc Heart Tonic că au fost reglate funcţiile cardiace, fără a se provoca o scădere bruscă a tensiunii, ceea ce este foarte important.

Alte afecţiuni în care Heart Tonic a avut efecte benefice au fost aritmia, nevrozele şi în cazul recuperărilor după un atac vascular cerebral.

Hipertensiunea e o afecţiune generată de un stil de viaţă nesănătos. S-a observat că apare la persoanele care fumează, consumă alcool în exces, au o alimentaţie nesănătoasă, un stil de viaţă sedentar, au colesterol ridicat sau sunt stresate. Un alt factor care contribuie la apariţia hipertensiunii este obezitatea. S-a observat că persoanele supraponderale dezvoltă hipertensiune arterială în procent de trei-patru ori mai mare decât ceilalţi. 

Mod de utilizare

O jumătate de linguriţă de Heart Tonic se amestecă cu o linguriţă de miere şi acestea se dizolvă într-un pahar cu apă. Se administrează la 30 de minute după mese, de patru ori pe zi.

Pentru un efect sporit se recomandă folosirea Heart Tonic pe o perioadă de minim trei luni.

Semne care indică faptul că puteţi avea probleme cu hipertensiunea sunt:

 • dureri de cap
 • vedeţi puncte negre sau vederea e înceţoşată
 • somnolenţă, lipsă de energie
 • transpiraţie în exces
 • tahicardie
 • oboseală cronică
 • faţă umflată
 • schimbare frecventă a tensiunii

Efecte secundare? 

Produsul nu are efecte secundare, componentele fiind 100% naturale. Au fost aleşi compuşi cu efecte benefice recunoscute în cazul problemelor cardiace, dar mai ales în cazul hipertensiunii arteriale.

5 păreri la “Heart Tonic – învinge hipertensiunea şi reduce riscul de atac cerebral

 1. IOAN SOVAR spune:

  DACA ESTE ASA CUM SPUI ESTE FF. BUN SUCCES

 2. pascariu mihai spune:

  vreau si eu „Heart Tonic” pe baza de comanda

 3. rodica ionescu spune:

  Comanda Heart Tonic a venit repede.. Mama mea a luat tratamentul si spune ca se simte deja mai bine. Am vrut sa fie un produs natural, ca ne-am saturat de chimicale.

 4. Mihaela Cremeneanu spune:

  Si eu sunt multumita, ar trebui sa faceti sticlute mai mari

 5. Maria J spune:

  Sunt foarte mulțumită. Deja de 4 ani nu mă mai simt hipertonică. Sunt absolut sănătoasă și nu îmi este frică de nici un accident vascular. Vă doresc tuturor sănătate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *