Îngrijire Dentară, Sănătate

Denta Seal, pentru un zâmbet sănătos și frumos

denta-seal-pret-pareri-forum

Denta Seal este o pastă de dinți remineralizantă, care permite protejarea smalțului și conferă un aspect strălucitor dinților. Producătorul susține că fisurile superficiale la nivelul danturii vor fi acoperite, grație formulei pastei de dinți care conține hidroxiapatită, un element mineralizant extras din cochilia scoicilor. Astfel, este prevenită deteriorarea dinților, aceștia fiind curățați în profunzime.

Apariția cariilor este prevenită prin folosirea constantă a acestui produs natural, care ajută și la albirea dinților.

denta-seal-farmacia-tei-material

Ce este Denta Seal?

Sănătatea întregului organism depinde de sănătatea dinților. O igienă deficitară a cavității bucale și o neglijare a danturii pot conduce la probleme serioase la nivelul organelor importante din organism.

Dincolo de aspect, o bună îngrijire a dinților este esențială pentru buna funcționare a organismului. Denta Seal vă ajută să curățați temeinic dinții, să-i protejați, să le oferiți un aspect plăcut și să preveniți deteriorarea acestora.

Pentru a completa acțiunea acestui produs trebuie să țineți cont și de alte recomandări. Este important să mergeți la dentist imediat ce observați o leziune la nivelul dinților. Nu lăsați cariile să avanseze, pentru că riscați să vă pierdeți dinții!

Aveți grijă să eliminați toate resturile alimentare dintre dinți și periați timp de două minute dantura, de cel puțin două ori pe zi.

Ceea ce mâncăm și bem este de asemenea foarte important. Necesarul de calciu luat din alimente vă va ajuta să aveți dinți puternici. Fructele și legumele sunt sănătoase și vă ajută să aveți o bună stare de sănătate, dar vă protejează și dinții.

Băuturile acidulate, dulciurile, fumatul afectează structura dinților și culoarea, aceștia devenind vulnerabili. Prin urmare, este nevoie de o acțiune concertată pentru a avea un zâmbet perfect, toate aspectele enumerate fiind importante.

denta-seal-pasta-de-dinti-remineralizanta

Ce conține Denta Seal?

Pasta de dinți Denta Seal este un produs remineralizant natural. Principalul ingredient activ este o substanță asemănătoare cu elementul principal al care formează smalțul dinți. Acest element se numește hidroxiapatită, având rolul de a întări smalțul dinților.

Hidroxiapatita este sintetizată din scoici marine, fiind ca un smalț lichid pentru dinți. Cristalele acestei substanțe sunt compatibile cu smalțul și au o dimensiune foarte mică, de nivelul nanoparticulelor, astfel că pot pătrunde cu ușurință în straturile profunde ale dinților, sunt încorporate în smalțul dinților și oferă o protecție sigură împotriva distrugerii.

În plus, Denta Seal conține un complex de albire cu papain, o enzimă ce se obține din sucul din fructele verzi de papaya. Enzima este  eficientă în combaterea plăcii și a pietrelor.

O igienă dentară deficitară poate cauza:

  • Boli de inimă
  • Afecțiuni ale articulațiilor
  • Afecțiuni ale rinichilor
  • Sinuzită maxilară
  • Afecțiuni ale sistemului digestiv.

Nu este de neglijat nici aspectul dinților. Un zâmbet frumos vă va ajuta în viața de zi cu zi, vă va deschide uși, vă va ajuta să relaționați mai bine. Totodată, stima de sine, încrederea în voi înșivă va crește și vă va ajuta să vă dezvoltați cariera.

O dantură cu probleme vă va ține captivi complexelor, vă va împiedica să vă bucurați pe deplin de viață.

denta-seal-farmacia-catena-efecte-instructiuni

Cum acționează Denta Seal?

Denta Seal protejează smalțul dinților, ingredientele active pătrunzând în zonele îndepărtate din cavitatea bucală, unde periuța de dinți nu ajunge.

Mineralele din compoziția acestei paste de dinți acoperă microleziunile apărute la nivelul dinților și care vă dau semnale de disconfort când consumați anumite alimente sau băuturi ori variații de temperatură.

Componentele active prezente în această pastă de dinți sunt îndreptate spre microleziunile dinților, chiar dacă au dimensiuni microscopice, și le umple din interior. Prin urmare, are loc procesul de cristalizare și eliminarea daunelor existente.

Papainul pătrunde în colțurile îndepărtate, unde perii periuței de dinți nu pot ajunge. Astfel, albirea emailului are loc fără ca smalțul dinților să fie afectat. Folosirea pastei pentru o perioadă îndelungată de timp protejează dinții de îngălbenire.

Dinții au bacterii, iar reziduurile alimentare cauzează formarea de carii. Prin urmare, eliminarea lor este cea mai bună metodă de prevenire a bolilor din gură și de la nivelul dinților.

După folosirea acestei paste de dinți, veți avea o respirație proaspătă, veți avea senzația de curățenie în cavitatea bucală, dinții devin mai albi și mai puternici.

Spre deosebire de tratamentele dentare de albire, care sunt scumpe și nu tocmai comodă, utilizarea Denta Seal este nedureroasă și sigură. Această pastă de dinți remineralizantă nu vă expune niciunui risc.

denta-seal-mod-folosire-pret-efecte-secundare

Mod de utilizare

Așa cum este recomandat în cazul tuturor pastelor de dinți, și în acest caz este necesară folosirea de cel puțin două ori pe zi. Periajul trebuie să dureze 2-3 minute, pentru a obține cele mai bune rezultate.

Se aplică o cantitate mică de pastă de dinți, iar periajul trebuie să acopere toți dinții. Totodată, încercați să eliminați toate reziduurile alimentare, insistând în zonele mai greu accesibile.

Ața dentară vă poate ajuta să scoateți resturile alimentare dintre dinți, pentru ca substanțele active din pasta de dinți să poată pătrunde în profunzime.

Se recomandă utilizarea acestei paste de dinți cu efect mineralizant timp de cel puțin o lună. Dacă este necesar, utilizarea Denta Seal poate fi extinsă pe o perioadă de timp mai lungă.

Este important să asigurați, înainte de orice, o bună igienizare a cavității bucale. Dacă pasta de dinți reușește să albească, să protejeze și să prevină deteriorarea dinților, este cu atât mai bine. Veți avea numai de câștigat.

Efecte secundare

Această pastă de dinți remineralizantă include componente hipoalergenice inofensive care nu dăunează dinților sau sănătății generale a organismului. Produsul nu conține fluor.

Toate componentele pastei de dinți Denta Seal sunt foarte asemănătoare cu componentele naturale ale smalțului dinților. Prin urmare, chiar și copiii pot folosi acest produs. Nu are contraindicații și nici nu produce efecte secundare.

Efectul pastei de dinți începe în momentul în care intră în contact cu suprafața dinților și cu saliva în timpul formării spumei și atinge eficiența maximă la un minut după începerea periajului dinților.

Denta Seal poate fi utilizată ca pastă de dinți zilnică, indiferent de problemele pe care le aveți cu dinții. Persoanele care prezintă intoleranțe sau alergii specifice la anumite ingrediente ar trebui să fie prudente și să citească prospectul cu atenție.

O părere la “Denta Seal, pentru un zâmbet sănătos și frumos

  1. Alina Petrescu spune:

    Are rezultate, vreau sa mai cumpar 3 bucati, oferiti reducere?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *