Fumusețe, Îngrijire Corp, Terapeutice

Psorilax – crema pentru cei care suferă de psoriazis

Psorilax este o cremă obţinută din ingrediente naturale şi este recomandată celor care au psoriazis. Această cremă controlează zona inflamată, previne creşterea celulelor pielii deja afectate.

Psoriazisul este o boală care poate afecta întregul corp, inclusiv funcțiile sale de protecție. Din păcate, cauza psoriazisului nu este încă foarte clară, oamenii de ştiinţă au emis unele variante, de la factori genetici la o problemă a sistemului imunitar.

Ce trebuie să înţeleagă cei care suferă de psoriazis e că această boală nu dispare complet şi de aceea este necesar să ameliorăm simptomele: pielea să fie hidratată, mâncărimea să se reducă, glandele sebacee să aibă o activitate normală, iar procesul de regenerare a pielii să fie accelerat.

Ce este Psorilax 

Psorilax este o cremă recomandată celor care au psoriazis. Boala cauzează mult disconfort, iar pentru multe femei această afecţiune crează şi probleme de ordin psihologic şi asta pentru că persoana care are psoriazis încercă să îşi ascundă zonele de piele afectată sub pantaloni lungi, haine cu mâneci lungi, chiar şi pe timpul verii.

Psoriazisul este o boală dermatologică cronică unde problemele sunt determinate de creşterea rapidă şi exagerată a celulelor pielii, rezultatul acestui proces fiind apariţia unor plăci tegumentare îngroşate (hipercheratozice), albicioase. Leziunile pot avea dimensiuni variate şi se localizează îndeosebi la nivelul mâinilor, picioarelor, genunchi, coate, scalp şi a regiunii sacrale (partea inferioară a spatelui). Psoriazisul e întâlnit mai des în rândul adulţilor, dar există cazuri şi în rândul copiilor şi adolescenţilor.

Nu se cunosc exact factorii care provoacă psoriazisul. Mulţi specialişti susţin că această boală este determinată genetic, este moştenită. Această teorie este susţinută de faptul că aproximativ o treime dintre cei cu psoriazis au cel puţin un membru al familiei cu această boală. Nu este însă foarte clar dacă factorii genetici sunt singurii declanşatori ai bolii sau dacă există şi alţi factori personali sau de mediu, care joacă şi ei un rol important.

Psoriazisul nu este o boală infecto-contagioasă, deci aceasta nu poate fi transmisă de la o persoană la alta.

Sunt mai mulţi factori care influenţează sau agravează psoriazisul:

  • clima rece şi uscată este un factor care poata agrava simptomele specifice ale bolii. Pe de altă parte, în unele cazuri, clima caldă şi razele ultraviolete ale soarelui pot ameliora simptomele bolii
  • leziunile de la nivelul pielii, indiferent de localizare, pot cauza formarea de placi hipercheratozice. Cele mai frecvente sunt leziunile aparute la nivelul unghiei şi zonei din apropierea unghiei
  • stresul şi anxietatea sunt declanşatori, dar şi factori agravanţi ai psoriazisului
  • unele infecţii, dar în special infecţii ale gâtului (faringite, amigdalite) pot declanşa psoriazisul prin mecanisme ce ţin de imunitate
  • anumite medicamente, precum antiinflamatoriile non-steroidiene (AINS), agenţii beta blocanţi (medicamente folosite în tratamentul unor boli cardiace şi al hipertensiunii arteriale) şi sărurile de litiu pot agrava simptomele afecţiunii.

Ce conţine Psorilax 

Crema conţine doar ingrediente naturale, care nu au efecte secundare asupra organismului. Compoziţia Psorilax este cu adevărat eficientă datorită uleiurilor extrase din plante cu efecte antiinflamatorii şi analgezice supra pielii şi articulaţiilor.

Ingrediente active:

  • Avenanthramide D: hidratează, catifelează pielea, reduce senzaţia de mâncărime, are efect analgezic la nivelul pielii şi articulaţiilor
  • Ceară de Candelilla: este secretată de arbustul Euphorbia cerifera, întâlnit în Mexic, şi se obţine prin cufundarea frunzelor în apă clocotită. Are efect antimicrobian, proprietăţi regeneratoare sporite şi ajută la absorbţia celorlalte componente în piele
  • Unt de Shea: prezintă o capacitate deosebită de hidratare a pielii și stimulează în același timp procesul de regenerare celulară. Inflamaţia se reduce, iar glandele sebacee au o activitate normală
  • Ulei de rapiţă: ajută la hidratarea pielii, are rol în îndepărtarea pielii îngroşate şi exfoliate, are efect antioxidant, aduce un aport de vitamine şi minerale
  • Phantenol (provitamina B5): este recunoscut pentru efectul calmant, reparator, hidratant şi antiinflamator al pielii. De asemenea tonifică pielea, elimină senzaţiile de căldură şi de mâncărime.

Cum acţionează Psorilax 

Eficacitatea Psorilax se bazează pe compuşii naturali, toţi aleşi pentru proprietăţile benefice asupra pielii. Cei care au folosit Psorilax s-au declarat mulţumiţi de efectele acestuia, au constatat cum mâncărimile insuportabile scad şi cum petele roşiatice de pe piele dispar.

Pe lângă disconfortul pe care îl dau mâncărimea şi petele de pe piele, persoanele afectate de psoriazis au dificultăţi şi la muncă sau în adaptarea în medii sociale. Asta pentru că formele mai puternice ale afecţiunii, cu mâncărime pronunţată, împiedică procesul normal de odihnă, iar plăgile pot limita capacitatea de muncă. Pe lângă disconfortul fizic, apare astfel şi un disconfort mental.

Tratamentul bazat pe Psorilax ameliorează toate aceste simptome, cei care suferă de psoriazis reuşind să-şi recapete stilul normal de viaţă.

Aşteptările celor care suferă de această boală trebuie să fie însă realiste. Nu există deocamdată tratament pentru această boală, toate soluţiile fiind orientate spre ameliorarea simptomelor (mâncărime şi iritaţie) şi împiedicarea răspândirii inflamaţiei.

Psorilax, bazându-se pe compuşii naturali, reuşeşte să calmeze pielea, să reducă din inflamaţie, să hidrateze zona afectată.

Mod de utilizare

Crema se aplică pe zonele curate ale pielii, care trebuie mai întâi spălate cu apă fierbinte. Aplicaţi un strat subţire de cremă pe zona afectată. Aşteptaţi 15 minute pentru ca pielea să absoarbă crema.

Psorilax poate fi utilizat în tratamentul oricărui stadiu al psoriazisului, atât în fazele incipiente ale bolii, cât şi în stări mai grave. În oricare fază efectele Psorilax sunt de ameliorare a afecţiunii, calmează mâncărimea şi reduce inflamaţia pielii.

Efecte secundare?

Principala grijă atunci când utilizezi un produs nou este eficienţa acestuia, iar în rândurile de mai sus v-am arătat că Psorilax e un produs eficient. Cei care îşi doresc să îl folosească sunt interesaţi şi de efecte secundare şi contraindicaţii. Psorilax e un produs 100% natural, toţi componenţii cremei fiind extraşi din plante secţionate pe baza proprietăţilor în tratarea bolilor de piele.

Produsul nu are contraindicaţii şi nici efecte secundare, trebuie doar să verificaţi dacă aveţi alergie la vreunul dintre ingrediente.

Psoriazisul e o boală ce nu poate fi vindecată, dar asta nu înseamnă că simptomele acesteia nu pot fi ameliorate. Psorilax face acest lucru şi de aceea e produsul necesar celor care au această afecţiune. Psorilax se bazează pe proprietăţile unor plante şi compuşi organici, iar efectele sunt benefice pentru pielea ta: va fi mai catifelată, va fi hidratată corespunzător, senzaţia de mâncărime se reduce, la fel şi inflamaţia, iar pielea îngroşată şi exfoliată e îndepărtată în mod natural.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *