Fumusețe

Waist Trainer – corset din latex, îţi face o talie de viespe

Waist Trainer este un corset din latex care vă ajută să vă subliniaţi talia, să o modelaţi, să pierdeţi din centimetrii în plus din acea zonă. Mai mult, corsetul vă ajută să aveţi o postură corectă, îndreptând spatele şi menţinându-l aşa.

Principalul avantaj al corsetului e cel de ordin estetic, talia pare mai subţire, burta e ascunsă şi postura este una corectă, dar nu e de neglijat nici avantajul pentru sănătate, ajută la slăbire, eliminând în timp toxine şi excesul de grăsime.

Waist Trainer corset pozitie talie

Waist Trainer este mai mult decât un corset şi spre deosebire de acestea nu are elemente metalice, care vă pot răni în timpul purtării. Waist Trainer are un strat interior al cărui temeratură creşte în contact cu pielea, acest proces eliminând toxine şi excesul de grăsime corporală din zona taliei. Acest proces este mult mai eficient însoţit de puţină mişcare, cele mai multe utilizatoare susţin că folosesc corsetul şi când merg la sală sau când aleargă.

Corsetul e un accesoriu vestimentar foarte confortabil, putând fi purtat peste sau sub îmbrăcăminte.

Ce este Waist Trainer

Waist Trainer este un corset din latex al cărui scop e să reducă talia. Multe vedete îl preferă pentru că oferă acea talie de viespe pe care multe fete şi-o doresc.

Multe fete folosesc pentru a slăbi îmbrăcăminte specială care să le facă să transpire mult, astfel celulele grase se micşorează prin pierderea apei şi de aici rezultă şi pierderea în greutate. Corsetul vă ajută să obţineţi acest rezultat într-un mod mai uşor, el având un strat interior care se încălzeşte la contactul cu pielea şi stimulează transpiraţia. Pentru cele care doresc să slăbească mult este util să se ajute şi cun supliment alimentar eficient, cum ar fi Eco Slim, Chocolate Slim sau Cafea Verde.

Reducerea taliei se va face progresiv, iar în timpul acestui proces puteţi ajusta strângerea corsetului folosind sistemul inteligent de prindere. Ideal este ca exerciţiile fizice şi o dietă sănătoasă să însoţească folosirea acestui corset.

Waist trainer talie viespe

Ce avantaje are Waist Trainer

Nu numai că este practic, dar este și frumos și la modă!

Principalul avantaj pe care corestul îl oferă este pierderea în greutate şi reducerea circumferinţei taliei, ajutând doritoarele să obţină mult dorita talie de viespe.

Corsetul are un sistem de prindere cu trei rânduri de capse de tip babă-moş, permiţând ajustarea strângerii corsetului chiar şi după ce aţi pierdut în greutate şi aţi pierdut centimetri din talie.

Waist Trainer le ajută pe cele care au născut de curând să îşi recapete silueta şi să piardă din surplusul de kilograme. Corsetul este suficient de strâns încât să ofere o formă de clepsidră celei care îl poartă. Pe lângă îmbunătăţirea aspectului fizic, Waist Trainer ajută şi la îndreptarea posturii, oferind o ţinută corectă, dreaptă şi ajutând în felul acesta la calmarea durerilor de spate.

Printre cele care au participat la testarea Waist Trainer au fost şi persoane care lucrează la birou sau petrec mult timp în picioare. Ambele categorii au fost încântate de corset şi de faptul că durerea de spate s-a ameliorat, iar ţinuta şi aspectul s-au îmbunătăţit.

waist trainer transpiratie corset slabit

Mod de utilizare

Corsetul nu e un obiect vestimentar apărut de curând, a devenit celebru în perioada victoriană, fiind nelipsit din garderoba femeilor de viţă nobilă. Corsetul însă a fost întotdeauna foarte greu de purtat din cauza elementelor metalice. Acum însă puteţi avea parte de beneficiile unui corset modern, fără a mai avea parte de chin şi disconfort. Waist Trainer este un corset modern din latex, care păstrează rigiditatea corsetului clasic, permiţând însă celei care îl poartă să se mişte liber sau chiar să facă sport.

Waist Trainer are trei rânduri de sisteme de prindere, ceea ce îi conferă celei care îl poartă mai multă libertate, poate fi adaptat mai multor tipuri de siluetă.

Să vedem argumentele pro și contra:

Pro:
– reduce talia
– ajută postura şi reduce durerile de spate
– psihologic vă încurajează să pierdeți în greutate
– minimizează consumul de alimente

Contra:
– dificil să te miști în prima săptămână
– transpiraţie provocată în zona taliei

Ideal pentru cele care vor să slăbească şi să îşi micşoreze talia ar fi să combine purtarea corsetului Waist Trainer în timp ce fac sport. Vor transpira mai mult ca de obicei, pierzând grăsime şi centimetri din talie, vor avea spatele protejat evitând orice traumă în timpul exerciţiului fizic. Prin purtarea corsetului se reduce şi apetitul, fiind imposibil să mănânci cantităţi mari deoarece corsetul aplică o presiune pe stomac.

waist trainer slabit

Efecte secundare

Beneficiile purtării corsetului Waist Trainer sunt multiple, iar întrebarea este care dacă există şi efecte secundare sau contraindicaţii în cazul acestui corset. Pentru început trebuie să aveţi grijă să îl folosiţi pentru perioade moderate de timp, până vă obişnuiţi cu el. Veţi observa că va deveni comod şi o să vă doriţi să îl purtaţi cât mai mult timp. Materialul din care este realizat Waist Trainer este în mare parte latex, un compus ce nu provoacă de regulă iritaţii la nivelul pielii, însă e bine să nu lăsaţi transpiraţia din zona taliei să persiste pe piele ore întregi.

O altă recomandare e să nu folosiţi din prima cea mai strânsă variantă a corsetului, obişnuiţi-vă întâi cu corsetul şi avansaţi de la o strângere la alta a acestuia pe măsură ce pierdeţi din grăsimea din zona taliei. Vă reamintim că acest corset are trei trepte de strângere, prin sistemul de prindere capse babă-moş.

În concluzie, Waist Trainer este mai mult decât un corset. Este un ajutor al controlării grăsimii din zona taliei, este cel care îţi oferă talie de viespe, te ajută să ai o postură corectă, să reduci durerile de spate. Faţă de orice alt accesoriu de tip corset, Waist Trainer îţi oferă şi o mobilitate crescută, fiind realizat din latex elastic. Asta ajută mult atunci când cei care poartă Waist Trainer fac şi puţină mişcare, crescând numărul caloriilor arse din timpul efortului fizic. Waist Trainer are culoare neagră, este un accesoriu vestimentar la modă şi poate fi purtat cu orice tip de îmbrăcăminte, peste aceasta sau pe sub aceasta.

waist trainer corset spate talie slabit

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *