Fumusețe, Îngrijire Corp

Venum Pro – Cremă tratament pentru varice

Venum Pro este o cremă cu ingrediente naturale, eficientă în lupta contra varicelor. Crema are o acţiune complexă, ameliorează simptomele bolii, tonifiază, iar pereţii vaselor sanguine se vor consolida.

Crema este recomandată în oricare dintre stadiile bolii, atât pentru prevenire, ameliorare sau tratare în faze avansate ale afecţiunii.

Varicele sau venele varicoase sunt acele vene proeminente, care se simt la atingere şi ies în evidenţă la suprafaţa pielii, au o culoare albăstrie. Unele forme de vene varicoase nu au simptome, iar tratarea lor se face din motive de ordin cosmetic. În alte cazuri însă, varicele sunt însoţite de dureri, mâncărimi şi crampe.

Ce este Venum Pro

Venum Pro este o cremă împotriva varicozei. Produsul este eficient datorită compuşilor naturali, toţi renumiţi pentru rezultatele obţinute în combaterea simptomelor varicozei.

Varicele venoase sunt vasele de sânge mari, ridicate, umflate, care apar de obicei pe picioare și pot fi văzute prin piele. Boala este periculoasă şi poate avea consecinţe serioase:

 • dilatarea pereţilor vaselor de sânge
 • venele devin rigide, inflexibile
 • vasele de sânge sunt din ce în ce mai fragile
 • apar probleme de circulaţie a sângelui

În timp, venele devin mai lungi, proeminente, sinuoase şi sunt dureroase.

Cauzele acestei afecţiuni pot fi multiple. Există factori de risc, care pot declanşa varicoza:

 • un istoric al bolii în familie
 • înaintarea în vârstă
 • statul foarte mult timp în picioare sau pe scaun
 • ridicarea greutăţilor
 • sarcini multiple
 • obezitate
 • sedentarism
 • hipertensiune arterială

Venum Pro reuşeşte să intervină în mod eficient, întărind pereţii venelor de sânge din picior şi având un efect analgezic.

Ce conţine Venum Pro 

Eficiența ridicată a produsului se datorează ingredientelor naturale. Au fost alese plante despre care se ştie că au efecte benefice asupra circulaţiei sanguine si efecte analgezice.

Principalele ingrediente sunt:

 • arnică: creşte în zonele de munte şi este utilizată pentru proprietăţile calmante (ameliorează umflături şi dureri ale articulaţiilor, tonifiază venele şi contribuie la absorbţia cheagurilor din vene). Este extrem de eficientă ca antiseptic şi ajută la vindecarea rapidă a rănilor. Este recunoscută ca fiind eficientă în tratamentul vânătăilor.
 • splinuţa: plantă ce creşte la margine de pădure sau în locuri defrişate, e folosită cu predilecţie în bolile renale, iar în cazul varicelor creşte viteza circulaţiei sângelui în vene, reduce umflăturile, creşte fluxul de sânge şi ajută la eliminarea cheagurilor de sânge formate. E utilă pentru a vindeca rănile sau înţepăturile de insecte.
 • ghimpe: plantă comună ce creşte la marginea drumurilor şi pe terenuri neîngrijite, este recunoscută pentru efectele regenerator, hemostatic, antiinflamator, cicatrizant şi antiseptic.
 • extract din coajă de lămâie: creşte tonusul pereţilor venelor, acestea devenind mai elastice, participă la creşterea vitezei schimburilor de substanţe. O sursă importantă de calciu, potasiu, vitamina C.

Venum Pro are ca scop reducerea simptomelor varicozei, reducere până la înlăturare a durerii, subţierea sângelui, tonifiere şi întărire a venelor, prevenirea formării cheagurilor.

Cum acţionează Venum Pro 

Crema Venum Pro reuşeşte să înlăture din simptomele varicozei încă de la primele folosiri. Veţi observa că venele nu mai sunt atât de proeminente, durerile scad în intensitate, umflăturile se reduc, iar pielea devine mai fină şi are un aspect vizibil îmbunătăţit. Crema nu provoacă efecte secundare şi acţionează ca un tonic.

E recomandat ca aplicarea cremei să se facă seara, veţi observa în doar câteva minute după aplicare cum presiunea din venele de la nivelul picioarelor dispare, dispare şi senzaţia de oboseală, iar zona pe care aţi dat cu cremă nu mai are acel aspect cu vene ieşite în relief.

Pe lângă tratamentul cu Venum Pro, cei care suferă de varice trebuie să adopte şi un stil de viaţă sănătos:

 • e bine să fiţi activi, contracţiile muşchilor piciorului sunt benefice pentru circulaţia sanguină, dar trebuie să evitaţi efortul fizic intens
 • păstraţi-vă greutatea în limite normale
 • evitaţi să staţi perioade lungi în picioare sau aşezaţi pe scaun
 • purtaţi ciorapi elstici medicinali
 • controlaţi-vă tensiunea arterială şi aveţi grijă să fie în limite normale

Modul de viaţă sedentar a dus la o creştere consistentă a problemelor de varice, aproximativ 30% din populaţie şi 60% dintre femeile din România au această afecţiune, în diferite stadii.

Primele semne care anunţă probleme cu varicele sunt:

 • disconfort la nivelul gambelor
 • senzaţie de greutate în picioare
 • senzaţie de arsură
 • picioare umflate
 • vene dureroase şi inestetice

Sunt câteva obiceiuri nefaste care pot provoca apariţia varicelor. Se recomandă să nu purtaţi haine prea strâmte, ciorapii să nu fie prea strânşi pe picior pentru a nu bloca circulaţia şi pentru a nu inflama venele. Un alt obicei nerecomandat este purtarea zilnică a tocurilor foarte înalte, în această situaţie muşchii gambelor nu mai pot pompa sânge spre venele membrelor inferioare. Se recomandă alternarea tocurilor mai înalte de şase centimetri cu tocuri mai mici, care permit contractarea muşchilor gambelor.

Mod de utilizare

Venum Pro este o cremă ce se aplăcă pe zonele afectate de varicoză. Trebuie să aveţi grijă ca zonele pe care aplicaţi să fie curate şi uscate şi să aşteptaţi până când crema intră în piele.

Loţiunea se aplică şi are efect în toate stadiile bolii, de la cel incipient, până la faze mai avansate.

Crema se poate folosi în paralel cu alte tratamente sau loţiuni, nu interferează cu efectul acestora şi nici nu are alte efecte secundare.

Încă după primele folosiri ale cremei veţi simţi beneficii ale acesteia, o senzaţie de uşurare la nivelul picioarelor, dispare senzaţia de mâncărime şi scad durerile. Efecte veţi simţi la nivelul întregului corp, refacerea fluxului sanguin scade posibilitatea de a dezvolta boli cronice. Pe lângă beneficiile aduse sănătăţii veţi avea parte şi de îmbunătăţiri estetice. Nu o să vă mai fie jenă să purtaţi pantaloni scurţi, o rochie scurtă sau costum de baie. Picioarele nu vor mai avea acel aspect respingător pe care îl dădeau venele îngroşate şi picioarele umflate.

Efecte secundare?

Principalele griji atunci când foloseşti un nou produs ţin de contraindicaţii şi efecte secundare. Toată lumea îşi doreşte ca remediul să nu producă alte probleme de sănătate. Venum Pro, fiind o cremă cu ingrediente 100% naturale, nu are contraindicaţii sau efecte secundare, singurul lucru pe care trebuie să îl aveţi în vedere e să nu aveţi vreo alergie la unul dintre ingrediente.

Pentru a testa acest lucru, înainte de o aplicare pe întreaga zonă afectată de varice, aplicaţi puţină cremă pe o suprafaţă mică de pe mână şi aşteptaţi câteva minute. Dacă nu apar iritaţii sau umflături puteţi trece la aplicarea cremei pe zonele care vă interesează.

În concluzie, Venum Pro e crema de care au nevoie cei care suferă de varice, indiferent de stadiul afecţiunii.

4 păreri la “Venum Pro – Cremă tratament pentru varice

 1. Simona spune:

  Se poate folosi crema și în timpul sarcinii?

  1. BioVitamina.ro spune:

   Sigur, Venum Pro e recomandat în cazul varicozei produse de sarcină.

 2. Mihaela spune:

  Se poate folosi si in stadiile avansate?

  1. BioVitamina.ro spune:

   Probabil nu se va reuși vindecare, dar produsul este foarte eficient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *