Fumusețe, Îngrijire Ten

Black Mask – pentru un ten curat, fără acnee şi puncte negre

Black Mask este soluţia pentru problemele cele mai întâlnite ale tenului: acneea şi punctele negre. Este o mască pentru peeling facial, o descoperire asiatică ce a devenit extrem de populară printre persoanele care îşi doresc un ten cât mai sănătos.

Fiecare fată sau femeie visează să aibă tenul perfect, o piele de porţelan, netedă, fără acnee, puncte negre şi alte imperfecţiuni. Problemele tenului sunt create de diverşi factori, de la stres, piele nehidratată, exces de sebum, arsuri cauzate de ultraviolete.

Atuul Balck Mask este că scoate punctele negre de pe faţă, direct de la rădăcină.

Masca este un instrument profesional pentru curăţarea temeinică a feţei, iar componentele naturale atent selecţionate au un efect puternic şi nu dăunează tenului.

Ce este Black Mask

Black Mask este o alternativă viabilă la tratamentele agresive cu laser sau exfoliant la care se supun multe persoane pentru a scăpa de imperfecţiunile pielii. Compoziţia măştii este 100% naturală şi se bazează pe cărbune de bambus. Formula măştii, îmbogă provitamina B5, curăţă eficient pielea şi elimină imperfecţiunile tenului. Nu are contraindicaţii şi este uşor de utilizat pentru orice tip de ten.

Cea mai întâlnită afecţiune a pielii este acneea, afecţiune inflamatorie cauzată de secreţia crescută de sebum, care blochează orificiile glandelor sebacee cu intervenţia unei bacterii de la nivelul pielii. Multe femei au probleme cu petele tenului. Petele maronii pot fi cauzate de melasmă, lentigo sau cicatrice rămase de la acnee ori varicelă. Sunt utile unele creme, peelingurile sau intervenţiile laser. Cel mai eficient tratament este protecţia solară în orice anotimp al anului. Punctele albe de grăsime se regăsesc mai ales în jurul ochilor şi sunt acumulări de keratină acoperite de pielea subţire. Printre cele mai inestetice probleme ale pielii sunt punctele negre, acumulări de keratină la nivelul deschiderii glandelor sebacee. Culoarea acestor puncte negre este dată de oxidarea keratinei şi acumularea de melanină. Punctele negre nu trebuie stoarse, puteţi genera leziuni severe. Pot fi reduse cu unele produse, cele mai eficiente fiind peelinguri, iar Black Mask este recomandarea specialiştilor.

Masca este eficientă şi în cazul unui ten tern, fără strălucire, cauzat, de cele mai multe ori, de deshidratare, oxigenare deficitară, pătare, îngroşare ca urmare a expunerii neprotejate la soare. 

Ce conţine Black Mask

Black Mask conţine numai ingrediente naturale care curăţă pielea în profunzime, uşor şi bine.

Formula sa eficientă conține:

  • cărbune de bambus: ingredientul principal pentru curăţarea profundă a pielii. Componentele sale active acţionează în profunzime la nivelul porilor pielii, curăţându-i de substanţe nocive şi mizerie.
  • provitamina B5: ajută la vindecarea, hidratarea şi catifelarea tenului. Ajunge în profunzimea pielii şi reţine apa, iar pielea devine mai elastică, iritaţiile sunt reduse, iar inflamaţiile eliminate.
  • germeni de grâu: au rol tonifiant, proprietăţi de regenerare şi de lifting, ridurile se estompează, pielea se tonifiază. Substanţele active din germenii de grâu ajută ca pielea să fie netedă şi elastică, moale şi catifelată.
  • ulei de grapefruit: mijloc eficient de a normaliza funcțiile glandelor sebacee. Împreună cu efectul produs de cărbunele de bambus, uleiul de grapefruit ajută la curăţarea şi închiderea porilor, reducând astfel semnificativ apariția de noi puncte negre.

Cum acţionează Black Mask 

Masca este un remediu eficient pentru problemele tenului, iar utilizatorii din lumea întreagă susţin că rezultatele se văd după două săptămâni de folosire: un ten revigorat, punctele negre dispar, acneea se reduce, pielea e mai netedă, hidratată şi curată.

Impresii despre eficienţa Black Mask sunt foarte multe pe reţele sociale sau pe forumuri, majoritatea postărilor fiind pozitive.

Un ciclu complet de folosire Black Mask este de o lună de zile, dar mulţi utilizatori au continuat să folosească masca în scop profilactic. Masca este recomandată pentru orice tip de ten şi o pot folosi atât femeile, cât şi bărbaţii.

Nu trebuie să renunţaţi la celelalte produse cosmetice pe care le foloseaţi până acum, Black Mask nu interferează cu efectele acestora. Trebuie însă să ţineţi cont că Black Mask trebuie aplicată pe faţa curată, după ce aţi înşăturat machiajul sau alte cosmetice.

Dermatologii recomandă folosirea de produse naturale pentru îngrijirea zilnică a pielii, iar Black Mask e unul dintre produsele cele mai întâlnite, recunoscut pentru eficienţa în lupta împotriva acneei şi a punctelor negre. Compoziţia produsului e naturală şi nu conţine aditivi sau substanţe chimice.

Mod de utilizare Black Mask

Înainte de a aplica masca aveţi grijă să curăţaţi pielea de machiaj sau alte produse cosmetice. Spălaţi-vă bine faţa cu săpun şi multă apă. Apoi vă ştergeţi bine şi începeţi aplicarea măştii.

Pasul 1

Puneţi un strat consistent de mască pe zonele cu probleme (frunte, nas, obraji sau bărbie). Evitaţi zonele din jurul ochilor, precum şi cele cu răni deschise.

Pasul 2

Aşteptaţi 25 de minute, veţi simţi cum masca se usucă şi devine elastică. În acest moment, componentele măştii ajung în profunzimea pielii şi acţionează.

Pasul 3

Masca poate fi îndepărtată acum cu mâna, prin desprinderea uşoară a stratului elastic negru. Îndepărtarea măştii nu e dureroasă. Eventualele resturi se îndepărtează cu apă călduţă.

Black Mask se aplică de trei ori pe săptămână, de obicei seara. Un curs complet de tratament durează o lună.

Efecte secundare?

Black Mask are ingrediente naturale, alese pentru efectele benefice asupra pielii. Nu există efecte secundare, dar producătorii recomandă, pentru o singuranţă sporită, să aplicaţi pe o zonă foarte mică, pe mână, o porţiune de mască. Dacă după câteva minute, când substanţa devine elastică, nu aveţi nicio reacţie alergică puteţi folosi Black Mask cu încredere.

În concluzie, Black Mask e o soluţie eficientă pentru multe dintre problemele tenului, reuşind cu succes în majoritatea cazurilor să vă scape de acnee, puncte negre şi alte imperfecţiuni ale pielii. Componentele sale naturale bazate pe cărbune de bambus, germeni de grâu, provitamina B5 şi ulei de grapefruit reuşesc să acţioneze asupra tenului, fără să îl agreseze sau irite. Pielea este mai hidratată, mai catifelată, iar masca poate fi aplicată pe orice tip de ten, atât la femei, cât şi bărbaţi. Îndepărtarea Black Mask se face uşor şi fără durere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *