Fumusețe, Îngrijire Corp

Varicobooster, soluția eficientă pentru combaterea varicelor și efectelor acestora

varicobooster-pret-efecte-farmacia-catena

Varicobooster este o cremă-balsam, creată din ingrediente naturale, pentru a acționa împotriva varicelor și a efectelor acestora. Aceasta stimulează circulația sanguină la nivelul picioarelor, deficitară în cazul celor cu vene varicoase.

Acest produs 100% natural nu trebuie utilizat doar ca tratament în momentul apariției venelor varicoase, ci poate fi folosit și în scop profilactic. Chiar dacă factorul medical este prioritar, crema nu neglijează nici aspectul estetic, știut fiind faptul că venele varicoase, mai ales atunci când sunt severe, deteriorează semnificativ imaginea picioarelor. Pentru femei, aceasta capătă proporțiile unei tragedii.

varicobooster-instructiuni-mod-folosire-crema-antivarice-varicoza

Ce este Varicobooster

Varicele reprezintă o problemă frecventă, în special în rândul femeilor, însă îi afectează și pe bărbați. Crema-balsam Varicobooster vă permite să combateți această problemă, dar și efectele sale.

Varicele apar din cauza problemelor de circulație. Când fluxul sanguin este redus, venele devin inflamate și sângele stagnează. Această problemă apare sau se agravează, mai ales, în timpul sarcinii. De asemenea, un loc de muncă ce vă solicită să stați timp îndelungat în picioare ori, dimpotrivă, să petreceți perioade lungi de timp pe scaun, la birou, ar putea să determine apariția varicelor. Predispoziția genetică va contribui și ea.

Odată ce apar venele varicoase, acestea tind să se accentueze, nefiind numai o problemă estetică, ci și de sănătate, deoarece măresc riscul unor afecțiuni cardiovasculare. În plus, picioarele se umflă, sunt grele, obosite și dureroase.

Varicobooster este un remediu eficient împotriva varicelor. Crema-balsam nu numai că atenuează simptomele (în special senzația de greutate și oboseală), dar ameliorează semnificativ și venele varicoase existente și previne formarea unora noi.

Spre deosebire de tratamentul medicamentos, care poate acționa asupra venelor varicoase, dar poate afecta alte organe, crema-balsam se aplică local, iar compoziția sa naturală vă scapă de grija efectelor secundare. În plus, pielea dumneavoastră va fi mult mai hidratată și moale.

varicobooster-tratament-picioare-doctor-crema-farmacia-pret

Ce conţine Varicobooster

Datorită ingredientelor sale naturale, Varicobooster este un remediu eficient și rapid pentru a vă recăpăta sănătatea picioarelor și pentru a scăpa de simptomele neplăcute, în numai câteva săptămâni.

Crema-balsam anti-varice este creată din următoarele ingrediente:

  • Troxerutina înlătură senzația de greutate și oboseală a picioarelor;
  • Castanul porcesc și frunzele de mesteacăn întăresc pereții vaselor de sânge și oferă o mai mare flexibilitate. Această combinație are un efect calmant, atenuând durerile.
  • Lămâia, uleiul esențial de soia și de cocos hidratează și hrănesc profund pielea, eliminând senzația de presiune și de piele uscată. În plus, oferă un miros plăcut și previn transpirația excesivă.
  • Cofeina, mierea și ginko biloba stimulează circulația sanguină și ajută la regenerarea celulelor.
  • Pelinul, mentolul, mușețelul și urzica stimulează vindecarea, dezinfectează și vă scapă de sezanția de picioare grele și obosite.

Producătorul Varicobooster susține că primele rezultate ale tratamentului vor fi vizibile în doar două săptămâni de utilizare regulată și adecvată.

aricobooster-varicoza-crema-efecte-picioare

Cum acţionează Varicobooster

Crema-balsam acționează atât în cazul varicelor superficiale, cât și în cazul celor accentuate. Este însă recomandat să interveniți încă din stadiile incipiente ale afecțiunii, pentru a preveni agravarea acestora și posibilitatea apariției unui ulcer varicos.

Pentru a avea o bună sănătate și un efect îndelungat al tratamentului, este indicat să faceți mișcare, să evitați să stați cu picioarele atârnate o perioadă mai mare de timp, să stați pe scaun sau în picioare prea mult.

Alternați perioadele de repaus cu cele de mișcare și evitați să stați picior peste picior. Încălțămintea cu tocuri foarte înalte ori, dimpotrivă, cu talpa plată ar putea să vă afecteze sănătatea picioarelor, mai ales dacă apar semnele unei varicoze. Un toc de 3-5 centimetri vă va face mușchii să lucreze suplimentar, iar circulația sanguină periferică va fi stimulată. Dacă nu aveți probleme cu coloana, optați pentru un toc mediu.

Ciorapii de compresie vă vor ajuta, de asemenea, să stimulați circulația sângelui, dar nu vor trata varicele și nu vă vor scăpa nici de aspectul neplăcut al venelor îngroșate și noduroase.

Indiferent dacă venele varicoase sunt deja profunde sau dacă prezentați primele simptome, nu ignorați această problemă de sănătate, pentru că s-ar putea agrava, având urmări nefaste asupra stării de sănătate.

Crema-balsam va pătrunde în straturile profunde ale pielii și va acționa local, acolo unde varicele s-au instalat. Astfel, veți obține următoarele beneficii:

  • îmbunătățiți circulația;
  • eliminați oboseala și senzația de greutate;
  • pielea devine moale și hidratată;
  • picioarele își recapătă suplețea;
  • scăpați de aspectul neplăcut.

Tratați problema și vă veți putea bucura de rochiile sau fustele care vă lasă picioarele la vedere, fără a mai fi stânjenite de faptul că venele inflamate și cu noduli vă vor strica imaginea. varicobooster-farmacia-tei-varice-picior-tratament-crema

Mod de utilizare

Crema-balsam Varicobooster din ingrediente naturale, fără parabeni, aditivi sintetici sau coloranți, acționează într-o perioadă redusă de timp pentru a vă scăpa de efectele neplăcute ale varicelor. Nu veți avea de trecut prin intervenții dureroase, costisitoare și care presupun zile întregi de recuperare.

Vă veți trata singuri acasă, în doar câteva săptămâni. Înainte de orice, curățați zona afectată cu apă și săpun. Ștergeți cu un prosop și aplicați crema-balsam, în locul în care se află varicele. Masați cu mișcări ușoare până când crema intră în piele. Nu vă temeți de efectele secundare!

Folosiți crema, în mod regulat, de două sau trei ori pe zi. Deja după două-trei săptămâni de tratament, vor fi observate îmbunătățiri ale aspectului picioarelor, iar disconfortul va fi diminuat încă din primele zile de utilizare. Continuați să urmați tratamentul cel puțin o lună de zile, chiar dacă veți obține rezultate mai devreme. 

Efecte secundare

Compoziția Varicobooster se bazează pe beneficiile ingredientelor naturale, eficiente, dar care sunt și blânde cu pielea, refăcând leziunile și stimulând circulația. Pielea va fi hidratată și moale.

Datorită faptului că nu sunt folosiți compuși chimici, produsul este sigur pentru sănătate, înlăturând posibilitatea apariției unor efecte nedorite.

În cazul în care aveți antecedente legate de diverse alergii, verificați lista cu compușii acestui produs, pentru a elimina varianta în care sunteți alergic la unul dintre ei. Pentru o mai mare siguranță, aplicați crema-balsam pe o zonă restrânsă și așteptați câteva minute pentru a vedea dacă apare vreo iritație.

Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor, pentru a preveni posibile accidente ce pot să apară.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *