Sănătate, Terapeutice

Nicoin – spray-ul eficient, care te ajută să renunți la fumat

nicoin-farmacia-catena-pret-mod-utilizare

Nicoin este un spray din ingrediente naturale, fără aditivi nocivi, destinat persoanelor care vor să se lase de fumat și nu reușesc să facă acest lucru singuri. Acesta conține substanțe, care vă diminuează treptat dorința de a fuma.

Fiind realizat din elemente naturale, spray-ul nu dăunează sănătății. În trei săptămâni de utilizare, puteți scăpa de nevoia de nicotină, fără să resimțiți disconfortul creat de renunțarea la țigări.

nicoin-farmacia-tei-efecte--renuntare-fumat

Ce este Nicoin 

Nicoin este un spray anti-fumat, conceput pentru a înlocui prezența nicotinei în organism. Acest lucru evită efectele secundare neplăcute, care apar atunci când o persoană se oprește din fumat. Astfel, dacă folosește acest spray, fumătorul nu are simptome de sevraj și nu simte nevoia de a fuma. Cel mai mare avantaj este că ingredientele folosite pentru a crea acest produs sunt naturale și nu provoacă efecte adverse.

Fumatul afectează din ce în ce mai mulți oameni, mulți adolescenți sau chiar copii apucându-se de fumat. Deși legislația încearcă să fie tot mai restrictivă, pentru a reduce numărul de fumători, prețul ridicat al pachetelor de țigări sau interdicția de a fuma în spațiile publice nu îi oprește pe fumători.

Pe de altă parte, fumatul este o dependență, de care nu poți scăpa așa de ușor cum ai vrea. Mulți oameni doresc să renunțe la fumat, dar nu știu cum. Este foarte important să îți dorești, dar și să ai o voință de fier pentru a reuși. În plus, faptul că ai renunțat la fumat o perioadă, nu garantează că nu te vei reapuca după o vreme.

Anturajul, gândul că fumatul te relaxează, că te calmează în situațiile stresante, că vine la pachet cu o cafea bună sau la un pahar, cu prietenii, sau că este un motiv de pauză la locul de muncă te-ar putea determina să amâni momentul în care să arunci definitiv țigările la coșul de gunoi.

De cealaltă parte, sănătatea îți este în primejdie, riști să te alegi cu boli grave, uneori incurabile, poți afecta și sănătatea celor din jur, astfel că se impune o decizie categorică în sensul renunțării la tutun.

Dacă îți dorești să faci ceva pentru sănătatea ta, să scapi de nevoia de a fuma, fără chin, ai la dispoziție un produs care să te ajute să renunți ușor și fără stres.

Producătorul susține că Nicoin are următoarele avantaje:

 • Scade dorința de a fuma;
 • Reîmprospătează respirația;
 • Nu are efecte secundare;
 • Elimină simptomele abstinenței;
 • Are un efect calmant asupra sistemului nervos;
 • Vă ajută să nu luați în greutate, ca urmare a renunțării la țigări;
 • Curăță organismul de nicotină și alte substanțe nocive din țigări;

nicoin-stop-viciu-fumat-tigara-pachet

Ce conţine Nicoin

Spray-ul Nicoin se folosește de beneficiile ingredientelor naturale pentru a vă scăpa de efectele renunțării la fumat.

  • Extractul de codița șoricelului are un efect calmant și dezinfectant.
  • Extract de păducel este important pentru sistemul cardio-vascular și sănătatea inimii, mai ales în perioadele de stres. Menține nivelul normal al tensiunii arteriale și pulsului. Datorită acestui extract, mușchiul inimii este mai bine oxigenat.
  • Ulei balsam de lămâie diminuează pofta de fumat, astfel că veți reuși mai ușor să scăpați de acest viciu.
  • Ulei de mentă și eucalipt ajută la tratarea bolilor respiratorii. Acesta permite dilatarea vaselor de sânge, în acest fel, ajungând o cantitate mai mare de oxigen în plămâni. Aceste substanțe stimulează expectorarea, au efect antiinflamator și ajută la vindecarea țesuturilor.
  • Acidul nicotinic este, de fapt, vitamina PP, reduce nivelul de colesterol din sânge, dar și nevoia de nicotină.
  • Extractul de sunătoare este utilizat pe scară largă în tratamentele naturiste. Este utilizat în tratamentul nevralgiei și al insomniei.

nicoin-spray-antifumat-efecte-pareri-eficienta

Cum acţionează Nicoin

Acest produs vă ajută să renunțați la fumat în mod simplu, fără medicamente, plasturi, ședințe de hipnoză sau alte metode mai puțin plăcute.

Utilizarea regulată a spray-ului Nicoin reprezintă o modalitate rapidă și eficientă de a renunța la fumat odată pentru totdeauna, fără efecte secundare. În general, renunțarea la fumat aduce după sine stări emoționale și fizice neplăcute, cum ar fi iritare, depresie, oboseală, creșterea apetitului. Acest produs vă ferește de aceste simptome.

În compoziția Nicoin există și o mică doză de nicotină, care păcălește creierul să creadă că trupul și-a primit partea de nicotină, ceea ce reduce dorința de a fuma.

Perioada de timp în care veți reuși să scăpați de fumat depinde de mai mulți factori. De exemplu, dacă sunteți un fumător “înrăit” și fumați des, atunci aveți nevoie de o perioadă mai lungă de timp pentru ca creierul dumneavoastră să accepte schimbarea.

Voința este un alt factor de care depinde succesul acestei terapii. Dacă nu folosiți produsul în mod constant și vă mai abateți de la reguli, riscați să reveniți la acest viciu.

Lista cu avantajele renunțării la fumat ar trebui să vă fie permanent în minte:

 • Evitați să faceți un infarct sau un accident vascular cerebral, care v-ar putea lăsa cu sechele pe viață sau v-ar putea aduce chiar moartea;
 • Toate organele vor funcționa mai bine;
 • Pielea nu va mai avea aspectul tern, uscat, veți evita formarea sau accentuarea ridurilor;
 • Unghiile nu vor mai fi fragile și îngălbenite;
 • Vă veți recăpăta mirosul și gustul, afectate de tutun;
 • Veți scăpa de mirosul neplăcut din cavitatea bucală;
 • Vă veți proteja familia și prietenii de efectele fumatului pasiv;
 • Veți putea să faceți mișcare sau sport fără să obosiți;
 • Vă veți putea concentra mai bine pe activitățile în care sunteți implicați, fără să fiți nevoiți să faceți pauze de fumat;
 • Nu veți mai fi nevoit să vă ridicați de la masă, într-un local, pentru a merge afară să fumați;
 • Hainele nu vor mai fi îmbibate mereu de mirosul de tutun.

nicoin-stop-fumat-renuntare-nicotina-antitabac

Mod de utilizare

Este important ca, în primele zile, să folosiți spray-ul Nicoin de mai multe ori. Pe măsură ce tratamentul avansează, reduceți doza. În principiu, acțiunea produsului durează până la patru ore. Dacă simțiți nevoia să fumați în acest interval, pulverizați de două ori în gură și dorința dispare. Efectul este vizibil imediat, susține producătorul.

Produsul trebuie folosit doar atunci când simțiți dorința de a fuma o țigară.

Pentru cei care fumează de mai mult de 10 ani, trebuie să urmați acest tratament până la două luni.

Pentru cei care fumează de o perioadă scurtă de timp, tratamentul durează trei săptămâni.

Efecte secundare

Spray-ul Nicoin, fiind creat din ingrediente naturale, nu are efecte secundare.

Dacă vă știți cu alergii, verificați elementele componente ale acestui produs să nu fiți alergic la vreunul dintre ele.

nicoin-antitutun-plasture-spray-efecte-pret-mod-folosire

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *