Blog

De ce respiraţia miroase urât când te trezeşti; nu are neapărat legătură cu spălatul pe dinţi

Respiraţia urât mirositoare pe care o avem uneori dimineaţa nu are legătură neapărat cu faptul că nu ne-am spălat pe dinţi de peste şapte-opt ore.

Sărutul de trezire este ceva ce se întâmplă uneori numai în filme. În viaţa reală apare ceva neplăcut: respiraţia urât mirositoare dimineaţa. Asta ne face pe unii dintre noi să facem un efort pentru a nu respira prea aproape de nimeni dimineaţa şi să ne abţinem să ne sărutăm partenerul de cum ne trezim.

Una dintre probleme poate fi existenţa paraziţilor în corp. Aceştia pot fi de mai multe feluri şi îi poţi avea chiar fără să ştii. Sunt multe persoane care acţionează preventiv pentru a scăpa de pericolul paraziţilor din corp. Paraziţii sunt organisme care iau nutrienți de la gazdă, pentru propriile nevoi. Mai mult decât atât, secretă toxine în organismul gazdă, care slăbesc sistemul imunitar. Paraziții pot invada mai multe organe ale corpului uman şi pot răspândi şi bacterii. Ființa umană poate găzdui sute de specii de paraziți, de bacterii, viermi, ciuperci. De aceea trebuie să ai mare grijă de sănătatea ta, iar pentru asta există un produs numit Detoxic, ce acționează ca un sistem complet de curățare și de îndepărtare a paraziţilor intestinali.

O altă problemă care produce respiraţie urât mirositoare este dată de lipsa producţiei de salivă în timpul somnului. Saliva elimină în mod normal bacteriile care provoacă mirosuri. Deci, peste noapte, când nu reuşim să producem destulă salivă, bacteriile se înmulţesc. Deci, cu cât este mai uscată gura, cu atât sunt mai mari şansele de a avea respiraţia urât mirositoare. Respiraţia pe gură, sforăitul şi folosirea anumitor medicamente pot duce la uscarea gurii.

În majoritatea cazurilor, respiraţia urât mirositoare dimineaţa nu trebuie să provoace îngrijorare. Dar, în unele situaţii, ar putea indica o problemă de sănătate. Este, adesea, primul semn al bolii gingiilor, alteori indică o infecţie de la un abces sau o problemă gastro-intestinală.

Măsurile pe care trebuie să le luaţi sunt, în primul rând, o spălare cu multă atenţie a dinţilor înainte de culcare, deoarece particulele de alimente rămase favorizează înmulţirea bacteriilor peste noapte. Este recomandat un periaj de 2-3 minute, un periaj şi al limbii şi folosirea apei de gură. De asemenea este bine să albiţi din când în când dinţii, iar Dental White Strips este o recomandare bună.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *