Sănătate, Terapeutice

NikotinOFF te ajută să te laşi de fumat

NikotinOFF-farmacie-pret-stop-fumat-tratament-natural

NikotinOFF reprezintă o soluție ușoară prin care puteți renunța la fumat, fără stres și fără să faceți eforturi să vă abțineți. În plus, nu veți crește în greutate. Aceste picături ajută la scăderea dependenței de tutun, în mai puțin de o lună, sunt ușor de administrat și nu conțin nicotină. Sunt create din ingrediente naturale, ușor asimilate și tolerate de organism.

NikotinOFF-farmacie-pret-lasat-fumat-stop

Ce este NikotinOFF

NikotinOFF reprezintă o metodă simplă, sigură și naturală de a renunța la fumat. Picăturile pot fi administrate ușor, oriunde vă aflați și nu veți fi nevoiți să luați pastile, să purtați plasturi sau să mestecați gumă.

Toată lumea cunoaște problemele cauzate de gudron, nicotină și tutun. Fumatul poate cauza afecțiuni grave, care pot determina chiar moartea, cum sunt: cancerul pulmonar, accidentul vascular cerebral, infarctul miocardic, hipertensiunea arterială, astmul bronșic sau ulcerul gastric. Dincolo de acestea, apar și alte neplăceri pe care suntem tentați să le trecem cu vederea, dar care, pe termen lung, ne creează neplăceri sau frustrări: unghiile și dinții se îngălbenesc, părul cade, respirația este urât mirositoare, aspectul pielii este afectat, apar probleme de respirație în caz de efort fizic, slăbește vederea.

Nu este de neglijat nici aspectul financiar. Chiar dacă nu pare că dăm o sumă importantă de bani pe un pachet de țigări, dacă înmulțim banii cu zilele unui an, vom vedea că am “ars” pentru a ne șubrezi sănătatea o sumă de bani considerabilă. În medie, costurile se ridică la peste 6.000 de lei pe an, dacă fumăm un pachet pe zi, bani cu care am fi putut merge în concediu cu familia, de exemplu.

Pe de altă parte, viciul dumneavoastră îi afectează și pe cei din jur, mai ales familia și prietenii. Ca să nu mai vorbim de faptul că hainele se îmbibă de fum, mâinile miros a tutun, iar dantura este grav afectată, dacă fumați o perioadă mai lungă de timp.

Apoi, timpul petrecut în spațiile special amenajate pentru fumători vă fac să vă întrerupeți activitățile în care erați implicați, pierzând timp prețios sau împiedicându-vă să vă concentrați la proiecte importante.

Renunțarea la fumat vă va reda senzația că sunteți stăpâni pe propriul corp, că ați înlăturat un drog care vă ținea captivi, iar, astfel, încrederea în sine va crește.

NikotinOFF-picaturi-naturale-antifumat-farmacie

Ce conţine NikotinOFF

NikotinOFF este un produs natural, sub formă de picături. Acesta este compus din extracte de plante, saponine, vitamine și minerale. Dacă în cazul vitaminelor și mineralelor se cunosc efectele benefice, despre saponine trebuie să spunem că sunt responsabile cu blocarea receptorilor de plăcere în timpul fumatului, astfel că organismul va respinge automat țigările.

Celelalte extracte din plante ajută organismul să-și găsească echilibrul, ajută la detoxifierea acestuia și se evită acumularea de kilograme la întreruperea fumatului. Astfel, tranziția de la starea de fumător la cea de nefumător se va face mai ușor, cu minimum de disconfort, dar cu un mare câștig pentru sănătate.

Picăturile antifumat reglează metabolismul, înlătură stresul și au rolul de a apăra neuronii de efectele nefaste ale nicotinei. Odată cu eliminarea țigărilor din viața dumneavoastră, veți observa că activitatea fizică și viața sexuală se îmbunătățesc, mâncarea are gust mai bun, veți economisi bani și va crește încrederea în forțele proprii.

Totodată, este cunoscut efectul fumatului asupra persoanelor care doresc să aibă copii. Fertilitatea scade în cazul fumătorilor. Dacă v-ați hotărât să deveniți părinți, este bine să renunțați la fumat înainte de a face acest pas. O femeie însărcinată care fumează poate cauza grave probleme de sănătate pruncului său, punându-i viața în pericol.

NikotinOFF-picaturi-antifumat-renuntare

Cum acţionează NikotinOFF

Există mai multe semne că fumatul vă afectează starea de sănătate, că organismul este prea poluat și este necesar să-l ajutați.

 • Durere în zona toracică;
 • Tusea specifică, mai ales dimineața;
 • Somnolența constantă și lipsa de memorie;
 • Respirația urât mirositoare;
 • Bolile frecvente, mai ales răcelile repetate;
 • Iritabilitate;
 • Insomnii.

La apariția unor astfel de simptome este necesar să acționați imediat.

De regulă, dependența de țigări este atât de puternică, încât este dificil să scăpați de ea fără ajutor. Dorința permanentă de a fuma o țigară, foamea excesivă și nervozitatea crescută v-ar putea determina să mai amânați momentul în care să renunțați definitiv la tutun.

Trecând peste aceste inconveniente, dacă totuși încercați să vă lăsați de fumat, o vreme, organismul vă va cere o țigară, gândul vă va sta numai la asta și nu vă veți putea concentra asupra problemelor importante.

Picăturile NikotinOFF sunt create pe baza componentelor naturale, nu conțin nicotină și compuși chimici nocivi. Acțiunea lor se bazează pe blocarea dorinței și nevoii de a consuma nicotină și pe restabilirea funcționării corecte a organelor afectate de fumat. În plus, produsul ajută pe de o parte, la inhibarea nevoii fizice de a fuma, iar, pe de altă parte, acționează pentru înlăturarea dependenței mentale.

Ingredientele amintite permit renunțarea la fumat în aproximativ o lună, susține producătorul. Primele efecte ale tratamentului sunt vizibile însă după două săptămâni, organismul respingând țigările.

 nikotinoff-renuntare-fumat-picaturi

Mod de utilizare

Picăturile NikotinOFF se pot administra ușor. Acestea pot fi diluate într-un pahar cu apă călduță. Se pun 30-40 de picături la o doză și se iau de trei ori pe zi, după masă. Este recomandat să urmați cura timp de o lună, pentru a scăpa de nevoia de a fuma.

Sigur, picăturile vă ajută să renunțați la fumat, dar nu înlocuiesc voința. Dacă veți hotărî după o perioadă să reîncercați această practică, vă veți întoarce la condiția de fumător. De aceea, este bine să analizați beneficiile unei vieți fără tutun, pentru a vă ține departe de acest viciu atât de nociv.

Avantajele folosirii acestui produs sunt:

 • Toleranța mare a organismului la aceste picături, datorită ingredientelor naturale folosite;
 • Minimizarea contraindicațiilor la aplicare și efectele secundare;
 • Înlăturarea dorinței de a fuma;
 • Îmbunătățirea aspectului general: piele, păr, unghii;
 • Curățarea organelor afectate de nicotină și fumul de tutun;
 • Recăpătarea calmului, înlăturarea temerilor și a dependenței psihologice;
 • Picăturile acționează, chiar dacă veți consuma băuturi alcoolice;
 • Durata relativ scurtă de tratament, în comparație cu alte produse de pe piață. 

Efecte secundare

Ingredientele naturale folosite pentru a crea NikotinOFF nu provoacă dependență și nu au efecte secundare. Rezultatul durează mult și dorința de a vă reapuca de fumat se pierde de la sine.

Picăturile se pot administra la orice vârstă. Verificați doar să nu fiți alergic la vreunul dintre ingrediente!

NikotinOFF-fumat-renuntare-picaturi-tratament

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *