Slăbire

Keto Guru – ajungi în starea de cetoză şi arzi grăsimi pentru energie

keto-guru-dieta-cura

Dieta ketogenică este bazată pe grăsimi, iar principiul de bază al ei este inducerea unei stări de cetoză fiziologică, similară cu cea din timpul pauzelor alimentare prelungite. Keto Guru este un produs creat pentru a ușura dieta keto.

Cetoza înseamnă acumularea de corpi cetonici în sânge şi evidenţierea lor în urină (când sunt în cantităţi prea mari în sânge, aceste componente sunt eliminate prin rinichi). Corpii cetonici sunt substanţe rezultate în urma metabolizării incomplete a grăsimilor şi pot fi folosiţi ei înşişi ca sursă de energie de majoritatea ţesuturilor, inclusiv de creier, în proporţie de 75%, atunci când se atinge adaptarea.

Starea de cetoză se obţine prin consumul unei cantităţi relativ mari de grăsimi în condiţiile unui consum minim de carbohidraţi.

keto-guru-dieta-slabire-farmacia-catena

Ce este Keto Guru

Keto Guru acţionează asupra metabolismului astfel încât să ne ajute să intrăm cât mai repede în starea de cetoză. În acest fel pierzi kilograme, eşti mai sănătos şi încrezător în forţele tale folosind Keto Guru. Produsul este recomandat atât bărbaţilor, cât şi femeilor, iar principalele beneficii ale folosirii acestuia sunt:

→pierdere în greutate

→ardere grăsimi în zonele cu probleme

→ajungerea rapidă în starea de cetoză

→transformarea grăsimilor în energie

→sănătate mentală îmbunătăţită

→recuperare rapidă după exerciţii fizice

→menţinerea unei musculaturi tonifiate

Doar o singură tabletă efervescentă luată zilnic are dublu rol: creşte eficienţa dietei keto şi reduce până la eliminare totală a simptomelor care însoţesc o dietă alimentară strictă: pierdere de energie, nervozitate, afectarea organelor interne, dureri de cap, probleme gastro-intestinale. Componentele active ale tabletei acţionează pe parcursul întregii zile, indiferent că vă aflaţi la muncă, vă odihniţi sau chiar în timp ce dormiţi.

Metabolismul este accelerat şi, în acest fel, este favorizat procesul de ardere a grăsimilor. Nu apar efecte secundare, meritul fiind al complexului de vitamine şi minerale, care ajută inima, vasele de sânge şi ficatul. Nici reacţii alergice nu au fost întâlnite pe parcursul dietelor keto.

Gustul băuturii obţinute prin dizolvarea tabletei efervescente în apă este unul plăcut, uşor dulce.

keto-guru-dieta-farmacia-tei-pret

Ce conţine Keto Guru

Componentele active din Keto Guru reuşesc să descompună grăsimea subcutanată, fără a afecta masa musculară. Slăbitul este sănătos, iar numărul electroliţilor din sânge nu scade în timpul acestui proces.

Componenta principală a Keto Guru este L-Glutamina (59 mg). Aceasta are rol de a îmbunătăţi rezistenţa organismului, de a reduce oboseala, eliminând efectele produse de dieta alimentară asupra organismului. Magneziul se regăseşte şi el printre componentele active (13 mg) şi are rolul de a reduce nervozitatea şi stările de irascibilitate care apar uneori în timpul dietei keto. Durerile de cap sunt ameliorate, iar concentrarea şi acuitatea mentală cresc. Potasiul (9 mg) are şi el un rol cheie, reuşind să prevină sevrajul keto, tensiunea arterială este reglată, iar muşchii îşi păstrează elasticitatea şi fermitatea.

Keto Guru mai conţine şi un complex de vitamine din grupul B (17 mg), rolul acestora fiind de a ajuta funcţionarea corectă a inimii, a regla funcţiile sistemului digestiv, de a reduce nivelul colesterolului.

Cum acţionează Keto Guru

Principalul atu al Keto Guru e că forţează organismul să ardă grăsimile şi să le transforme în energie. În mod normal alimentaţia conţine cantităţi mari de carbohidraţi, iar organismul e învăţat să ardă carbohidraţi pentru energie în loc să facă asta cu grăsmile. Carbohidraţii sunt o sursă mai uşor de transformat în energie decât grăsimea din corp. Acest lucru face ca grăsimea acumulată de organism să se adune an după an, ducând la o creştere în greutate, deşi aceste depozite de grăsime pot fi transformate în energie foarte uşor.

În plus, carbohidraţii nu sunt o sursă ideală de energie, de aceea atunci când alimentaţia conţine mulţi carbohidraţi la finalul zilei ne simţim obosiţi, stresaţi şi goliţi de energie. Aici intervine Keto Guru, produsul care reuşeşte să provoace starea de cetoză, iar organismul începe să ardă grăsimi în loc de carbohidraţi.

Cetoza e foarte greu de obţinut în mod obişnuit, iar Keto Guru reuşeşte să inducă această stare rapid organismului. Grăsimea din organism este sursa ideală de energie, spre deosebire de carbohidraţi, iar persoanele care reuşesc să ajungă în cetoză se simt pline de energie, au mintea mai limpede şi judecata mai clară şi, bineînţeles, pierd în greutate rapid.

keto-guru-mod-folosire-instructiuni-cetoza

Mod de utilizare

Keto Guru e un produs unic, al cărui scop e să îmbunătăţească starea generală de sănătate, să producă o pierdere în greutate prin intrarea organismului în starea de cetoză. Având un mix special de ingrediente, Keto Guru e un produs sigur pentru a obţine cetoza fără efectele negative ale unei diete stricte ketogenice. Keto Guru vine sub forma unor tablete efecrvescente, pe care e nevoie să le consumaţi zilnic. Puneţi tableta într-un pahar cu apă la temperatura camerei, aşteptaţi dizolvarea acesteia şi beţi conţinutul în timpul micului dejun pentru o perioadă recomandată de 30 de zile. De asemenea, trebuie să mâncaţi alimente recomandate în dieta keto, pe parcursul întregii zile.

Alimente recomandate în dieta keto

Cel mai bun mod de a vă asigura că efectele Keto Guru sunt maxime e să vă ajutaţi organismul cu o dietă ce se bazează pe grăsimi, cu un consum moderat de proteine şi un consum scăzut de carbohidraţi. Pentru cele mai bune rezultate, încercaţi o proporţie de 70% grăsmimi, 25% proteine şi 5% carbohidraţi.

Va dura puţin până organismul se va adapta la această dietă. Alimente recomandate sunt: carnea grasă, peştele gras, lactatele grase (smântână, unt), gălbenuş de ou, nuci, avocado, măsline. Pentru un aport de fibre puteţi folosi spanac, pătrunjel, castraveţi, dovlecei. Din când în când puteţi mânca şi fructe cu conţinut mic de carbohidraţi, cum ar fructele de pădure (zmeură, afine, cătină). De evitat sunt zahărul, mierea, siropurile dulci, lactatele slabe şi carnea slabă, cerealele şi derivatele din cereale, fructe, cartofi.

Efecte secundare

Cei care iau Keto Guru trebuie să fie atenţi la alimentaţia zilnică, pentru a maximiza efectele Keto Guru, dar şi pentru a se asigura că respectă proporţiile recomadate în dieta keto.

Un uşor disconfort se poate resimţi la începutul dietei, însă organismul se va obişnui şi va începe să consume din grăsimile acumulate pentru a produce energie.

keto-guru-efecte-secundare-cetoza-cura-pareri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *