Îngrijire Dentară, Sănătate

Dental White Strips – benzi dentare pentru un zâmbet alb și strălucitor

dental-white-strips-dinti-albi-2

Dental White Strips reprezintă o soluție de albire a dinților la îndemâna oricui. Benzile dentare pot fi aplicate ușor, fără ca dumneavoastră să fiți nevoiți să renunțați la programul obișnuit. Puteți lucra la birou, puteți să vă continuați activitățile casnice, să priviți la televizor sau să vă jucați cu copiii. Dinții devin mai albi și strălucitori, fără efort, fără durere, fără tratamente costisitoare, în doar două săptămâni, cu o aplicare pe zi.

 dental-white-strips-dinti-albi

Ce este Dental White Strips

Dental White Strips ajută la eliminarea petelor de pe dinți și obținerea unui zâmbet mai alb și mai strălucitor, cu o aplicare de doar 30 de minute în fiecare zi.

Odată cu trecerea anilor, aspectul dinților noștri suferă modificări. Fie se îngălbenesc, fie apar pete dentare ori linii pe smalțul dinților. Acest lucru ne poate afecta încrederea în sine, evităm să zâmbim în societate, stânjeniți de culoarea dinților. Suntem rezervați când vorbim, iar asta ne poate afecta calitatea vieții.

Cu toții ne dorim un zâmbet perfect cu dinți albi și strălucitori. Mai ales, că aceștia sunt vizibili imediat ce deschidem gura să vorbim. Nu trebuie să fim vedete de cinema pentru a avea un aspect plăcut și îngrijit. Este la îndemâna noastră să ne îmbunătățim aspectul.

Cauzele care conduc la îngălbenirea sau pătarea dinților sunt diverse. Procesul de îmbătrânire este una dintre ele, iar factorii genetici reprezintă o altă cauză.

Este cunoscut efectul fumatului asupra danturii. Și bacteriile din gură pot afecta nuanța smalțului dinților. De asemenea, cafeaua, ceaiul, vinul sau băuturile acidulate pot determina o colorarea a dinților, care variază de la persoană la persoană. Pot fi observate nuanțe gălbui, gri sau maronii.

Este important să analizăm factorii care conduc la pătarea sau colorarea dinților, pentru a putea acționa simultan, eliminând, în măsura în care se poate, ceea ce dăunează danturii și folosind Dental White Strips.

Benzile dentare se aplică ușor, iar noi ne putem continua activitatea, cât timp acționează acestea asupra smalțului dinților. Le putem aplica oriunde, fără a fi nevoie să pierdem timp, deplasându-ne la cabinetul stomatologic și așteptând să ne vină rândul.

dental-white-strips-zambet-dinti-curati

Ce conţine Dental White Strips

Orice tratament pe care îl urmăm este important să nu ne provoace probleme complementare. De aceea, Dental White Strips se bazează pe efectele benefice ale peroxidului de hidrogen (apa oxigenată – așa cum mai este cunoscută). Este un produs natural, din apă și oxigen. Efectul dezinfectant al acestuia îl cunoaștem cu toții, fiind aplicat, pe scară largă, în cazul rănilor.

Are un rol important și în curățirea organismului, care îl produce, dar într-o cantitate mică. Este folosit chiar și în cazul bolilor grave, fiind un dezinfectant eficient și natural.

Peroxidul de hidrogen are un rol important și în sănătatea cavității bucale, fiind folosit în soluții utilizate ca apă de gură sau pentru periaj. Ajută la vindecarea aftelor din gură, înlăturând disconfortul creat de acestea. Mai mult, atenuează durerea de dinți, dacă afecțiunea nu este una gravă, care să necesite intervenția medicului stomatolog.

Acum, benzile dentare se folosesc de efectele benefice ale peroxidului de hidrogen pentru a reda aspectul plăcut al dinților dumneavoastră fără durere, fără efort, fără intervenții costisitoare. Smalțul dinților va fi protejat, dantura va deveni mai albă și strălucitoare, cu o aplicare pe zi, în numai 14 zile, iar gingiile vor fi protejate.

Totodată, gelul de albire nu sporește sensibilitatea dinților.

dental-white-strips-banda-albire-dinti

Cum acţionează Dental White Strips

Dental White Strips se adaptează formei dinților dumneavoastră și se îndepărtează ușor, lăsând în urmă dinți albi și strălucitori.

Gelul din interiorul benzilor dentare pătrunde în locul unde se formează petele dentare și sub smalțul dinților, acționând pentru albirea acestora.

Datorită tehnologiei anti-alunecare Advanced Seal Technology™, benzile rămân fixate, astfel încât să puteți vorbi și bea apă, în timp ce dinții dumneavoastră se albesc.

Față de tehnologiile de albire a dinților care folosesc laser, benzile dentare acționează delicat. În plus, acestea sunt recomandate atât pentru femei, cât si pentru bărbați.

Formula îmbunătățită a gelului previne dezlipirea benzilor de albire a dinților în contact cu saliva. Deci, gelul poate albi dinții mai bine.

Avantajele folosirii Dental White Strips:

  • Dinții devin mai albi într-o perioadă relativ scurtă de timp;
  • Datorită peroxidului de hidrogen, se asigură și igienizarea danturii;
  • Aplicarea benzilor dentare este ușoară, acestea adaptându-se formei dinților;
  • Vă puteți continua activitatea în timpul în care acestea acționează;
  • Veți economisi timp și bani;
  • Vă veți recăpăta încrederea în sine;
  • Veți putea zâmbi fără nicio reținere, îmbunătățindu-vă calitatea vieții și lărgindu-vă cercul de prieteni.

Mod de utilizare

Benzile dentare cu gel se aplică o dată pe zi. Folosiți o bandă pentru partea superioară a cavității bucale și una pentru cea inferioară. Fixați partea cu gel pe dinți și presați ușor, benzile fiind concepute să se adapteze formei dinților. Lăsați-le să acționeze timp de 30 de minute. Apoi, le puteți dezlipi, acestea putând fi îndepărate cu ușurință. Pot fi folosite o singură dată, astfel că trebuie aruncate după ce au fost desprinse de pe dinți.

Dacă observați că a mai rămas gel, vă puteți spăla pe dinți sau să clătiți gura. Dacă nu sunteți acasă și nu puteți face acest lucru, ștergeți ușor cu un șervețel curat.

Producătorul susține că veți vedea primele semne după doar trei zile.

Utilizați, astfel, aceleași ingrediente de albire folosite de stomatologi, care nu vă deteriorează smalțul și nu vă cauzează durere. Trăiți o experiență confortabilă de albire a dinților, fără complicații, la domiciliu, în călătorii sau la locul de muncă.

Nu lăsați benzile dentare cu gel să acționeze în timpul somnului, nici în timpul mesei!

Nu fumați și nici nu beți cu ele pe dinți! dental-white-strips-curatare-dinti-benzi

Efecte secundare

Dental White Strips are grijă de smalțul dinților dumneavoastră și de gingii, acționând delicat. Este important să urmați instrucțiunile de folosire. Acesta va avea efect asupra dinților naturali și nu este recomandat să se folosească peste aparatul dentar.

Copiii mai mici de 12 ani nu au nevoie de albirea dinților, smalțul lor nefiind afectat de toți factorii, care acționează de-a lungul timpului asupra danturii.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *