Slăbire

Cafea Verde – slăbeşti rapid: pierzi kilograme, câştigi energie!

Cafeaua Verde (Green Coffee) reprezintă o soluţie pentru persoanele care vor să slăbească natural şi să îşi menţină un tonus ridicat.

Toată lumea caută cura de slăbit care să i se potrivească cel mai bine stilului de viaţă şi să se plieze pe preferinţele alimentare. De aceea e foarte important să alegeţi un plan de slăbit pe care să îl puteţi urma fără prea mari eforturi. Mare succes au curele de slăbit bazate pe compuşi naturali care stimulează organismul să ardă calorii şi să accelereze metabolismul. Cafeaua Verde este produsul cel mai eficient din acest punct de vedere. Veţi vedea că pierdeţi în greutate, iar nivelul de energie rămâne unul ridicat, care vă permite să vă continuaţi în mod obişnuit activităţile de zi cu zi.

Cel mai bun mod de a începe ziua este servind o ceaşcă fierbinte de Cafea Verde (Green Coffee). Veţi avea suficientă energie pe parcursul zilei. Cei care au ţinut această cură cu Cafea Verde s-au declarat mulţumiţi de rezultate, pierderea în greutate a fost rapidă, iar tonusul organismului şi starea generală au rămas foarte bune.

Cafea Verde Green Coffee boabe energie tonus slabire

Ce este Cafeaua Verde (Green Coffee)

Toată lumea cunoaşte proprietăţile cafelei, însă e vorba de cafeaua pe care o bem dimineaţa, cea prăjită şi procesată. Multe dintre proprietăţile cafelei se pierd în acest proces de prelucrare, iar Cafeaua Verde este cafeaua crudă, neprăjită, neprocesată şi neprelucrată termic. Aroma acesteia este una puternică, iar efectele benefice pentru sănătate se simt după primele ceşti.

Cafeaua Verde conţine mulţi compuşi, al căror rol combinat duce la pierderea în greutate. Principalul responsabil de arderea grăsimilor este acidul clorogenic, un antioxidant natural foarte puternic. Tot el reduce nivelul de colesterol din sânge şi elimină toxine.

Pe parcursul curei cu Cafea Verde este recomandat să consumaţi cât mai multă apă pentru a elimina mai repede toxinele din organism. Pe lângă pierderea în greutate, Cafea Verde reuşeşte să aibă şi un rol de detoxifiere.

Cafea Verde Green Coffee boabe energie cura slabit

Mod de administrare Cafea Verde (Green Coffee)

O ceaşcă de Cafea Verde are o serie de proprietăţi benefice pentru organism, produce o cantitate serioasă de antioxidanţi, reglează metabolismul, luptă cu celulita şi din unele studii reiese rolul său anticancerigen.

Prepararea băuturii se face foarte uşor. O infuzie de o linguriţă (10 grame) la o ceaşcă de apă fierbinte (100 – 150 ml.), se lasă 30 de minute pentru decantare şi se serveşte înainte de masă. Băutura obţinută seamănă mai mult cu un ceai puternic aromat şi foarte gustos, iar efectele sale sunt asemenătoare cu ale cafelei, datorită conţinutului de cafeină.

Se recomandă consumul a două ceşti pe zi, înainte de primele două mese ale zilei; nu se recomandă consumul de Cafea Verde seara, înainte de somn. În perioada în care ţineţi această cură este bine să renunţaţi la consumul de cafea clasică pentru a nu stresa organismul cu prea multă cafeină, aceasta fiind prezentă în Cafeaua Verde. De altfel veţi observa că nu veţi simţi lipsa cafelei obişnuite, Cafeaua Verde având multe proprietăţi identice.

Cafea Verde Green Coffee miscare ardere grasimi

Ce conţine Cafeaua Verde (Green Coffee)

Cafeaua Verde este un produs 100% natural, având mult mai multe beneficii decât cafeaua prăjită şi prelucrată termic.

Cafeaua Verde (Green Coffee) are un gust plăcut, aromat, însă ce e important sunt efectele benefice asupra sănătăţii: metabolismul este accelerat, grăsimile se ard rapid, dispare senzaţia de foame şi apare pierderea în greutate.

Compuşii naturali au roluri diferite care acţionează asupra mai multor organe şi funcţii, rezultatul final fiind pierderea surplusului de greutate, fără ca organismul să fie slăbit.

  • acidul clorogenic – este un antioxidant eficient, responsabil de arderea grăsimilor, scăderea apetitului şi a nivelului de colesterol din sânge. Tot el reuşeşte să elimine toxinele.
  • cafeina – aduce un aport de energie, are un efect tonifiant, benefic la nivelul circulaţiei sanguine
  • tanin – normalizează funcţia tractului gastrointestinal, inflamaţiile ţesuturilor scad, iar ţesuturile vătămate se vindecă mult mai repede
  • complex natural de aminoacizi – întăreşte sistemul imunitar, ajută la asimilarea şi digestia rapidă a vitaminelor şi mineralelor, muşchii se recuperează mai repede după efortul fizic.
  • celuloza – ajută la nornalizarea tranzitului intestinal, distruge grăsimea subcutanată, slăbitul are loc în mod natural
  • acid nicotinic – ajută la eliminarea colesterolului, grăsimea este procesată mai rapid de organism, nivelul normal al glucozei în sânge este ţinut sub control, la fel nivelul de colesterol.

Luate individual toate aceste componente au proprietăţi benefice, însă împreună reuşesc să ofere energie şi echilibru organismului, în timp ce se pierde surplusul de kilograme.

Cafea Verde Green Coffee pierdere kilograme ardere grasimi

Cum acţionează Cafeaua Verde (Green Coffee)

Cele două ceşti de cafea verde recomandate zilnic aduc un aport ridicat de antioxidanţi, iar aceştia accelerează metabolismul şi sistemul imunitar. Corpul se menţine în formă pe măsură ce cantitatea de grăsime subcutanată dispare. Antioxidanţii luptă împotriva radicalilor liberi şi au un rol anticancerigen. Metabolismul se reglează după câteva zile, kilogramele nedorite dispar treptat şi activitatea cerebrală este stimulată.

Acidul cafeic, un component de bază al cafelei, acţionează ca un tonic general şi are un rol detoxifiant. Un alt rol al Cafelei Verzi este cel de dezinfectant natural, produsul având şi efecte antiinflamatoare, antipiretice şi antiseptice.

Pentru a obţine rezultate cât mai bune, pe parcursul curei cu Cafea Verde trebuie să adoptaţi o alimentaţie echilibrată din care să eliminaţi dulciurile, sucurile acidulate şi mâncărurile grase. De asemenea e indicat să faceţi mişcare, chiar dacă intensitatea acesteia nu va fi una ridicată, puteţi alege să faceţi plimbări zilnice, alergări uşoare sau gimnastică de înviorare. În felul acesta, metabolismul accelerat de Cafeaua Verde şi arderile de grăsimi pe care produsul le provoacă contribuie consistent la pierderea în greutate.

Cafea Verde Green Coffee energie cura slabit ceasca

Cât de sigură este Cafeaua Verde (Green Coffee)

Cafeaua Verde se aseamănă în multe privinţe cu cafeaua obişnuită, prăjită. Faţă de aceasta, însă, are toate proprietăţile şi beneficiile pe care cafeaua obişnuită le pierde în urma procesării. Singurul lucru de care trebuie să ţineţi cont este să nu consumaţi Cafea Verde dacă aveţi probleme cu tensiunea. În cazul în care vă ştiţi cu probleme cardiace şi nu aveţi voie să consumaţi cafeină mergeţi la medic şi întrebaţi-l dacă puteţi ţine cura cu Cafea Verde. În afara acestei contraindicaţii, produsul este unul sigur, natural, iar efectele asupra organismului sunt benefice.

Cura de slăbire cu Cafea Verde este una din cele mai eficiente metode de pierdere în greutate. Avantajul acesteia, faţă de alte metode este că organismul este tonifiat şi plin de energie, metabolismul este accelerat, iar sistemul imunitar e din ce în ce mai puternic.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *