Blog

Pentru că mărimea contează

M-a aruncat pe pat şi şi-a băgat-o în mine. Toată. O simţeam aşa de bine. Nu m-am putut abţine. Ce bine e, ziceam în continuu, aproape nu îmi dădeam seama ce făceam. Niciodată nu fusese aşa de bine.

”Cât de mult îmi place! Nu te opri! Îmi place atât de mult! Ţi-o simt toată! Ah, cât de bine e! Daa! E bine! Te rog, nu te opri, îmi place atât de mult!”. Asta ziceam fără să mă pot opri.

A fost, cred, de fapt sigur, a fost cel mai bine în viaţa mea.

Ne-am întâlnit la el, am băut vin, şi ştiam amândoi ce urmează. De asta ne întâlneam. Ne-am dezbrăcat, am pornit televizorul şi m-a întrebat de ce fac asta. Nici nu mai ştiu ce i-am răspuns, dar ştiam de ce o fac. Pentru că nu voiam să ne audă vecinii. Pereţii la bloc sunt aşa subţiri!

Apoi am făcut sex aşa cum nu făcusem niciodată. Sincer mă aşteptam la asta pentru că nici eu nu am stat degeaba. Citisem pe internet despre un produs pentru mărirea penisului şi despre care se spunea că va face ca sexul să dureze mai mult. L-am comandat, era un gel. Nu i-am spus iubitului meu pentru că nu ştiam cum va reacţiona. L-am folosit de mai multe ori, spunându-i că este un lubrifiant. Îl ţineam aproape de pat şi îl foloseam în aşa fel încât să nu vadă ambajajul. Şi efectul a fost wow! Sexul a fost mult, mult mai bun. Faptul că dura mai mult ne încânta pe amândoi. Într-o zi mi-a spus că nici el nu îşi dă seama ce se întâmplă, dar că observă o schimbare în bine. Mi-am făcut curaj şi i-am spus despre ce e vorba. Prima reacţie a fost de mirare, iar apoi m-a întrebat despre ce produs e vorba. Nu s-a supărat, din contră, a spus că o să îl folosească şi pe viitor.

Sfatul meu pentru voi, fetelor, este să faceţi la fel, pentru o experienţă de neuitat. Despre gelul respectiv, dacă sunteţi interesate puteţi citi mai multe aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *