Sănătate, Terapeutice

Hondrocream, pentru articulații dureroase sau inflamate

hondrocream-pret-catena

Hondrocream a fost creată pentru a elimina durerea și inflamația articulațiilor, acționând și la nivelul cartilajului. Este un produs realizat din compuși naturali, care poate fi aplicat la orice vârstă. Îl puteți achiziționa fără prescripție medicală și vă va oferi posibilitatea de a vă mișca liber, fără să resimțiți durere.

Produsul intră repede în piele, încălzește zona și vă oferă alinare. Folosit constant, timp de câteva săptămâni, veți scăpa de neplăcerile produse de osteohondroză, artroză și alte afecțiuni ale articulațiilor.

hondrocream-farmacia-tei-pret

Ce este Hondrocream

Durerile articulațiilor pot fi sâcâitoare și vă pot limita activitățile zilnice. Astfel, în loc să vă bucurați de fiecare zi pe care o trăiți, deveniți captivi ai durerii. Renunțați la lucruri care vă fac plăcere de teama durerii, nu vă însoțiți prietenii sau familia în activități care presupun un minim efort fizic din aceeași cauză. Acest lucru vă creează frustrări și vă afectează viața socială.

Cauza acestor dureri poate fi diversă. Poate fi vorba de un accident, de o mișcare bruscă, de un indice de masă corporală ridicat care exercită presiune constantă asupra articulațiilor, carențe de calciu din organism, poziție corporală nepotrivită sau sedentarismul.

Hondrocream este recomandată pentru a acționa împotriva durerilor articulare, dar și a inflamațiilor produse la nivelul articulațiilor. Fiind un produs natural, evitați contraindicațiile sau efectele adverse.

În zilele noastre, cazurile de dureri articulare sau de coloană vertebrală sunt frecvente. Aproape că se pot simți norocoși cei care nu resimt astfel de dureri după vârsta de 40 de ani, uneori chiar mai devreme.

Chiar dacă pare o afecțiune comună, nu trebuie să vă lăsați pradă durerii. Există modalități prin care să contracarați asaltul acesteia. În afară de cazurile grave, în care nu poate fi evitată intervenția chirurgicală, puteți interveni cu un gel ce se aplică local și diminuează durerea, până la eliminare.

hondrocream-forum

Ce conține Hondrocream

Hondrocream este un produs creat pentru a acționa împotriva durerii articulare, indiferent de cauza ei. Unele dintre principiile active ale acestei creme sunt:

  • Terebentina este obținută prin distilarea rășinilor de conifere. Aceasta are rolul de a ameliora durerea și inflamația osteo-articulară, dar și musculară.
  • Extractul din castaño de Indias îmbunătățește circulația și este un eficient antiinflamator.
  • Extracul de piper Cayenne are efect anestezic, ameliorând durerea. Totodată, normalizează circulația sanguină și regenerează țesuturile deteriorate.
  • Uleiurile esențiale au efecte antiinflamatorii, dar conferă și o aromă plăcută. În plus, oferă protecție pielii.

Aceste ingrediente naturale, combinate în concentrația potrivită, vă ajută să combateți durerea, dar vă feresc și de efecte adverse.

Preparatele naturale au început să fie folosite de un public tot mai larg, care le preferă celor sintetice, pentru a evita sau limita efectele adverse. În plus, medicamentele administrate oral pot crea probleme la nivelul sistemului digestiv sau ficatului, astfel că un produs cu acțiune locală este mai bine tolerat de organism.

Indiferent de tratamentul pe care îl alegeți pentru a vă trata afecțiunea, studiați cu atenție lista de ingrediente, pentru a evita să luați produse care să vă afecteze buna funcționare a organismului.

hondrocream-medicament-sensiblu

Cum acționează Hondrocream

Acest gel se aplică pe zona dureroasă, fiind absorbit în straturile profunde ale pielii. Reușește, așadar, să pătrundă la rădăcina problemei și să acționeze de acolo, pentru un efect de durată.

Veți simți cum zona se încălzește, se înroșește ușor, iar durerea se diminuează, până la dispariție. Ingredientele au și efect antiinflamator, astfel că veți observa că articulațiile inflamate vor reveni la starea normală.

Compușii naturali pot fi foarte eficienți, dacă sunt utilizați în concentrațiile potrivite și dacă sunt de cea mai bună calitate. Nu riscați nimic, dacă încercați acest produs.

Complementar cu aplicarea gelului, trebuie să aveți în vedere și alte măsuri, care să vă ajute să eliminați durerea din viața dumneavoastră, cel puțin la nivelul articulațiilor.

Dacă greutatea dumneavoastră depășește limitele normale, încercați să slăbiți pentru că presiunea asupra articulațiilor și vertebrelor crește cu fiecare kilogram în plus. Astfel, degeaba acționați cu produse menite să vă calmeze durerea, dacă nu scădeți sarcina care apasă pe articulații. Acestea se vor deteriora în continuare, iar durerea va fi greu de controlat.

Dacă aveți o viață sedentară sau sunteți obligați să stați mult timp pe scaun ori în picioare, încercați să vă mișcați, să faceți câteva exerciții, să schimbați poziția corpului.

Nu ridicați obiecte grele, evitați să faceți mișcări bruște de rotire a bazinului, eventual, flexați genunchii dacă aveți ceva de ridicat și nu vă aplecați din mijloc.

hondrocream-ce-contine

Mod de utilizare

Hondrocream se aplică direct pe zona unde simțiți durere. Înainte însă este necesar să spălați pielea cu apă și săpun și să uscați bine.

Luați, apoi, pe degete gelul și îl aplicați, masând cu mișcări circulare, până când este absorbit de piele. Veți observa că este absorbit rapid și că lasă o senzație moale și plăcută în zonă, fără să vă păteze hainele.

Cel puțin o oră după ce ați aplicat produsul, nu vă spălați, pentru a nu-l înlătura și a-i diminua efectul. Puteți să folosiți gelul de 2-3 ori pe zi.

Substanțele active din acest gel sunt ușor absorbite de piele, pătrunzând până în straturile profunde, chiar la nivelul articulației, oferind suport și calmând durerea.

Puteți folosi produsul în momentele în care resimțiți durere, dar este bine să-l folosiți, câteva săptămâni, în mod constant, pentru a obține rezultate pe termen lung.

Efecte secundare

Hondrocream poate fi utilizat de oameni de orice vârstă.  Deoarece conține ingrediente naturale, fără substanțe chimice sau substanțe nocive, produsul nu generează efecte adverse.

Singurele limitări la utilizare vin în cazul persoanelor alergice la vreunul dintre ingredientele folosite. Așadar, dacă știți că sunteți alergic, verificați compușii din acest gel.

Ca o măsură suplimentară de precauție, puneți o cantitate mică pe o zonă restrânsă de piele și așteptați câteva minute să vedeți dacă apare o iritație a pielii. Dacă simțiți o încălzire a zonei sau o ușoară roșeață, nu vă faceți griji. În acest fel acționează produsul.

Copiii mici nu trebuie să aibă acces la acest gel, pentru că pot fi tentați să-l mănânce sau să și-l pună pe față ori la ochi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *