Sănătate, Terapeutice

Zdorov Propolis Cream – pentru articulații nedureroase și mobilitate crescută

zdorov-propolis-cream-articulatii-dureri-crema

Crema-ceară Zdorov cu venin de albine a fost concepută pentru a combate durerea articulară, astfel încât să rămâneți o persoană activă pe tot parcursul zilei și să vă asigurați că vă puteți ocupa de sarcinile pe care le aveți.

Crema conține substanțe organice valoroase, cum ar fi uleiul de măsline, extractul de propolis și uleiul de soia, pentru a vă ajuta să vă recăpătați mobilitatea, scăpând de dureri, iar pielea să nu aibă de suferit de pe urma tratamentului, ba, dimpotrivă, să fie hrănită și protejată.

zdorov-propolis-cream-articulatii-dureri-crema

Ce este Zdorov Propolis Cream

Odată cu înaintarea în vârstă, articulațiile devin tot mai dureroase, evităm mișcările ample sau bruște pentru a limita durerea, nu ne mai putem odihni noaptea, din același motiv. Oasele trosnesc la cea mai mică mișcare, articulațiile se umflă, iar pielea se înroșește. Adesea, punem totul pe seama schimbărilor climatice. Însă de vină ar putea fi artoza sau artrita.

Oasele sunt legate prin articulații, ceea ce ne permite să ne mișcăm cu ușurință. Accidentele articulare pot provoca dureri, care vă împiedică să faceți lucrurile pe care le-ați iubit odată.

Crema-ceară Zdorov a fost creată pentru a reduce instantaneu durerea, astfel încât dumneavoastră să vă puteți mișca liber, fără disconfort. Acest produs natural lucrează eficient, pentru a obține rezultatele dorite.

Produsul este potrivit pentru aceia dintre dumneavoastră care aveți deja probleme articulare, pentru persoanele în vârstă ale căror articulații nu au elasticitatea necesară sau pentru persoanele care au suferit o leziune la nivelul articulației.

Crema-ceară ușurează durerea legată de artrită, artroză și alte boli comune asociate. Indiferent de cauza durerii articulare, acest produs este menit să reducă durerea și să vă ajute să vă simțiți confortabil din nou, în numai trei săptămâni de utilizare.

Articulațiile vor fi mai puternice și mai sănătoase. În plus, sunt eliminate toxinele și alte substanțe dăunătoare din țesuturile conjunctive.

Ingredientele naturale pătrund adânc în piele pentru a acționa în profunzime și pentru a proteja țesuturile. Astfel, veți combate durerea articulară și vă veți putea ocupa de activitățile curente, veți putea rămâne activi toată ziua.

Crema-ceară acționează mai repede, ajutând la ameliorarea durerii direct pe zona afectată, comparativ cu tratamentele administrate pe cale orală, care acționează pentru a remedia problemele articulare, dar afectează alte organe.

zdorov-propolis-cream-picior-genunchi-masaj-durere

Ce conţine Zdorov Propolis Cream

Ingredientele naturale din Zdorov Propolis Cream penetrează profund țesutul pentru a ajuta la ameliorarea durerii, inflamației și înroșirii, astfel încât să vă puteți simți confortabil și să vă puteți îndeplini sarcinile curente.

  •  Uleiul de măsline este cunoscut pentru proprietățile sale antioxidante și antiinflamatorii, astfel că zona sensibilă, inflamată și umflată se va reduce de la o zi la alta.
  • Ceara de albine calmează durerea, dar este utilizată și pentru ameliorarea inflamației. Ajută, de asemenea, la eliminarea rigidității articulațiilor pentru a vă putea mișca liber.
  • Extractul de castan cal este responsabil cu tratarea umflăturilor, varicelor și crampelor la nivelul picioarelor. Totodată, are un rol activ în îmbunătățirea circulației sanguine.
  • Propolisul este recunoscut pentru proprietățile sale antiseptice și antibiotice.
  • Veninul de albine este responsabil cu “transportul” tuturor substanțelor din această cremă-ceară, direct în zona cu probleme. De asemenea, reduce inflamația și crește imunitatea.
  • Molia de ceară are un efect calmant rapid. În plus, reduce roșeața și inflamația.
  • Cu ajutorul albinelor Podmore se creează acidul hialuronic, care are un efect recunoscut de întinerire a țesutului.
  • Rășina cedrului este un alt analgezic folosit în crema-ceară, care reduce inflamația, dar și durerea, crescând și imunitatea în zona afectată.

zdorov-propolis-cream-crema-durere-spate

Cum acţionează Zdorov Propolis Cream

În primul rând, Zdorov Propolis Cream reduce durerile articulare, provocate de artrită sau artroză. În al doilea rând, reduce inflamația și vă veți simți membrele mai ușoare.

Crema se aplică ușor și pătrunde adânc în piele, pentru a acționa în zona dureroasă. Astfel, după cinci-șase zile de utilizare, deja se simte o ameliorare a simptomelor.

Producătorul susține că durerea la nivelul articulațiilor va dispărea complet după 21 de zile.

Este important să reduceți și presiunea asupra articulațiilor, pentru un efect de durată și o bună stare de sănătate, în general. Kilogramele în plus agravează problemele la nivelul articulațiilor, efortul depus de acestea pentru a vă susține fiind mult mai mare. Astfel, încercați, dacă știți că aveți o greutate mai mare decât cea normală, să echilibrați acest aspect printr-o dietă sănătoasă, dar și prin mișcare. Iar pentru a vă putea mișca în voie, reduceți durerea, folosind crema Zdorov cu venin de albine.

Tratamentul va funcționa mai bine, dacă veți elimina toți factorii care vă afectează articulațiile, iar beneficiile le veți vedea pe termen lung.

zdorov-propolis-cream-mana-durere-masaj

Mod de utilizare

Crema-ceară Zdorov este ușor de aplicat. Este important ca pielea să fie curată. Apoi, se întinde crema, masând ușor în zona dureroasă, timp de aproximativ 10 minute, astfel încât crema să pătrundă bine în piele.

Se recomandă să o utilizați de două ori pe zi, dimineața și seara. După trei săptămâni, durerea va ceda. Repetați procedura după aproximativ o lună, dacă simptomele persistă.

Este important să tratați problemele articulare încă de la primele semne ale afecțiunii, astfel încât să nu-i dați voie să evolueze și să se agraveze.

Durerile articulare sunt chinuitoare și vă împiedică să vă ocupați de lucrurile care vă fac plăcere. Ați refuzat plimbările în aer liber sau invitațiile la dans din cauza durerii articulațiilor? Ieșirile în parc cu copiii sau nepoții devin un coșmar, în loc să fie o sursă de bucurie? Ați vrea să puteți colinda magazinele pentru a analiza ofertele, dar vă temeți că articulațiile dumneavoastră nu vor suporta efortul?

Nu mai trebuie să suferiți, dacă aveți la îndemână o soluție atât de simplă și fără efecte adverse, care vă va scăpa de durere și vă va reda mobilitatea.

zdorov-propolis-cream-genunghi-durere-iritatie

Efecte secundare

Crema-ceară Zdorov se bazează pe efectele benefice ale produselor stupului de albine. La acestea se adaugă și alte ingrediente naturale, astfel că efectele adverse sunt practic eliminate.

Verificați doar să nu fiți alergic la vreunul dintre ingredientele folosite! Pentru a fi siguri, puneți cremă pe o porțiune mică de piele și lăsați să acționeze câteva minute, pentru a vedea dacă pielea se înroșește sau se irită.

Nu lăsați crema-ceară la îndemâna copiilor, pentru a evita accidentele nedorite!

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *