Fumusețe, Îngrijire Ten

EyesCover, mască gel – scapi de cearcăne, pleoape umflate şi pungile de sub ochi

Eyescover-cearcane-pungi-ochi-articol-pret

Cearcănele şi ochii umflaţi sau iritaţi sunt probleme de care multe persoane încearcă să scape. Stresul, oboseala, alimentaţia necorespunzătoare sunt cauze comune care pot duce la un aspect inestetic al zonei ochilor. În industria cosmetică există multe soluţii, unele dintre ele foarte costisitoare, pentru a scăpa de cearcăne sau pungile de sub ochi. Din fericire, există acum o variantă eficientă şi accesibilă: masca EyesCover.

Eyescover-cearcane-pungi-ochi-articol-pret

Ce este EyesCover

Masca pentru ochi EyesCover este o metodă revoluţionară pentru tratarea ochilor obosiţi, inflamaţi, înlăturarea cearcănelor, eliminarea pungilor de sub ochi şi a ridurilor fine. Toate acestea se pot obţine în doar 15 minute de folosire zilnică.

Modurile în care acţionează EyesCover sunt prin îmbunătăţirea circulaţiei sanguine şi relaxarea muşchilor din jurul ochilor. După doar câteva folosiri, pielea din zona ochilor devine luminoasă şi netedă, cu un aspect tineresc, iar cearcănele şi pungile de sub ochi încep să se estompeze. Este important să nu ignorăm cearcănele pentru că în timp acestea pot afecta definitiv pielea şi duc la apariţia unor riduri permanente ce dau un aspect îmbătrânit feţei.

Masca EyesCover seamănă cu o pereche de ochelari de noapte şi poate fi aplicată în două feluri: mască rece şi mască fierbinte, ambele au efecte benefice pentru ochi.

Multe dintre femeile care au folosit EyesCover au fost foarte încântate de rezultate, mai mult, au susţinut că niciun alt produs cosmetic nu le-a redat aşa de bine pielea fermă şi netedă din zona ochilor. În plus, toate au apreciat uşurinţa în utilizare,precum şi raportul calitate-preţ.

eyescover-cearcane-tratament-pret-pareri

Ce conţine EyesCover

Am comparat mai devreme masca cu nişte ochelari de noapte şi acesta este şi modul de aplicare. Este reutilizabilă, iar în interiorul măştii se găseşte hidroxietil celuloză, un gel derivat al celulozei, folosit pe scară largă în cosmetică, foarte eficient în îngrijirea tenului. Acesta este un produs care nu provoacă alergii şi nici iritaţii ale pielii, fiind întâlnit în multe produse cosmetice.

Având în componenţă o substanţă de tip gel, masca ia cu uşurinţă forma anatomică a feţei, este elastică şi nederanjantă. Puteţi considera cele 15 minute de folosire EyesCover ca fiind un adevărat moment de binemeritată relaxare.

Ce avantaje are EyesCover

Zona ochilor începe să arate îmbătrânită şi obosită din cauza mai multor factori: stres, odihnă deficitară, fumat, moştenire genetică, folosirea îndelungată a calculatorului etc. Toate acestea afectează zona ochilor şi provoacă acel aspect inestetic de ochi roşii, cearcăne şi pungi sub ochi.

EyesCover este soluţia pentru cei care vor să îşi recapete aspectul sănătos şi întinerit al pielii feţei. Masca se foloseşte cel puţin 15 minute în fiecare zi, fie rece, fie fierbinte sau alternând cele două moduri.

Produsul poate fi folosit şi de femei şi de bărbaţi. Cei care au utilizat EyesCover au lăudat efectul relaxant după folosire, dar şi faptul că au scăpat de cearcăne şi de pungile de sub ochi.

Pe lângă beneficiile estetice, EyesCover a ajutat şi persoanele care resimţeau discomfort la nivelul ochilor după folosirea îndelungată a calculatorului sau televizorului. Masca rece înlătură durerile şi relaxează globul ocular.

eyescover-cearcane-ochi-rosii-pareri

Mod de utilizare EyesCover

EyesCover poate fi folosit în două feluri, ambele având beneficii dovedite. Puteţi alterna, de la o utilizare la alta, cele două moduri de folosire a măştii: în stare rece sau în stare fierbinte.

Masca în stare rece se poate obţine ţinând masca în frigider timp de aproximativ 30 de minute, astfel încât temperatura acesteia să fie suficient de scăzută, dar suportabilă pentru utilizator. Aplicarea unei măşti reci duce la eliminarea umflăturilor de sub ochi, pielea se tonifiază, iar cearcănele nu mai apar, circulaţia sanguină în acea zonă este stimulată.

Masca în stare fierbinte se obţine punând-o în apă caldă (nu pe foc) pentru câteva minute (atenţie, nu trebuie fiartă la foc sau pusă în apă clocotită). Beneficiile unei măşti fierbinţi se regăsesc la nivelul muşchilor, dispar spasmele acestora, se reduc durerile în cazul unor hematoame sau vânătăi, zona se relaxează, iar cearcănele încep să dispară.

În timpul folosirii EyesCover, ochii se odihnesc, iar muşchii feţei se relaxează. Microcirculaţia sanguină se îmbunătăţeşte în timpul folosirii măştii, eliminând astfel toate semnele de oboseală din jurul ochilor. EyesCover face ca pielea să redevină elastică şi fermă, cu un aspect tineresc, iar cearcănele şi umflăturile de sub ochi dispar doar după câteva folosiri.

EyesCover poate fi folosită în acelaşi timp cu crema voastră de faţă preferată şi veţi observa că efectele acesteia vor fi şi mai vizibile. Recomandarea noastră este Goji Cream, care are un efect puternic de reducere a petelor pigmentare de pe faţă. Aplicaţi crema, şi, în timp ce aşteptaţi ca aceasta să pătrundă în piele, puneţi EyesCover si relaxaţi-vă timp de 15 min, cât ambele produse îşi fac efectul.

eyescover-cearcane-riduri-oboseala-remedii

 Efecte secundare?

Principala îngrijorare atunci când e vorba de un produs nou ţine de efectele secundare pe care le poate avea. Nu e cazul pentru masca cu gel EyesCover, pentru că aceasta foloseşte unul dintre cei mai cunoscuţi compuşi ai produselor cosmetice din ziua de azi: hidroxietil celuloză, un agent derivat din celuloză, care nu provoacă alergii sau iritaţii pentru piele. În plus, e întâlnit în cele mai multe produse cosmetice şi este recunoscut faptul că nu provoacă alergii sau iritaţii ale pielii. Acelaşi lucru e valabil şi pentru siliconul medicinal, elastic, din care e produs EyesCover.

În concluzie, EyesCover este un produs eficient, sigur, pentru a scăpa de cearcăne, pungi de sub ochi, umflături şi riduri. Este foarte uşor de folosit şi nu e nevoie decât de un repaus de 15 minute pentru a beneficia de efectele măştii.

eyescover-cearcane-ten-fata-masca-gel

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *