Slăbire

Dietonus – triplu asalt împotriva grăsimii; slăbeşti sigur

dietonus-efecte-farmacia-catena-pret-eficienta

Dietonus este un remediu în trei faze, conceput pentru pierderea în greutate. Cele trei capsule diferite vor acționa adaptat fiecărui moment al zilei, pentru a ajuta la scăderea în greutate. Efectele încep să se vadă chiar după prima săptămână de tratament, iar consecințele nefaste sunt practic eliminate prin faptul că ingredientele utilizate în compoziția produsului sunt naturale.    dietonus-efecte-farmacia-catena-pret-eficienta

Ce este Dietonus

Pierderea în greutate și controlul greutății sunt mai facile cu Dietonus. Aceste capsule create din ingrediente diferite pentru fiecare moment al zilei au rolul de a arde grăsimile atât în timpul zilei, cât și pe parcursul somnului. Astfel, produsul își va face treaba chiar și în timpul în care vă odihniți.

Producătorul susține că veți pierde până la 10 kilograme, în două săptămâni. Acest lucru nu este însă standard. Nimeni nu vă poate garanta că veți ajunge la această performanță dacă veți mânca orice, oricând, oricum și dacă veți refuza să faceți un pic de mișcare.

Un rol important în orice proces de slăbire îl are și organismul dumneavoastră. Nu toate organismele reacționează la fel și în același ritm. Este posibil ca o persoană să reușească să dea mai multe kilograme într-un timp mai scurt, la altă persoană procesul să decurgă mai greoi sau să se declanșeze cu o oarecare întârziere.

Nu trebuie însă să renunțați, dacă nu veți vedea rezultate impresionante în câteva zile. Perseverați și nu vă lăsați până când nu veți atinge forma dorită!

Lupta cu kilogramele nu are doar o motivație estetică (nici aceasta de neglijat), dar este importantă pentru sănătatea dumneavoastră. Veți înlătura riscul de apariție a unui infarct, a altor boli cardio-vasculare, de diabet de tip II, probleme cu spatele, apariția varicelor etc. Nu este ușor să ieșiți învingători din această bătălie, dar satisfacția pe care o veți simți de fiecare dată când cântarul va indica o greutate mai mică este de nedescris. Este un efort continuu, dar merită.

dietonus-cura-slabit-trei-faze-farmacia-tei-cafeina-guarana

Ce conţine Dietonus

Când vorbim de Dietonus, vorbim despre trei produse de slăbire diferite, care influențează procesul de slăbire în funcție de momentul în care îl admininstrați. Fiecare capsulă nu are doar o anumită gamă de acțiune, ci și o compoziție unică. Capsulele au și culori diferite, pentru a fi mai ușor de recunoscut și administrat. Astfel, capsula pentru dimineață are culoarea albă, cea pentru prânz este roșie, iar cea pentru seară – albastră.

Capsula pentru dimineață este compusă din:

 • Cafeina vă oferă o energie naturală, care poate fi suficientă pe tot parcursul zilei.
 • Guarana accelerează metabolismul și topește grăsimile.
 • Goji luptă împotriva colesterolului, elimină toxinele din organism, normalizează activitatea tractului digestiv.
 • Curcuma îmbunătățește circulația sanguină și previne depunerea grăsimilor.
 • Ginsengul stimulează sistemul nervos și scade nivelul glucozei din sânge.
 • Synephrine este un extract din portocala amară, eficient în pierderea kilogramelor în plus.

Capsula folosită în timpul zilei se bazează pe efectele benefice ale:

 • L-carnitinei, care îmbunătățește metabolismul și crește rezistența la stres.
 • Extractului de griffonia, care stimulează activitatea creierului și elimină oboseala.
 • Bromelinei (un extract din ananas), care ajută circulația sanguină și are efect antiinflamator, previne bolile cardio-vasculare și este eficientă în curele de slăbire.
 • Extractului de forskolin, care este folosit pentru pierderea în greutate, dar stimulează și imunitatea, și scade tensiunea arterială
 • Piperului, care arde caloriile în ritm alert și împiedică depunerea de grăsime.

Capsula folosită seara conține:

 • Fructe de garcinia reduc anxietatea, stările depresive și înlătură senzația de foame, dând impresia de sațietate.
 • Extract de dud ajută la detoxifierea organismului și eliminarea apei în exces din organism, fiind foarte util în lupta cu kilogramele.
 • Spirulina combate îmbătrânirea, conține vitaminele B1 și B2, dar și proteine și minerale. Înlătură senzația de foame și reduce nivelul colesterolului.
 • Valeriana potolește foamea, mai ales atunci când mâncăm mecanic, în perioadele de stres. Calmează și relaxează, pregătind organismul pentru somn.
 • Urzica purifică organismul, fluidizează sângele, elimină toxinele, vindecă bolile tractului digestiv și îmbunătățește metabolismul.

dietonus-mod-folosire-slabire-noaptea-trei-faze-cura

Cum acţionează Dietonus

Produsul conține trei tipuri de capsule în diferite culori. Capsula albă pentru dimineață generează energie și pregătește organismul pentru activitatea fizică. Declanșează metabolismul, activând  funcția de ardere a grăsimilor.

Capsula roșie conține enzime speciale, care suprimă apetitul. În acest fel, puteți controla volumul zilnic de calorii. În plus, aceasta accelerează metabolismul și ajută la descompunerea țesuturilor grase în ritm rapid.

Capsula albastră, luată seara, cu 30 de minute înainte de culcare, ajută ca procesul de ardere a grăsimilor să continue și noaptea. Veți reuși să adormiți mai repede și să vă odihniți mai bine. Veți scăpa de starea de oboseală, veți avea mai multă energie dimineața și vă puteți îmbunătăți starea de spirit.

Nu este necesar să petreceți ore întregi și obositoare la sala de sport și nici nu trebuie să eliminați cu totul alimente care vă plac din dieta zilnică, însă este necesar pentru sănătatea dumneavoastră să ieșiți în aer liber, să mergeți pe jos în ritm mai alert, să consumați alimente sănătoase, să evitați excesele de orice fel.dietonus-cura-fructe-ingrediente-naturale-efect-garantat-slabire

Mod de utilizare

Capsulele se iau după masă, astfel:

 • Cea albă, după micul dejun
 • Cea roșie, după prânz
 • Cea albastră, cu o jumătate de oră înainte de culcare sau după cină.

Fiind capsule, pot fi luate ușor, cu un pahar cu apă. Tratamentul este recomandat timp de o lună de zile.

Produsul vă va spori energia și veți fi mai dinamic, astfel că starea generală de bine se va instala și vă va însoți pe tot parcursul zilei. Confortul fizic resimțit odată ce vă veți simți mai ușor vă va stimula să fiți mai activ și mai productiv, astfel că succesul în activitățile obișnuite nu va întârzia să apară.

Efecte secundare 

Acest produs selectează ingredientele potrivite din natură pentru a vă ajuta să atingeți greutatea dorită. Fiind din compuși naturali, efectele adverse sunt limitate.

Nu folosiți mai multe capsule decât doza indicată, cu scopul de a grăbi efectele!

Dacă știți că aveți teren alergic, analizați lista cu compușii Dietonus pentru a nu exista printre ei unul la care să aveți alergie.

Capsulele sunt recomandate, indiferent de sex, pentru persoane cu vârsta peste 14 ani. Persoanele cu probleme cardiace pot cere sfatul unui medic înainte să înceapă procesul de slăbire, pentru a stabili pașii ce se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *