Blog

Avantajele renunțării la alcool timp de o lună

renuntare-alcoool-alkozeron-tratament-alcoolism

Renunţă la alcool timp de o lună şi vei vedea care sunt schimbările ce au loc în corpul tău. Pentru cei care au probleme mari cu consumul de alcool vă dăm şi câteva sfaturi, vă spunem ce este Alkozeron şi cum vă poate ajuta. Este o soluţie şi pentru cei care au apropiaţi care au devenit alcoolici, un tratament care dă rezultate.

renuntare-alcoool-alkozeron-tratament-alcoolism

Săptămâna 1

  • Somn mai bun

După o săptămână fără alcool este posibil să observați că dormiți mai bine. Un somn mai bun vine cu multe beneficii. Veți fi mai productiv, capacitatea de a vă controla emoțiile și comportamentul se va îmbunătăți, de asemenea. Somnul ajută la echilibrarea hormonilor care te fac să te simți flămând sau sătul, astfel, un somn bun ajută la o alimentaţie corectă.

  • Mai hidratat

Când bei alcool, pierzi de aproximativ de patru ori mai mult lichid decât bei, de fapt. Deshidratarea poate provoca dureri de cap, deoarece organele preiau apă din creier din cauza pierderilor proprii de apă. Nivelurile de sare și potasiu se reduc, ceea ce poate afecta sistemul nervos și funcția musculară, provocând dureri de cap, oboseală și greață. Prin urmare, renunțarea la alcool vă poate ajuta să vă mențineți bine hidratat, ceea ce este la rândul său benefic pentru creierul vostru. Starea de spirit și concentrarea. vor fi mai bune, iar frecvența durerilor de cap va scădea. De asemenea, nu veți suferi de efectele deshidratării, cum ar fi lipsa motivației și oboseala crescută, astfel încât veți avea mai multă energie pe parcursul zilei.

  • Mai puţine calorii

Dacă ar fi să renunți la a bea șase pahare de vin de 175 ml pe săptămână, ai economisi aproximativ 960 de calorii, ceea ce este echivalent cu trei burgeri sau cinci pungi și jumătate de snacksuri crocante.

Săptămâna 2

După două săptămâni de renunţare la alcool, veți continua să profitați de beneficiile unui somn bun și de o hidratare mai bune.

Din cauză că alcoolul este iritant pentru stomac, veți observa o reducere a simptomelor, a acidităţii şi a refluxului gastric.

Este posibil să începi să slăbești ca urmare a renunțării la aportul de calorii din alcool. Dacă ar fi să renunţi să bei șase pahare de vin de 175 ml pe săptămână, ai fi economisit 1.920 calorii în acest moment.

Săptămâna 3

Consumul prea mult de alcool poate determina creșterea tensiunii arteriale în timp. După 3-4 săptămâni de la a nu bea, tensiunea arterială va începe să se reducă. Reducerea tensiunii arteriale este importantă deoarece poate contribui la diminuarea riscului de apariție a problemelor de sănătate în viitor, previn infarctul şi atacul cerebral.

Deoarece caloriile din alcool vă pot determina să creșteți în greutate, renunțarea la alcool vă poate ajuta, de asemenea, să reduceți tensiunea arterială ca urmare a greutății pe care o puteți pierde. În acest moment, dacă ai fi consumat anterior șase pahare de 175 ml de vin pe săptămână, ai fi pierdut 2.880 de calorii în trei săptămâni.

Săptămâna 4

Renunțarea la alcool va avea un impact pozitiv asupra pielii datorită faptului că aveți un nivel mai bun de hidratare.

După patru săptămâni fără alcool funcția hepatică se îmbunătăţeşte, deoarece ficatul nu mai este atât de afectat. Dacă funcția hepatică nu este prea grav afectată de alcool, se poate recupera în 4-8 săptămâni. Deoarece ficatul joacă un rol în peste 500 de procese vitale, oferiți și organismului o șansă mai bună de a elimina toxinele, de a converti nutrienții alimentari, de a păstra minerale și vitamine.

Alcoolism tratament

De-a lungul lunii, este posibil ca organismul tău să fi beneficiat mult de pe urma renunțării la alcool. O mai bună hidratare și un somn mai bun îți vor crește productivitatea și bunăstarea zilnică. Ficatul, stomacul și pielea vor fi în stare mai bună. De asemenea, veți fi redus aportul de calorii cu 3.840 pentru lună, dacă ați consumat șase pahare de vin de 175 ml pe săptămână.

Dacă vă luptați cu alcoolul și vi se pare greu să renunțați, poate doriți să vă gândiți la obținerea de sprijin. Înțelegem că începerea recuperării dependenței de alcool poate fi o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional.

Alkozeron vă ajută să vă lăsaţi de băut. Este un tratament alcoolism foarte bun, cu rezultate clare şi, ce e mai important, are ingrediente 100% naturale. Deci nu vă face niciun rău. Mai sunt persoane care vor să îşi ajute apropiaţii care o problemă cu alcoolul. Şi în aceste cazuri, Alkorezon este soluţia. Fie că vreţi să îi spuneţi celui apropiat care are probleme cu alcoolul de acest tratament alcoolism, fie că deja este într-un stadiu avansat şi neagă problema pe care o are, puteţi să îi daţi Alkozeron, nu îi va face niciun rău. Din contră, se va lăsa de băut, starea de sănătate i se va îmbunătăţi, de asemenea relaţiile cu familia, cu apropiaţii se vor remedia. Alcoolismul la femei este la fel de grav ca la bărbaţi. Este o boală, care nu ţine cont de gen sau de starea socială. Aşa că, nu trebuie să ignoraţi ceea ce vă spun apropiaţii, ceea ce singur vă daţi seama, adică faptul că beţi constant şi din ce în ce mai mult şi că este principalul gând pe care îl aveţi. Iar dacă cei din familie sau prietenii vă atrag atenţia, fiţi receptivi. Asta nu mai este valabil într-un stadiu avansat, când alcoolicul nu se mai poate ajuta singur. Aici trebuie intervenit şi ajutat. Trebuie tact, calm şi găsirea unei soluţii. Chiar dacă nu reuşiţi din prima, nu vă descurajaţi. Mai încercaţi şi oferiţi sprijin celui care are nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *