Sănătate, Terapeutice

Alkozeron te scapă de dependenţa de alcool

alkozeron-alcooliism-mod-folosire-efecte-secundare

Alkozeron este un produs care combate alcoolismul, reuşind să învingă unul dintre cele mai mari vicii: dependenţa de alcool. Eficienţa Alkozeron este conferită de componentele naturale care oferă celui care renunţă la consumul de alcool o stare de linişte, îi oferă energie şi îl ajută să îşi păstreze concentrarea, fără a se gândi tot timpul la alcool. În plus, produsul ajută şi la înlăturarea efectelor neplăcute ale mahmurelii.

alkozeron-mahmureala-alcoolemie-dependenta-alcool-catena

 

Ce este Alkozeron

Alcoolismul este una dintre cele mai grave dependenţe, pentru că cei afectaţi îşi dau seama abia când este prea târziu de seriozitatea problemei pe care o au. Mulţi dintre cei afectaţi refuză să îşi recunoască problema, influenţând în acest fel calitatea vieţii de familie şi rănindu-i pe cei din jur. Unii dintre alcoolici se trezesc în ultimul moment şi apelează la tratamente costisitoare, căutând clinici de dezintoxicare / dezalcoolizare. Alkozeron e un produs aliat în această luptă împotriva dependenţei de alcool. Se bazează pe extracte de plante şi produse naturiste, reuşind să inhibe pofta de alcool şi nevoia de a bea zilnic.

Şi administrarea este una facilă, deloc neplăcută. O cutie de Alkozeron conţine 10 capsule. Nu are gust neplăcut, conţinutul capsulei putând fi dizolvat într-un pahar cu apă, cafea sau alt lichid.

Persoanele care au un alcoolic în familie au mari probleme cu acesta, de multe ori nu îşi recunoaşte dependenţa şi prolemele. Este greu să te înţelegi cu o persoană care bea excesiv, devine cu timpul chiar violent şi nu te mai poţi înțelege cu el. În faze avansate, alcoolicul îşi pierde locul de muncă, prietenii, familia şi are un anturaj format din persoane cu care nu face altceva decât să bea. Nu îşi recunoaşte problema şi spune, de cele mai multe ori, că bea de plăcere şi că se poate lăsa oricând. Realitatea nu este asta, aşa că membri ai familiei şi prieteni adevăraţi încearcă să îl ajute şi de multe ori nu ştiu cum sau nu reuşesc.

Alkozeron poate fi o soluţie. Specialiştii spun că nu trebuie să întri în discuţii contradictorii cu alcoolicii, trebuie să încerci să îi înţelegi şi să îi ajuţi, iar dacă îţi este rudă apropiată nu trebuie să îţi distrugi tu viaţa din cauza unei astfel de persoane. Cel mai important sfat de care trebuie să ţină cont cei care au un alcoolic în familie este că trebuie să îşi vadă de viaţa lor, dar, în acelaşi timp, să încerce mai multe metode prin care să îl ajute pe cel care are mari probleme cu alcoolul să scape de dependenţă. Studiile au demonstrat că încercarea de a renunţa treptat la consumul de alcool nu este o soluţie, ci trebuie renunţat complet la a mai bea.

alkozeron-farmacia-tei-iinstructiuni-sevraj-alcool-pofta-bautura

 

Ce conţine Alkozeron

Componentele care se regăsesc în Alkozeron sunt 100% naturale, plante recunoscute din cele mai vechi timpuri pentru calităţile lor benefice.

 • extract de sunătoare – planta are un efect care înlătură pofta de alcool, calmează, ajută sistemul cardiovascular şi normalizează activitatea sistemului digestiv.
 • extract de cimbru – provoacă greaţă puternică în cazul consumului de alcool, având, de asemenea, proprietăţi antidepresive şi sedative.
 • extract de albăstrea – un binecunoscut antiinflamator, ajută funcţionarea normală a sistemului digestiv, creşte pofta de mâncare şi are un efect calmant asupra sistemului nervos.
 • extract de armurariu – ajută la curăţarea şi restabilirea celulelor hepatice afectate de consumul îndelungat de alcool, normalizează activitatea metabolismului.
 • extract de rădăcină de Pueraria Lobata (Kudzu) – deşi este o plantă exotică, oamenii din lumea întreagă o folosesc pentru proprietăţile antiinflamatoare, în afecţiunile de inimă, migrene sau bufeuri

Luate separat, fiecare plantă are efecte benefice asupra organismului, dar punctul forte al produsului este acţiunea combinată a extraselor de plante. Compuşii reuşesc să acţioneze asupra tuturor zonelor afectate de alcoolism. Este necesar ca o persoană care încearcă să se lase de alcool să îşi găsească liniştea, să aibă un organism din ce în ce mai sănătos, dar să fie şi ajutată, încurajată de cei din jur, membri ai familiei sau prieteni.

mod-folosire-alcobarrier-antialcool,-tratament-alcoolism-mod-folosire

 

Cum acţionează Alkozeron

Pentru a înţelege cum acţionează Alkozeron, trebuie explicate mai întâi efectele grave pe care le are consumul de alcool pe termen lung. Alcoolul este pentru organism un important factor de stres: creşte tensiunea arterială, provoacă diabet, ficatul este grav afectat, alcoolicul mănâncă mai puţin şi organismul este lipsit de proteine, minerale şi vitamine, astfel ajungându-se la malnutriţie. Alte efecte au loc asupra creierului, sistemului nervos şi psihicului. Putem observa, aşadar, că întregul organism e afectat serios.

Alkozeron intervine şi ajută organele afectate să se refacă, suplineşte lipsa vitaminelor şi mineralelor cu compuşi naturali, are un efect sedativ, antiinflamator, oferă linişte, dar şi energie. Dar cel mai important lucru e că suprimă pofta de alcool, sunt prevenite sevrajul şi simptomele acestuia. În felul acesta, nivelul hormonilor de stres scade şi persoana care consuma alcool nu mai simte nevoia de a se relaxa prin băutură.

E de preferat ca dependentul de alcool să înţeleagă cât de rău îi face consumul exagerat de băutură şi să coopereze la efortul de renunţa la alcool. S-au obţinut rezultate foarte bune şi cu persoane care au luat Alkozeron fără a şti exact efectul acestuia. Dorinţa de a bea necontrolat în fiecare zi a dispărut, iar acest lucru s-a întâmplat fără o nervozitate şi irascibilitate crescute ale celui care a luat Alkozeron. În mod normal, o persoană care renunţă la alcool are simptome de sevraj, este nervoasă şi nedreaptă cu cei din jur.

picaturi-antialcool-capsule-tratament-coma-alcoolica-ficat

Mod de utilizare

Se recomandă administrarea unei capsule în fiecare zi, de preferat după masă sau în timpul acesteia, astfel încât puternicul complex de extrase de plante să nu afecteze stomacul. Capsula poate fi înghiţită cu apă sau conţinutul acesteia poate fi dizolvat în apă, cafea sau în orice alt lichid. O cutie de Alkozeron conţine 10 capsule, suficient pentru 10 zile, durata minimă a perioadei recomandate de tratament.

Efecte secundare

Foarte important de ştiut e că în capsulele de Alkozeron nu se regăsesc compuşi chimici sau sintetici, care să afecteze organismul. Compoziţia este 100% naturală, fiind folosite extracte din plante recunoscute pentru efectele lor benefice asupra organismului.

S-a observat că la alcoolici provoacă greaţă în combinaţie cu alcoolul, fiind astfel nevoiţi să renunţe la băutură.

Articole asemănătoare

O părere la “Alkozeron te scapă de dependenţa de alcool

 1. Mirela spune:

  Astăzi l-am comandat, cu câteva minute în urmă.
  Încă este o reducere, atunci grăbiţi-vă!
  Pe site-ul oficial am cumpărat, mi-a telefonat foarte repede şi a confirmat comanda.
  Vreau în sfârşit să stau trează.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *