Fumusețe, Îngrijire Corp

Vein Stopper reduce varicele și te scapă de disconfortul creat de acestea

vein-stopper-varice-catena-pret-varsta-varicoza

Crema Vein Stopper este o combinație de substanțe naturale puternice extrase din plante, care tratează venele mărite și reduce senzația de picioare obosite și grele. Totodată, reface elasticitatea pielii și reduce imperfecțiunile acesteia. Efectele vor fi vizibile în doar patru săptămâni de utilizare.

vein-stopper-varice-vene-ingrosate-picioare

Ce este Vein Stopper

Inesteticele varice creează probleme atât femeilor, cât și bărbaților, picioarele devenind grele, iar senzația de oboseală persistentă. Este adevărat că sunt mai predispuse femeile, mai ales că, la multe dintre ele, apar în timpul sarcinii. Crema Vein Stopper este o variantă naturală de remediere a acestor probleme.

Fie că sunt moștenite genetic, fie că sunt cauzate de statul pe scaun perioade îndelungate de timp sau de statul în picioare, varicele sunt chinuitoare și dau un aspect neplăcut picioarelor.

Circulația sanguină, în special în venele de la picioare, se desfășoară cu dificultate. Venele se dilată, iar sângele, care ar trebui să curgă spre inimă, rămâne blocat în vene, iar acestea nu-și pot îndeplini sarcina de a trasnporta sângele prin organism în mod eficient.

Circulația periferică este deficitară, picioarele se umflă, încălțămintea vă strânge și vă simțiți picioarele grele. Venele se îngroașă și se formează noduli sau apar vene în forma pânzei de păianjen. Evitați să purtați rochii care să vă lase la vedere picioarele, pentru a vă feri de ochiul critic al celorlalți. Perioadele de vară, când temperaturile sunt ridicate, accentuează senzația de disconfort.

Sigur, există mai multe variante de a scăpa de această problemă. Puteți apela la o intervenție chirurgicală, dar asta presupune o perioadă mai lungă de recuperare, apare teama de durere și de eventuale cicatrice.

Mai este intervenția cu laser, dar presupune și un efort financiar, ca și injecțiile sclerozante. Ciorapii de compresie sunt incomozi și nu pot fi purtați în orice împrejurare. De regulă, aceștia sunt purtați pe sub pantaloni, fiind groși și neavând un aspect grozav.

Puteți evita toate aceste variante și să vă simțiți bine, aplicându-vă singuri tratamentul, în propria casă, fără durere și fără efort. După câteva săptămâni, puteți obține rezultate vizibile, folosind această cremă din ingrediente naturale și evitând efectele adverse. Este nevoie de doar două aplicări pe zi, dimineața și seara.vein-stopper-varicoza-varice-farmacii-pret

Ce conţine Vein Stopper

Crema Vein Stopper este 100% naturală și se bazează pe efectele benefice recunoscute ale unor ingrediente ca: aloe vera, uleiul de măceș și de argan, extractul de ruscus și de splinuță.

Pentru a înțelege cum funcționează acest produs, este nevoie să explicăm ce atribute are fiecare componentă în parte.

  • Aloe vera este bine cunoscută în industria cosmetică pentru bogăția nutritivă și puterea hidratantă. Ea are o acțiune antiinflamatorie și vasodilatatoare, care diminuează mărimea venelor afectate pentru a asigura fluxul sanguin adecvat. De asemenea, oferă o cantitate semnificativă de antioxidanți și apă, care facilitează aplicarea sa fără a afecta pielea. Are proprietăți antivirale și antibacteriene și capacitatea de a vindeca foarte multe afecțiuni. Gelul de aloe vera este adesea folosit ca remediu pentru răni, tăieturi minore, piele uscată și chiar arsuri.
  • Uleiul de măceș conține minerale, acizii Omega 3, 6 și 9, dar și vitaminele A, C și E. Acești acizi au un rol antiinflamator și ajută la redobândirea elasticității pielii, dar și la regenerarea acesteia.
  • Extractul de ruscus este folosit datorită proprietăților sale antibacteriene, dar  îmbunătățește și fluxul sanguin în vene prin contractarea lor. Reduce edemul, tratează insuficiența venoasă cronică, dar și hemoroizii.
  • Uleiul de argan, deseori denumit „aur lichid”, este un produs organic extrem de bogat în substanțe nutritive benefice, inclusiv acizi grași și vitamina E. Proprietățile sale îl fac deosebit de benefic pentru piele. Antioxidanții din uleiul de argan sunt, în general, benefici pentru vindecarea pielii iritate, crăpate, deteriorate sau chiar arse. Este folosit ca un remediu pentru pielea uscată sau inflamată, dar poate fi folosit și pentru a accelera vindecarea. Proprietățile sale includ reducerea inflamației, calmarea durerii și creșterea șanselor de vindecare.
  • Extractul de splinuță are rolul de a reduce inflamațiile și de a calma durerea.

vein-stopper-eficienta-catena-pret-farmacie-varice

Cum acţionează Vein Stopper

Ingredientele naturale din crema Vein Stopper pătrund în piele, în straturile profunde, dacă masați ușor zona cu probleme, timp de câteva minute.

Utilizarea regulată a cremei, de două ori pe zi, va reduce vizibilitatea venelor varicoase, în doar patru săptămâni. Veți reveni la dimensiunea normală a venelor și veți scăpa de senzația de picioare grele și dureroase. avea o senzație de ușurare a tensiunii și senzației de greutate.

Pielea își recapătă elasticitatea, veți preveni o agravare a stării venelor dumneavoastră, iar, dacă este folosită periodic, veți preveni reapariția varicelor.

În plus, pielea va căpăta un aspect sănătos, hidratat. Veți putea purta cu încredere haine care vă lasă expuse picioarele și vă veți recăpăta tonusul și încrederea în propria persoană. vein-stopper-varice-mod-folosire-picioare-umflate

Mod de utilizare

Crema conține ingrediente naturale, astfel încât poate fi utilizată cu încredere și în siguranță, fără teama de iritare, inflamație sau roșeață a pielii.

Aplicați crema dimineața și seara, pe pielea curățată și uscată, în prealabil. Masați ușor, cu mișcări circulare, până când pielea o absoarbe complet, iar rezultatele vor fi vizibile în doar câteva săptămâni.

Dacă doriți să îmbunătățiți efectul pe care îl are această formulă asupra picioarelor dumneavoastră, este bine să faceți, aproximativ 30 de minute pe zi, exerciții sau să mergeți la plimbare. Mișcarea este modalitatea perfectă de a stimula circulația, ceea ce reduce colectarea de sânge în vene pentru a elimina umflarea.

De asemenea, puteți dormi cu picioarele ridicate ușor, folosind gravitația pentru a ajuta sângele să circule.

Dacă aveți probleme de greutate, o alimentație sănătoasă, care să vă ajute să dați jos kilogramele în plus, ar fi, de asemenea, utilă, reducând, în acest fel, presiunea asupra picioarelor și asigurându-vă o bună funcționare a organismului pe termen lung. vein-stopper-varice-vene-ingrediente-naturale

Efecte secundare

Crema Vein Stopper folosește pe ingrediente exclusiv naturale, astfel că sunt înlăturate posibilele efecte adverse, întâlnite în cazul tratamentelor care se bazează pe compuși chimici.

Pentru a vă asigura că aceasta nu vă dăunează, puteți face un test pe o zonă restrânsă de piele. Lăsați câteva minute să acționeze și verificați dacă pielea s-a înroșit sau inflamat.

Verificați să nu fiți alergic la vreunul dintre ingredientele folosite și nu o lăsați la îndemâna copiilor pentru a evita ingerarea acesteia!

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *