Sănătate

Suganorm ține glicemia sub control

Suganorm este o soluție simplă și eficientă de a ține glicemia sub control, evitând efectele nefaste ale diabetului. Produsul este unul din ingrediente naturale, care echilibrează funcționarea pancresului. Sunt, astfel, reduse semnificativ efectele adverse, posibile și probabile în cazul curelor cu produse de sinteză.

Capsulele reduc cantitatea de zahăr din sânge și stimulează celulele care produc insulină, determinând organismul să se ajute singur.

Ce este Suganorm?

În ultimele decenii, numărul cazurilor de diabet a crescut alarmant la nivel mondial. Alimentația de tip fast-food, produsele comercializate puternic aditivate, viața sedentară și prezența zahărului în aproape orice tip de aliment au condus la o incidență crescută a acestei afecțiuni, fiind afectate categorii de vârstă din ce în ce mai mici.

Oricât am încerca să ne ferim de mâncarea nesănătoasă, existența în societate nu ne permite să ducem traiul pe care l-au avut bunicii noștri. Pentru a nu ajunge însă la situații critice ori la o dependență de insulină, este bine să acționăm preventiv.

Suganorm este o variantă prin care putem să ne ținem funcționarea organelor în echilibru, cu ingrediente naturale.

O cură de numai o lună, susține producătorul, ar putea ajuta la reglarea glicemiei și a producției de insulină. Sigur că acest produs nu reprezintă un cec în alb pentru a mânca orice, oricând, oricum.

Este important să ne înțelegem corpul, să îi oferim mâncare cât mai sănătoasă, fără excese, să respectăm cât de cât un orar al meselor și de odihnă, să facem cât de des putem mișcare. Activitatea fizică ne ajută să ardem caloriile mai repede, ne oxigenează sângele, ne ajută să ne relaxăm și să ne concentrăm mai bine.

Ce conține Suganorm?

Suganorm este un produs din compuși 100% naturali, fără efecte adverse, cu rol în reglarea glicemiei și a activității pancreasului. Pentru realizarea acestor capsule s-au utilizat următoarele ingrediente:

 • Dudele albe sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a reduce colesterolul și de a ajuta digestia. Acestea sprijină metabolismul, ajută la scăderea în greutate, ajută sistemul imunitar, reduc tensiunea arterială și stimulează circulația sanguină. În acest fel, protejează inima, prevenind riscul de infarct miocardic.
 • Scorțișoara este foarte benefică pentru cei care suferă de diabet și de boli cardiovasculare. Scade nivelul glucozei în sânge, al colesterolului rău și al trigliceridelor. Scorțișoara arde grăsimile, reduce pofta de mâncare și oferă o stare de sațietate. Totodată, relaxează sistemul nervos, reduce stresul și susține sistemul imunitar. Beneficiile scorțișoarei sunt multiple, aceasta având și efect antibacterian.

Aceste ingrediente atât de comune și cunoscute, puse împreună, în

cantitățile potrivite, pot sprijini organismul, protejându-l de efectele cumplite ale unor boli extrem de periculoase, care pot cauza probleme pe timp lung.

Diabetul distruge încet și alte organe, unele cu rol vital în funcționarea organismului, prin urmare este bine să interveniți cât mai repede și să încercați să țineți situația sub control. Când afecțiunea se agravează, este foarte greu să mai remediați problemele.

Nu neglijați programul de odihnă, extrem de important pentru buna funcționare a organismului, și feriți-vă de excesele de orice fel, un stil de viață echilibrat fiind cheia de rezolvare a problemelor de sănătate.

Cum acționează Suganorm?

Acest produs îmbunătățește funcționarea pancreasului, stimulând producerea insulinei. De asemenea, ajută la reducerea cantității de glucoză din sânge și urină, dar sprijină și sistemul de protecție a organismului.

Diabetul zaharat poate conduce la boli grave în organism, unele dintre ele având chiar potențial letal. Dintre acestea menționăm:

 • Bolile cardiovasculare – angină pectorală, infarct miocardic, accident vascular cerebral
 • Neuropatia diabetică – afectarea pereților vaselor mici care alimentează nervii
 • Insuficiența renală
 • Cataracta sau glaucomul
 • Alzeheimer
 • Afectarea auzului, etc.

Simptomele care indică instalarea diabetului zaharat de tip II sunt foarte comune și ușor de confundat cu alte afecțiuni. Este vorba de:

 • O stare de sete aproape permanentă
 • Se urinează frecvent și abundent
 • Se instalează o stare de oboseală și de iritabilitate
 • Rănile se vindecă greu și reapar
 • Vederea devine încețoșată
 • Apar frecvent infecțiile fungice la nivelul picioarelor, unghiilor sau gurii.

Posibilitatea apariției diabetului este crescută în rândul persoanelor care au un părinte sau chiar ambii părinți cu diabet. Totodată, crește riscul declanșării acestei afecțiuni la persoanele supraponderale sau obeze, astfel că este necesar să adoptați o dietă care să vă ajute să slăbiți, dacă observați că indicele de masă corporală depășește semnificativ limitele normale.

Evitați alimentele bogate în grăsimi sau în zahăr, dar și băuturile dulci. Dacă timpul vă permite, gătiți mâncarea acasă și încercați să reduceți cât mai mult alimentele procesate din magazin.

Puțină mișcare nu strică nimănui, așa că includeți plimbările pe jos în programul dumneavoastră zilnic. Dacă programul de lucru nu vă permite, măcar încercați să urcați pe scări, renunțând la lift.

Mod de utilizare

Capsulele de Suganorm trebuie administrate o singură dată pe zi, de preferat înainte de masă. Luați o singură capsulă pe zi, cu un pahar de apă.

Cura trebuie să dureze 30 de zile și este indicat să stabiliți o oră de administrare zilnică, în așa fel încât să nu uitați să luați o doză.

Rezultatele pot fi amplificate dacă recurgeți la un stil de viață echilibrat și sănătos, cu grijă pentru alimentație, dar făcând și mișcare. În acest fel, vă veți putea proteja organismul și după încetarea tratamentului.

În niciun caz, nu neglijați nivelul glicemiei, pentru că efectele ar putea fi foarte grave. De asemenea, nu este de glumit nici cu colesterolul și trigliceridele.

Efecte secundare

Acest produs nu generează efecte adverse, fiind unul din compuși naturali. Astfel, este ușor tolerat de organism.

Există posibilitatea ca organismul să reacționeze negativ, dacă sunteți alergic la unul dintre ingredientele folosite. De aceea, este important să citiți cu atenție prospectul.

Nu țineți capsulele la temperaturi de peste 25 de grade și nici expuse la soare. În plus, nu le lăsați în zone accesibile pentru copii, pentru a evita accidentele.

Faceți analize medicale periodic pentru a vă evalua corect starea de sănătate și interveniți imediat ce se constată anumite deficiențe. De asemenea, nu renunțați la medicamentele și tratamentele recomandate de medic pentru a urma o cură cu produse naturale.

Articole asemănătoare

3 păreri la “Suganorm ține glicemia sub control

 1. Stefu Mariana spune:

  Cat costa cutia pentru o luna?

 2. Stefu Mariana spune:

  Cat costa cutia pentru o luna? Pretul, va rog!

  1. BioVitamina.ro spune:

   159 lei. Ne puteti lasa un nr de telefon si o sa va sune distribuitorul pentru detalii comanda. Va multumim, multa sanatate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *