Sănătate, Terapeutice

Pulse of Life, brățara care îți oferă protecție și energie

pulse-of-life-powerful-energy

Pulse of Life este o brățară energetică, ce are rolul de a proteja sănătatea celui care o poartă, de a-l energiza și de a-i oferi vitalitate. Această brățară reface câmpul biomagnetic al organismului, afectat de  acțiunea diverșilor factori externi. Influența elementelor naturale din care este creat acest produs vă va ajuta să vă îmbunătăți performanțele fizice (fiind foarte utilă atleților, sportivilor, în general, dar nu numai), stimulează metabolismul pentru a arde grăsimile și vă ajută să aveți o stare de bine.

pulse-of-life-bracelet-forum

Ce este Pulse of Life

Fiecare corp uman este învăluit de un câmp biomagnetic, care ne asigură protecție, fiind ca un scut care parează acțiunea nocivă a factorilor externi. O breșă în acest scut va afecta sănătatea întregului organism.

Adesea, când ne confruntăm cu o problemă de sănătate, avem tendința de a apela la un remediu rapid, care să ne scape de disconfortul creat de respectiva afecțiune. Neglijăm însă învelișul protector al organismului, astfel că problemele fie revin, fie apar altele noi.

Este ca și cum ai omorî un țânțar care te ciupește și îți perturbă somnul, dar lași în continuare fereastra deschisă larg, prin care intră alți țânțari. Este important să închidem poarta de acces a factorilor perturbatori.

Pulse of Life vine să remedieze chiar acest neajuns. În plus, oferă purtătorului mai multă energie, un tonus ridicat, mai multă putere.

Brățara poate fi purtată zilnic, fără să vă deranjeze sau să vă afecteze în vreun fel. Mineralele incluse în aceasta se armonizează cu structura energetică a organismului uman și reușește să-l reechilibreze. Starea personală bună poate influența și dispoziția celor cu care intrăm în contact. Așadar, îi vom sprijini, fără să conștientizăm, și pe cei din familia noastră sau din anturajul nostru.

Cei care suferă de insomnii ar putea, grație acesteia, să-și recapate somnul odihnitor, atleții își pot îmbunătăți performanțele, persoanele care se simt slăbite ca urmare a unor afecțiuni sau a unei perioade mai dificile pe care o traversează vor primi doza de energie de care au nevoie pentru a se reechilibra.

pulse-of-life-bracelet-energie-sport

Ce conţine Pulse of Life

Brățara energetică Pulse of Life se folosește de beneficiile unor elemente naturale, minerale, pentru a reface structura învelișului energetic al organismului. Acestea sunt acordate cu energiile emise de corpul uman pentru a reda imunitatea organismului, pentru a-l face să devină mai sănătos, mai puternic, mai suplu și mai tânăr.

Brățara conține:

  • Cenușa vulcanică are, în primul rând, rolul de a detoxifia organismul, de a-l curăța, acționând ca un burete care absoarbe toxinele și elementele negative din corp. Aceasta fluidizează circulația sângelui, atenuează durerea și ajută mușchii să se relaxeze.
  • Cristalele de turmalină atrag, în mod natural, energia negativă, responsabilă pentru apariția stresului și a bolilor. Acest mineral formează un scut în jurul corpului, cu rol protector, echilibrează energiile și le purifică. Ajută la recăpătarea echilibrului și încrederii în sine, vindecă și înlătură tensiunile. Totodată, persoanele care suferă din cauza disfuncțiilor emoționale sau sexuale pot găsi soluții la problemele lor cu ajutorul turmalinei.
  • Un silicon foarte rezistent este folosit pentru a susține brățara, astfel încât aceasta să poată fi purtată timp îndelungat fără a se deteriora sau fără ca purtătorul să simtă vreun disconfort.

pulse-of-life-bratara-farmacie-energie

Cum acţionează Pulse of Life

Brățara de echilibru energetic a fost creată pentru a spori performanțele atletice, precum și pentru a vindeca diverse probleme și tulburări de sănătate, folosindu-se de puterea mineralelor de a echilibra și energiza. Acestea au capacitatea de a fortifica scutul energetic protector al corpului, cunoscut ca fiind câmpul biomagnetic.

O echilibrare a energiilor va fi responsabilă cu o stare generală bună, cu un tonus ridicat, cu o mai bună sănătate. Purtătorul brățării se va odihni mai bine, va avea mai multă energie pentru activitățile curente, dar și pentru cele sportive, va fi mai puternic, plin de vitalitate, cu o imunitate crescută și mai viril.

Influența energetică a brățării va stimula metabolismul, astfel încât problemele legate de greutate își vor găsi rezolvare și vă veți simți mai tânăr și mai plin de energie.

Este necesar însă să purtați brățara cel puțin șase ore pe zi, pentru ca aceasta să poată acționa și să refacă stratul energetic ce învăluie corpul uman.

Profitați de acest impuls de sănătate pentru a vă face ordine în viață și pentru a vă apropia mai mult de un stil de viață sănătos. Potențați, în acest fel, efectul benefic al brățării Pulse of Life și faceți și o alegere sănătoasă pe termen lung.

De altfel, acest accesoriu benefic vă poate ajuta și prietenii sau familia să își echilibreze energiile, bombardate de atâția factori externi nocivi, cum ar fi poluarea sau stresul. Puteți să le faceți un cadou, contribuind la starea lor de sănătate.

pulse-of-life-bratara-energie

Mod de utilizare

Brățara Pulse of Life este foarte ușor de purtat, fiind și un accesoriu interesant. Așa cum vă puneți ceasul la mână, puteți să puneți și brățara, aceasta aducându-vă, fără niciun efort, un plus de sănătate.

Este necesar să o purtați cel puțin 6 ore pe zi, pentru a vă bucura de efectele benefice de care am vorbit mai sus.

O puteți folosi cu succes când faceți diverse activități sportive, când vă plimbați, când mergeți la serviciu sau când vă odihniți. Veți uita că o aveți la mână și ea va continua să emită energii pe care nu le vedeți, dar le veți simți efectele.

Efecte secundare

Acest produs nu are efecte secundare, nu are contraindicații, îl puteți folosi în orice moment al zilei.

Persoanele care știu că sunt alergice la silicon ar trebui să fie atente, brățara având ca bază acest material ce îi oferă rezistență și flexibilitate.

Chiar dacă sunteți sceptic în ceea ce privește acțiunea curativă a acesteia, nu aveți motive de îngrijorare cu privire la urmările negative. O puteți purta și vă veți convinge de efectul acesteia singuri.

Dacă vreți să-i faceți un cadou inedit unui prieten, puteți alege această brățară care îi va aduce un plus de energie și de bună-dispoziție, dar îl va ajuta și să-și păstreze sau să-și îmbunătățească starea de sănătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *