Fumusețe, Îngrijire Corp

Tonus Elast, soluția practică pentru a scăpa de durerile de spate

tonus-elast-vesta-corectoare-mod-folosire-dureri-spate

Tonus Elast este o vestă elastică eficientă, care vă ajută să scăpați de durerile de spate, acționând asupra cauzei acestora. Poziția spatelui va fi corectată, astfel că tensiunile la nivelul coloanei și mușchilor spatelui vor fi înlăturate.

Vesta elastică vă va scăpa și de durerile la nivelul umerilor și gâtului, generate de poziția incorectă a corpului.

tonus-elast-postura-spate-pret-farmacia-catena

Ce este Tonus Elast

Tonus Elast este o vestă corectoare, care vă ajută să reveniți la poziția corectă a spatelui și să evitați disconfortul și durerea cauzate de o postură greșită.

Durerea din spate poate apărea în toate segmentele coloanei vertebrale și vă poate afecta calitatea vieții. Când vă confruntați cu dureri de spate, capacitatea de a vă bucura de fiecare zi și de viața dumneavoastră este limitată.

Durerea din spate este foarte restrictivă pentru cei care se confruntă cu ea. Există o serie de probleme asociate cu spatele îndoit sau curbat, cum ar fi scolioza, hernia de disc, sciatica. Aceste probleme au un impact negativ asupra sănătății voastre fizice, precum și asupra stării mentale, emoționale.

Durerile de spate au un impact emoțional semnificativ, atunci când nu mai poți să faci lucruri pe care le iubești: nu poți să mai joci tenis sau golf, nu poți să-ți ridici copiii sau nepoții în brațe, nu poți să te joci cu ei prin parc. Chiar și activitățile simple, din gospodărie, pot deveni o corvoadă.

Multe dintre problemele coloanei vin încă din copilărie. Poziția incorectă în bancă sau în timpul deplasării, ghiozdanele foarte grele, lipsa educației pentru sănătate în cadrul programelor școlare, dar și în familie sau timpul redus alocat sportului pot determina o deteriorare a aspectului coloanei. Afecțiunile sunt accentuate, ulterior, de orele petrecute la birou, în scaune nepotrivite, astfel că ajungem să stăm tot cocoșați.

De asemenea, o altă cauză pentru problemele de coloană este generată de supunerea organismului la un efort deosebit, cum ar fi ridicarea unei încărcături grele, spatele poate suferi o traumă care provoacă o durere bruscă și violentă.

Tensiunea musculară poate provoca dureri. Aceasta poate fi indusă de stres, lipsa de tonifiere a mușchilor lombari și abdominali și chiar de excesul de greutate.

Indiferent de motivul care a cauzat-o, durerea de spate a intrat în viața ta și, cu siguranță, nu îți dorești să o suporți prea mult timp.

Acest produs te ajută să faci lucrurile care îți plac sau care sunt necesare fără durere sau disconfort. Este ușor și practic, îl poți folosi pe sub haine și, astfel, coloana va fi îndreptată și protejată.

Mai mult decât atât, este ușor de prins, ceea ce îl face confortabil.

Tonus Elast are următoarele avantaje:

 • Este plăcut la atingere;
 • Oferă un suport puternic;
 • Îți permite să te miști liber;
 • Este fabricat din material de bună calitate;
 • Poate fi prins cu ușurință;
 • Este foarte rezistent și se poate spăla simplu, în mașina de spălat rufe.

tonus-elast-dureri-spate-pozitie-birou-vesta-corectoare

Din ce e făcut Tonus Elast

Mulți oameni sunt conștienți de faptul că au o poziție a spatelui greșită. Din cauza acesteia, spatele este înclinat, umerii sunt aduși în față și, în timp, determină apariția cocoașei. Dacă este și cazul dumneavoastră, această problemă are un remediu, care acționează împotriva durerilor de spate și deformării coloanei.

Tonus Elast este o vestă creată din materiale sintetice: Nailon, Rayon și Spandex, toate respirând pentru a evita transpirația excesivă.

În compoziția sa sunt două benzi elastice groase, care traversează atât partea frontală, cât și partea din spate, de la umeri până în zona lombară. Utilizatorul poate ajusta tensiunea benzilor și să adapteze vesta la nevoile și preferințele sale.

În plus, vesta elastică are o zonă de protecție pentru spate, care împiedică înclinarea.

Acest produs funcționează ca dispozitiv medical pentru tratamentul durerii de spate. Poate fi folosit zilnic, în orice moment al zilei, oriunde, fără a provoca disconfort sau iritare. Acest lucru se datorează faptului că este fabricat dintr-un material durabil și confortabil, de cea mai bună calitate. Este conceput într-o gamă de dimensiuni reglabile, astfel încât poate fi folosit atât de bărbați, cât și de femei. De asemenea, poate fi utilizat și de copiii care prezintă o deformare a coloanei.

Îl puteți purta în timpul grădinăritului, când faceți curățenie, exerciții fizice, când aveți de ridicat obiecte grele, dar și la locul de muncă sau când mergeți la plimbare. Acesta nu vă restricționează mișcarea.

tonus-elast-mod-folosire-instructiuni-efecte-secundare-pozitie-corecta-postura

Cum acţionează Tonus Elast

Dacă suferiți de dureri de gât și/sau dorsale și constatați că spatele este curbat, vedeți un început de cocoașă, ceea ce vă afectează aspectul, încercați această vestă elastică. Acest dispozitiv vă va corecta poziția corpului, vă va întări mușchii spatelui, iar aceștia vor reuși să susțină mai bine coloana vertebrală.

Panglicile extensibile ale Tonus Elast vă ajută să reglați, în orice moment, presiunea benzilor, să le strângeți mai mult sau mai puțin, astfel încât să vă simțiți confortabil, dar să le și permiteți să acționeze în sensul dorit.

Există o serie de probleme medicale care cauzează dureri în partea inferioară a spatelui. Vesta elastică pentru spate își propune să le corecteze și să reducă durerea. De exemplu, acest produs este o soluție eficientă pentru unele dintre următoarele probleme de sănătate:

 • Sciatica
 • Scolioza
 • Hernia de disc
 • Spondiloza
 • Ligamentele dureroase
 • Spasmele musculare.

Acest produs poate fi folosit de oricine și este potrivit pentru toate stilurile de viață. Este un produs unisex. Datorită benzilor elastice reglabile, cureaua poate fi adaptată pentru a se potrivi cu forma corpului.

tonus-elast-spate-birou-pareri-vesta-corectoare-dureri-spate

Mod de utilizare

Tonus Elast este ideal pentru persoanele care suferă de dureri de spate, de gât și de umeri. Producătorul susține că acest produs reduce durerea de spate în primele trei săptămâni de utilizare.

Fixați benzile elastice pe umeri, iar apoi treceți cu ele peste talie. Vesta poate fi purtată pe piele, pe sub haine.

Aceasta corectează postura, determinând corpul să adopte o poziție corectă. Sprijină mișcările corpului și ajută mușchii să susțină mai bine coloana vertebrală. În consecință, durerile de spate vor dispărea, iar mușchii spatelui se vor tonifia.

Este important să faceți regulat exerciții fizice pentru a vă întări musculatura spatelui. Astfel, mușchii vor fi în stare să susțină coloana și presiunea pe discurile intervertebrale va scădea. Chiar dacă nu aveți timp să mergeți la sală, acest produs vă poate ajuta.

Îndreptarea umerilor este esențială pentru zona cervicală și dorsală. Această vestă vă ajută să găsiți cea mai bună poziție. 

Efecte secundare

Produsul nu provoacă efecte secundare, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la problemele viitoare. Utilizarea sa este sigură și poate fi folosit și în scop profilactic.

Tonus Elast poate fi purtat deopotrivă de adulți și copii.

tonus-elast-farmacia-tei-efecte-instructiuni-pozitie-birou

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *