Fumusețe, Îngrijire Corp

Hip Trainer vă remodelează fesele fără efort

Hip Trainer este o centură microstimulatoare care tonifiază mușchii fesieri fără efort, fără durere și fără timp pierdut. Este suficient să o folosiți timp de 25 de minute, pe parcursul a zece ședințe, pentru a vedea efectele.

Producătorul susține că mușchii fesieri vor fi tonifiați și vor avea dimensiunea potrivită corpului dumneavoastră. În plus, posteriorul va fi ferm și bombat, dacă folosiți această centură în mod regulat. Acțiunea sa ajută la drenajul limfatic.

Ce este Hip Trainer?

Aspectul unei femei este foarte important pentru stima de sine și prezența acesteia în societate. Când vorbim de aspect nu ne referim numai la ten, trăsăturile feței sau siluetă, în general, ci un rol important îl are și posteriorul. Foarte multe femei sunt complexate de faptul că trecerea anilor a determinat lăsarea feselor, iar postura corpului nu mai este cea dorită.

În contextul dezvoltării și extinderii rețelelor de socializare, aspectul fizic a devenit o emblemă cu care oamenii apar în spațiul public virtual, astfel că fotografiile expuse de reprezentantele sexului frumos din vacanțe, călătorii, de la plajă ajung să producă neplăceri în sufletul persoanelor care nu se încadrează în standardele impuse de societate.

Pentru a scăpa de acest disconfort, există pe piață diverse soluții pentru îmbunătățirea aspectului fizic. Intervențiile chirurgicale sunt însă dureroase și costisitoare, astfel că nu sunt la îndemâna oricui.

Cu siguranță, multe dintre femei nu își permit nici măcar luxul de a merge constant, de câteva ori pe săptămână, la sala de fitness pentru a-și lucra musculatura. În primul rând, pentru că nu au timpul necesar, iar, în al doilea rând, poate că veniturile nu prevăd și o asemenea cheltuială. Există și femei care nu vor să se expună privirilor critice ale celor care frecventează sala de sport și preferă să facă ceva pentru corpul lor, în intimitate.

Indiferent de motiv, există acum și posibilitatea achiziționării unei centuri microstimulatoare Hip Trainer, care va lucra musculatura în timp ce tu te ocupi de altceva. Astfel, te poți achita de îndatoririle casnice și să-ți ajuți fesele să ajungă la aspectul dorit.

Ce conține Hip Trainer?

Hip Trainer poate reprezenta o soluție necostisitoare și simplă pentru a remodela forma posteriorului dumneavoastră, pentru a-i reda aspectul tonifiat. Puteți regla singură intensitatea cu care această centură acționează asupra musculaturii dumneavoastră.

Impulsurile electromagnetice fac mușchii să lucreze fără ca dumneavoastră să fiți nevoită să faceți exerciții fizice epuizante.

Dietele alimentare urmate fără recomandarea unui specialist vă fac mai mult rău și nu vă ajută să vă remodelați fesele. Scăderea în greutate vă poate ajuta să diminuați și dimensiunea posteriorului, dar nu înseamnă că forma obținută va fi cea dorită de dumneavoastră.

În primul rând, o scădere bruscă în greutate va determina fesele să se lase și să pară lipsite de vitalitate. Exercițiile fizice reprezintă o soluție sănătoasă, de preferat, însă de durată.

Sigur că ar fi mai bine să vă dedicați timp zilnic mișcării, sportului pentru starea generală de bine și pentru sănătatea dumneavoastră. Din păcate, în cele mai multe cazuri, ne trezim captivi unui program foarte încărcat și nu avem timp pentru o acțiune de lungă durată și dorim ca efectele să se vadă în cel mai scurt timp.

Producătorul susține că utilizarea centurii în fiecare zi va face vizibile rezultatele în aproximativ două săptămâni. Acest lucru nu este însă posibil cu exerciții fizice.

Pentru un efect de lungă durată și o intensificare a efectului acestui dispozitiv, puteți încerca, în măsura în care reușiți să vă creați loc în program, să faceți și sport, să purtați și centura 20 de minute. Astfel, efectul va fi amplificat.

Cum acționează Hip Trainer?

Trecerea timpului, dietele de slăbire, fluctuațiile mari și dese de greutate, sarcina, lipsa activității fizice, lucrul îndelungat la birou, alimentația dezechilibrată, toate lasă urme asupra corpului nostru și, implicit, asupra posteriorului. Pielea devine flască, își pierde elasticitatea, mușchii își pierd tonicitatea, apar vergeturi.

Toate aceste aspecte ajung să ne deranjeze, hainele nu se mai așază cum ne-am dori. Pare greu de crezut, dar aspecte care unora le par minore, nesemnificative, pe alții ajung să-i macine. Își pierd încrederea în sine, devin frustrați, nemulțumiți, iar acest lucru le afectează starea generală de bine.

Hip Trainer este varianta care poate să reclădească stima de sine, remodelând fesele, într-un mod relaxant, fără efort, fără timp pierdut pe la saloane, săli de fitness, cabinete medicale.

Centura transmite niște impulsuri electromagnetice mușchilor, iar aceștia încep să lucreze. În funcție de toleranța individuală, puteți regla intensitatea cu care acționează centura.

În cele câteva zeci de minute cât o purtați, puteți să faceți altceva, fie că e vorba de o îndeletnicire domestică, fie citiți o carte sau vă uitați la televizor.

Mod de utilizare

Centura microstimulatoare Hip Trainer este ușor de utilizat și nu necesită antrenamente speciale. Aceasta se fixează pe lenjeria intimă, o porniți și o lăsați să lucreze timp de aproximativ 20-25 de minute.

Este bine să fiți consecvenți și să o puneți la lucru în fiecare zi. Ora la care o folosiți nu are nicio importanță.

Încercați ca la prima folosire să nu o lăsați să acționeze mai mult de 25 de minute. Cu timpul, durata de folosire poate fi mărită. Producătorul susține că în 10 ședințe veți ajunge la forma dorită.

Este bine să adoptați o alimentație sănătoasă, echilibrată, să respectați orele de masă și să consumați apă suficientă pentru a obține un efect de durată.

Efecte secundare

Folosirea acestei centuri este sigură. Nu aveți de ce să vă faceți griji. Este recomandat ca femeile însărcinate și copiii să nu o folosească.

În plus, dacă aveți leziuni în zona în care centura ar trebui să acționeze, este mai bine să nu o folosiți până la vindecarea acestora, pentru a nu le accentua.

Nu lăsați dispozitivul pe mâna copiilor mici pentru că ar putea să o strice și s nu vă mai bucurați de efectele ei benefice.

Chiar dacă aduceți posteriorul la forma la care ați visat, este bine să faceți și mișcare pentru o bună stare de sănătate și un efect prelungit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *