Sănătate, Terapeutice

Fresh Fingers – ciuperca piciorului dispare definitiv

fresh-fingers-ciuperca-piciorului-micoza-mod-folosire-efecte

Fresh Finger reprezintă o modalitate confortabilă, rapidă și eficientă de a trata și preveni ciuperca piciorului. Este un spray realizat cu ajutorul ingredientelor naturale, astfel că nu este agresiv cu pielea dumneavoastră, iar posibilitatea de apariție a efectelor secundare este aproape inexistentă. Acesta va remedia pielea uscată, crăpată și toate consecințele micozelor, iar pielea va rămâne mai fină, veți scăpa de senzația de mâncărime, de transpirație și de mirosul deranjant.

fresh-fingers-spray-ciuperca-piciorului-unghie

Ce este Fresh Fingers

Ciuperca piciorului este o problemă frecvent întâlnită. Încălțămintea care nu respiră, mersul la piscină sau cu picioarele goale pe saltelele de la sălile de sport sunt doar câteva modalități prin care vă puteți infecta. Nu există o perioadă în decursul unui an în care să fiți mai expuși infectării, dar perioadele reci, în care folosiți șosete groase sau încălțăminte înaltă, care favorizează transpirația ar putea crește posibilitatea apariției unei micoze. Astfel de afecțiuni sunt însă frecvente și comune, indiferent de vreme. Este însă mai greu să scăpați de această ciupercă. Și este, de asemenea, foarte enervantă și inestetică.

Dacă pielea picioarelor este albicioasă, aveți pielea îngroșată sau crăpată, transpirați mult și simțiți mâncărime este posibil să vă fi ales cu o micoză sau cu ciuperca piciorului. Alte simptome mai sunt unghiile înroșite sau exfoliate, dar și pereții inflamați ai acestora.

Există o soluție simplă pentru a trata această afecțiune, dar trebuie să acționați înainte de a se agrava și de a-i infecta și pe ceilalți membri ai familiei.

Infecțiile fungice ale picioarelor sunt mai frecvente decât credem noi. Există mulți oameni care sunt infectați fără să știe asta. Nu este o problemă ce poate fi ignorată, pentru că poate fi o poartă de acces pentru alte boli și constituie o complicație pentru persoanele cu o imunitate scăzută sau cu alte boli cum ar fi diabetul zaharat. În orice caz, tratamentul este important pentru a evita complicațiile.

Există numeroase produse pe piață menite să vă scape de această problemă, dar multe prezintă următoarele dezavantaje:

 • Elimină numai ciupercile, dar nu repară daunele pe care le-au provocat pielii tale;
 • Sunt incomod de folosit;
 • Este necesar să așteptați săptămâni întregi până când veți vedea rezultatele;
 • Nu împiedică infecțiile viitoare.

Fresh Fingers este ușor de aplicat, previne, dar și tratează micoza piciorului într-un termen redus de timp, fără ca pielea să rămână grasă sau lipicioasă, fără riscul de a vă păta șosetele, așa cum se întâmplă cu cremele prezente pe piață.

Cel mai important aspect legat de acest spray este că ingredientele folosite sunt naturale, bine tolerate de organism.

fresh-fingers-pret-antifungic-detalii-prospect-instructiuni

Ce conţine Fresh Fingers

Fresh Fingers este un spray lejer, ce intră rapid în piele pentru a repara leziunile produse de ciuperca piciorului. Acesta conține ingrediente naturale ale căror efecte benefice sunt bine cunoscute, cum ar fi mierea și vitaminele. Acestea au rolul de a repara daunele pe care ciupercile le-au produs pielii dumneavoastră.

Spray-ul acționează atât pentru a elimina problema, cât și pentru a reface țesutul și a preveni reapariția ciupercii.

Vom enumera câteva dintre principiile active ale spray-ului:

 • Clotrimazolul are un efect puternic, eliminând micozele. Totodată, previne formarea de noi focare;
 • Mierea înmoaie pielea și reglează producția de transpirație. Datorită ei, picioarele dumneavoastră vor fi proaspete și sănătoase. În plus, sunt înlăturate și mirosurile neplăcute. Pielea va fi igienizată, dar și catifelată;
 • Vitaminele vor asigura hidratarea, repararea țesuturilor deteriorate și un parfum delicat și plăcut pentru picioare;
 • Limonenul este responsabil cu senzația de răcorire a picioarelor, dar le și parfumează.

Igredientele sunt eficiente, au rol în recâştigarea sănătăţii pielii, câteva se regăsesc şi în creme pentru combaterea psoriazisului. Nu vă veți mai simți jenat de aspectul picioarelor dumneavoastră și nici de mirosul acestora, iar, cel mai important, veți scăpa de senzația de mâncărime și disconfort. Tratându-vă micoza, îi protejați și pe ceilalți membri ai familiei, care se pot infecta foarte ușor.

fresh-fingers-catena-infectie-unghie-micoza-pret-utilizare

Cum acţionează Fresh Fingers

Cele mai multe tratamente pentru a trata micoza piciorului au efect după săptămâni de utilizare. Altele sunt inconfortabile. Știm că dacă aplicăm o cremă, aceasta nu este absorbită imediat, se poate lipi de șosete și le poate păta.

Substanțele active din spray-ul Fresh Fingers pătrund rapid în straturile profunde ale pielii, eliminând ciuperca ce cauzează infecția fără durere, fără stres și fără disconfort. Picioarele rămân hidratate, iar reapariția ciupercii piciorului este împiedicată.

Producătorul susține că primele semne de vindecare apar după doar trei zile de utilizare, iar afecțiunea se vindecă într-o săptămână.

Sănătatea este foarte importantă, astfel că fiți atenți la produsele pe care le folosiți și la efectele acestora!

fresh-fingers-ciuperca-piciorului-spray-mod-utilizare-efecte

Mod de utilizare

Este important ca picioarele să fie curate, înainte de a aplica tratamentul. Trebuie doar să pulverizați spray-ul și acesta va fi absorbit rapid, iar dumneavoastră vă veți putea continua activitățile obișnuite. În mai puțin de trei minute, veți fi finalizat tratamentul necesar pentru a scăpa de ciuperci.

Este recomandat să folosiți Fresh Fingers de două ori pe zi: dimineața, după ce v-ați trezit, și seara, înainte de culcare. Utilizați spray-ul zilnic!

Ciupercile reprezintă o problemă de sănătate și nu trebuie ignorate. Ceea ce începe ca un ușor disconfort poate deveni o problemă mai serioasă. Cu acest spray bazat pe ingrediente naturale veți eradica micoza și veți preveni, de asemenea, reapariția ei.

Deoarece nu are contraindicații sau efecte secundare, este un produs sigur pe care oricine îl poate folosi. Iar ingredientele active antifungice au vitamine și miere, rezultatul fiind picioare hidratate, moi și, mai presus de orice, sănătoase.

 fresh-fingers-farmacie-catena-pret-ciuperca-piciorului

Efecte secundare

Unele dintre produsele antifungice sunt foarte agresive. Acest lucru poate usca pielea deja deteriorată și poate cauza probleme. În cazul cremelor, involuntar, ajungem să le aplicăm în zone care nu sunt direct afectate de micoză. Rezultatul este că, deși reușim să eliminăm ciupercile, vom afecta zona sănătoasă.

Fresh Fingers este complet inofensiv și poate fi folosit de oricine fără restricții. Nu are contraindicații sau efecte secundare, astfel că nu dăunează sănătății dumneavoastră. Mai mult, acest spray va îmbunătăți starea de sănătate a pielii picioarelor, atât pe zonele care au fost afectate de micoză, cât și pe cele care nu au fost. El reglează chiar și transpirația excesivă, care poate fi una dintre cauzele apariției ciupercilor. În plus, oferă un miros plăcut.

Verificați dacă sunteți alergic la vreunul dintre ingredientele prezentate! Pentru a elimina orice suspiciune, pulverizați puțin pe o zonă mică și așteptați câteva minute să vedeți dacă pielea se înroșește sau irită.

Nu lăsați spray-ul la îndemâna copiilor, evitaţi astfel apariţia unor probleme dacă aceştia îl vor folosi neconform!

Articole asemănătoare

O părere la “Fresh Fingers – ciuperca piciorului dispare definitiv

 1. Alexa Baciu spune:

  I-am cumparat mamei mele si este multumita, sa ma tineti la curent cu produsele voastre, O seara buna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *