Sănătate, Terapeutice

Alkotox, o soluție eficientă împotriva alcoolismului

alkotox-pareri-forum-alcoolism-farmacia-catena

Alkotox este un produs natural care te ajută să reziști tentației de a consuma alcool, fiind o soluție simplă împotriva dependenței de alcool.  Acest produs organic este potrivit pentru persoane de orice vârstă, nu provoacă depresie, ci, dimpotrivă, starea emoțională se îmbunătățește.

Acest complex de extracte de plante vă poate ajuta să reduceți presiunea pe organele interne exercitată de consumul constant de alcool și să le ajutați să revină, treptat, la o stare normală de funcționare.

alkotox-picaturi-forum-pret-farmacia-tei

Ce este Alkotox?

Consumul de alcool a devenit o practică aproape generalizată în rândul populației adulte, fiind asociat adeseori cu starea de relaxare, în contextul social în care stresul este prezent la tot pasul. Majoritatea persoanelor se gândesc să bea un pahar de alcool seara, când ajung acasă, după o zi istovitoare.

Totodată, weekend-urile, întâlnirile cu prietenii cresc exponențial consumul de alcool, astfel că limitele stabilite de specialiști pentru a avea un trai sănătos sunt depășite sistematic.

În plus, vârsta de debut a consumului de alcool este destul de redusă, în ciuda recomandărilor medicilor, adolescenții recurgând la alcool pentru a se integra în grupul de prieteni, din teribilism, pentru a-și îneca amarul atunci când sunt decepționați sau pentru a sărbători atunci când sunt fericiți.

Indiferent de starea emoțională dintr-un anumit moment, alcoolul rămâne „prietenul” la care apelează cele mai multe persoane. Fără a ajunge în starea de dependență, consumul regulat de alcool, chiar dacă nu în cantități mari, poate crea serioase probleme organelor vitale. De aceea, este important să acționăm înainte de a fi prea târziu.

Alkotox este o suspensie orală ușor de administrat, compusă din ingrediente naturale, care vă ajută să scăpați de dorința de a consuma alcool, vă creează chiar o repulsie față de acesta, dar vă ajută și organele afectate de consumul de alcool.

alkotox-instructiuni-picaturi-efecte-secundare

Ce conține Alkotox?

Ingredientele bio vă permit să evitați consumul de alcool fără probleme și fără durere. Este vorba de extracte de plante, combinate pentru a obține efectul scontat, fără să afecteze organismul.

Formula Alkotox cuprinde:

 • Extract de cimbru care reduce dorința de a consuma alcool, normalizează funcționarea tractului digestiv și vă ajută să eliminați toxinele din organism;
 • Extract de mentă și sunătoare care atenuează starea de iritabilitate, anxietate sau depresie. Totodată, menta înlătură starea de mahmureală, ajută la eliminarea toxinelor și contribuie la buna funcționare a inimii;
 • Extract de Kudzu care reduce efectele nocive ale alcoolului asupra ficatului și creierului;
 • Extract de măceșe care reechilibrează funcționarea întregului organism, eliminând toxinele;
 • Extract de albăstrele care determină organismul să reacționeze, să se revolte, în momentul în care primește alcool, având rolul de a ajuta ficatul și determinând detoxifierea organismului;
 • Extract de armurariu care reduce efectele consumului îndelungat de alcool și relaxează sistemul nervos central.

Respingerea fiziologică a alcoolului determină un efect de durată. Produsul nu creează dependență și nu produce efecte secundare. Producătorul susține că este suficientă o cură de o lună pentru a scăpa de dorința sau nevoia de a bea alcool.

alkotox-bautura-prospect-reviews-farmacia-tei

Cum acționează Alkotox?

Acest produs acționează, potrivit producătorului, de la primele doze, transmițând organismului un semnal de respingere față de alcool. Nu numai că nu mai simți dorința de a consuma băuturi alcoolice, dar ai și o senzație de dezgust față de acestea.

Ingredientele naturale din Alkotox cresc rezistența la stres, iar stările depressive se reduc. Sângele și limfa sunt curățate de toxine, iar pancreasul și ficatul se recuperează după ce au fost deteriorate de particule toxice.

Efortul inimii este redus datorită curățării sângelui și scade riscul de boli cardiovasculare. Utilizarea sistematică înlătură efectele asupra organelor vitale, previne recidivele pe viitor, iar organismul își reia funcționarea normală.

Consumul constant de alcool produce efecte ce pot afecta grav

starea de sănătate. Dintre acestea enumerăm:

 • Ficatul este cel mai grav afectat, putându-se ajunge chiar la ciroză, una dintre cauzele de deces.
 • Totodată, sistemul nervos central se deteriorează și se poate ajunge la psihoze;
 • Crește riscul de boli cardio-vasculare, fiind expuși posibilității de a face atac de cord sau accident vascular cerebral, ambele având potențial letal;
 • Pancreasul este grav afectat;
 • Scade calitatea memoriei și se poate ajunge la amnezie;
 • Fertilitatea scade, iar, la bărbați, se poate instala impotența;
 • Boli ale organelor respiratorii, putându-se ajunge chiar la cancer pulmonar.

Acestea sunt posibile diagnostice în cazul pacienților cu alcoolism.

alkotox-alcoolic-mod-folosire-picaturi-bautura

Mod de utilizare

Administrarea acestui produs este suficientă o dată pe zi, timp de o lună de zile. Tratamentul se poate relua, pentru un efect de lungă durată.

Tot ce trebuie să faceți este să dizolvați 30 de picături într-un pahar cu apă. Îl puteți bea, la masă, după felul principal. Stabiliți un orar clar pentru a vă asigura că nu veți uita să-l administrați în vreuna dintre zile.

Dacă vă confruntați cu o stare avansată de dependență, puteți administra produsul de două ori pe zi.

Consumul de alcool, dincolo de deteriorarea fizică, vă aduce și alte efecte sociale serioase. Capacitatea de a vă achita de sarcinile de serviciu scade, familia este afectată, consumul de alcool stând la baza conflictelor cu membrii familiei, responsabilitățile în cadrul acesteia fiind adesea neglijate.

În timp, apare izolarea socială, cu consecințe extrem de serioase asupra stării emoționale, stările depresive devenind o constantă a vieții persoanei dependente de alcool.

Efecte secundare

Alkotox este un produs creat din extracte de plante, astfel că nu generează efecte secundare. Nu trebuie însă nici să exagerați cu administrarea acestui produs, mărind dozele recomandate, pentru un efect rapid.

Citiți lista de ingrediente înainte de administrare pentru a vă asigura că nu sunteți alergic la vreunul dintre ele.

Este foarte important să feriți produsul din calea copiilor, care ar putea să-l ingereze accidental.

Încercați să vă formați un stil de viață sănătos, să vă găsiți plăcere în alte lucruri mai puțin dăunătoare. Sport, mișcare, iar întâlnirile cu prietenii sunt plăcute oricum, astfel că puteți să consumați o băutură non-alcoolică și să vă bucurați de prezența lor în mod lucid.

Satisfacția pe care o veți avea văzând cât de bine funcționează organismul dumneavoastră, faptul că relațiile cu familia sunt armonioase nu se va compara cu niciun pahar de alcool.

O părere la “Alkotox, o soluție eficientă împotriva alcoolismului

 1. Delia spune:

  Sper că Alkotox o va salva pe mama de la suferințele care îi provoacă dependența tatălului meu. Câte nu am mai făcut, am mers chiar la o vrăjitoare – nu ne-a ajutat. După Alkotox deja o lună tatăl nu mai bea, sper că așa și va continua…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *