Fumusețe, Îngrijire Corp

Valgus 2 in 1 – remediu eficient pentru monturi dureroase

valgus-2-in-1-farmacia-tei-efecte-silicon-monturi

Valgus 2 in 1 este un dispozitiv din silicon hipoalergenic, creat pentru a vă scăpa de durerile și neplăcerile generate de monturi. Acesta poate fi purtat atât ziua, cât și noaptea, pentru a readuce degetul mare în poziția firescă, eliminând astfel cauza durerii.

Dispozitivul poate fi ținut când purtați încălțăminte, fără să vă deranjeze sau să vă împiedice să vă desfășurați activitățile obișnuite, ci dimpotrivă, vă va proteja de bătături și va ameliora durerea produsă de monturi. valgus-2-in-1-farmacia-catena-mod-folosire-eficienta-monturi-picior

Ce este Valgus 2 in 1

Hallux Valgus este o afecțiune larg răspândită, generatoare de durere la nivelul degetului mare de la picior. Este o deformare laterală a degetului mare, însoțită de o deviație a primului metatarsian. În termeni populari, vorbim de monturi. Acestea afectează mai ales femeile, dar nici bărbații nu sunt feriți. Odată cu înaintarea în vârstă, deformarea devine mai evidentă, iar neplăcerile sunt pe măsură.

Cauzele sunt diverse, afecțiunea putând fi moștenită ori poate apărea ca urmare a purtării de încălțăminte neportivită, cu vârful foarte ascuțit sau cu tocuri înalte, ori din cauza unor defecte din naștere la nivelul labei piciorului.

Valgus 2 in 1 vine să acționeze ca o proteză pentru corectarea articulației degetului mare. Producătorul susține că, într-o lună de zile, veți scăpa de dureri, iar articulația degetului va fi repusă în poziția corectă.

Produsul este alcătuit din silicon hipoalergenic și poate fi folosit în orice moment al zilei și al nopții. În plus, poate fi utilizat cu aproape orice tip de pantof.

Dispozitivul acoperă degetul complet, rămânând bine fixat în poziția adecvată, fără a provoca dureri sau senzații neplăcute, nu vă limitează mișcările, astfel că vă puteți ocupa de activitățile obișnuite.

Problemele apărute la nivelul labei piciorului și a degetelor ne afectează calitatea vieții. Mersul devine dificil, evităm să purtăm încălțămintea preferată, pentru a ne feri de durere, nu putem să alergăm. În plus, din cauza monturilor, pielea se freacă de pantofi și pot să apară leziuni.

Este important ca, în momentul în care realizați că aveți probleme din cauza monturilor, să căutați o încălțăminte potrivită, comodă, care să nu vă agraveze afecțiunea și să vă ușureze durerea. Ocoliți pantofii cu vârf ascuțit și toc înalt! Dacă au apărut leziuni (bătături sau răni), tratați-le înainte ca acestea să se infecteze!

Gheața, aplicată local, vă poate ameliora durerea. Dispozitivul Valgus 2 in 1 purtat cât mai multe ore, ziua și noaptea, va atenua deformarea, acționând asupra cauzei durerii. valgus-2-in-1-bataturi-silicon-monturi-efecte-tratament

Ce conţine Valgus 2 in 1

Valgus 2 in 1 conține două dispozitive din silicon hipoalergenic, adică dintr-un material flexibil, care fixează, asemenea unor atele, degetul mare de la picior în poziția corectă.

Unul dintre dispozitive poate fi purtat în timpul zilei, fiind ușor de purtat în încălțăminte, pentru că este subțire și flexibil. Puteți merge cu el atât la serviciu, cât și la sala de sport pentru a face mișcare. Acesta vă va proteja și articulația de frecarea de încălțăminte, prevenind apariția unor leziuni.

Cel de-al doilea dispozitiv poate fi purtat pe timpul nopții, pentru a ține articulația fixată în timpul somnului. Materialul flexibil vă va feri de durere sau senzații neplăcute. Dumneavoastră vă odihniți, timp în care articulația este forțată să stea în poziția firească.

Utilizarea acestor dispozitive conform recomandărilor vă va ameliora durerea, de la o zi la alta, și veți observa o îmbunătățirea a aspectului labei piciorului, care va atrage după sine o reducere a presiunii la nivelul articulației degetului mare.

Alte proceduri menite să corecteze această afecțiune, cum sunt cele chirurgicale, pot fi dureroase și presupun un timp pentru recuperare. În plus, ideea unei operații la nivelul labei piciorului sperie pe multă lume.

valgus-2-in-1-recomandari-monturi-degetul-mare-picior-silicon

Cum acţionează Valgus 2 in 1

Acest produs se pune pe degetul mare de la picior, astfel încât să nu limiteze mișcarea piciorului în timpul mersului pe jos. Faptul că se atașează pe un singur deget este un avantaj nu numai din punctual de vedere al flexibilității piciorului, ci și prin prisma faptului că, prinzând două degete, riști să deformezi alte două degete.

Valgus 2 in 1, conceput pentru a trata hallux valgus, va reduce presiunea pe partea din față a piciorului, deplasarea devenind mai ușoară.

Acest dispozitiv previne deformarea articulațiilor, dar și leziunile ce pot să apară din cauza proeminenței monturilor.

Totodată, contribuie la eliminarea oboselii de la nivelul picioarelor. Pentru că nu permite ca degetele de la picioare să-și schimbe poziția pe măsură ce vă plimbați, afecțiunea stagnează în evoluția sa, iar, prin utilizarea regulată, inflamarea articulației se va reduce considerabil.

Dispozitivul din silicon vă va ajuta să mergeți normal din nou și să vă bucurați de efectele utilizării sale pentru o perioadă de timp mai îndelungată. valgus-2-in-1-intrebuintare-instructiuni-pret-picior-monturi-silicon

Mod de utilizare

Cea mai importantă calitate a acestui produs este elasticitatea sa. Acest lucru vă permite să-l folosiți, în orice moment al zilei, fără să vă creeze disconfort.

Înainte de a plasa dispozitivul pe deget, spălați și zvântați bine picioarele. Apoi, puneți produsul pe degetul mare al piciorului.

Dacă aveți leziuni, folosiți un unguent care să remedieze problema, prevenind infectarea plăgii.

Este important să țineți atela de silicon cel puțin șase ore pe zi, dar o puteți lăsa pe deget și toată ziua. De asemenea, pentru ca efectul să fie vizibil cât mai curând, purtați și dispozitivul de noapte.

Producătorul susține că veți scăpa de probleme într-o lună de zile, în cazul în care purtați dispozitivul în mod regulat.

Atunci când este bine utilizat, Valgus 2 in 1 poate aduce următoarele beneficii:

  • Reașază degetele de la picioare în poziția corectă
  • Împiedică deformarea articulației
  • Previne și vă scapă de durere
  • Împiedică frecarea și crearea de leziuni
  • Vă scapă de disconfort în timpul deplasării. 

Efecte secundare

Valgus 2 in 1 este confecționat din materiale de bună calitate, care împiedică apariția unor alergii. Siliconul hipoalergenic este foarte flexibil și vă ajută să vă deplasați ușor, fără să vă deranjeze la mers, chiar dacă este purtat în încălțăminte.

Nu există motive de îngrijorare în ceea ce privește posibile efecte adverse.

Fiind folosit local, acesta nu va face decât să plaseze articulația în poziția corectă și să o determine să păstreze această stare, până când degetul se va apropia de poziția firească.

Curățați dispozitivul în mod regulat pentru a evita dezvoltarea de microorganisme pe piele.

O părere la “Valgus 2 in 1 – remediu eficient pentru monturi dureroase

  1. Corina Predescu spune:

    Un produs reusit…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *